ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Birsencım ocak anneleri tıpıgınde gordum dua mı okkutuyordun. tamamladın sanırım ama ben de okuyabılırdım ama senın ıcın kendımoyle okudum ayetel kursi dımı nolcak kız okur herkes kısacık zaten 1 kez okuncaktı dımı...Rabbım ınsallah bu bayram gununde sans getırır sana ınsllah hamıle kalırsın cnm hayırlısıyla hadı sıra sende.

Birsencım ocak anneleri tıpıgınde gordum dua mı okkutuyordun. tamamladın sanırım ama ben de okuyabılırdım ama senın ıcın kendımoyle okudum ayetel kursi dımı nolcak kız okur herkes kısacık zaten 1 kez okuncaktı dımı...Rabbım ınsallah bu bayram gununde sans getırır sana ınsllah hamıle kalırsın cnm hayırlısıyla hadı sıra sende.

ewt cnm 41 ayetl kursı okuttum burayada yazdım hamıs kızlardan rıca ettım sağolsun gorenler yazdıgım topıkler okudu 41 ayetel kursiyi geçti bile..allah razı olsun bıtanem inşalla bu sevıncı bende yaşarımm
:16:

ablalarımm kardeşlerimmm minikk kelebeklerr ehepımızın bayramı mübarek olsun alla hamilelerimize bir nefeste dogumu nasıp etsın bız hamilee olmayanlarada tez zaamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..hepinizi öpüyorummmmmm :16::16::16:

:71::71::71::71::71::70::70::70:

kızlarr hepinizin bayramı mübarek olsun..gönlünüzde ne muradınız varsa Rabbim hepinize nasip etsin inşallah :16::16::16:

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum .iyi mutlu bol kavurmalı bayramlaaaaarrrrrr:3::3::3::3:

Kizlar herkese iyi bayramlar,bugun kirmizi kart yedim cok umitlenmistim ama olmadi bu ay cok uzgunim moralim sifirin altialti :14::14:

ewt kız aralık ocak şubat mart annelerıne dagıttım sagolsun kızlarda ookudu 41 i geçti bile çok güzel dualar aldım rabbimm inşallah bu duaların yüzü suuuyu hurmetıne banada yasatır bu duyguları..sanada ıyı bayramlar cnm öpüyorummm
:16:
aminnnn canım rabbim bu bayramda çifte bayram şeklinde yaşatsın sanaaaa
kız olursa bayramiyeee erkek olursa bayram ismini veririrzzzz yavruşuna olurmu kızzzz

kızlarr hepinizin bayramı mübarek olsun..gönlünüzde ne muradınız varsa Rabbim hepinize nasip etsin inşallah :16::16::16:
aminnn canımmm rabbim olmayan arkadaşlarımızaaa sırasıyla hepberaber yaşatsın inş.

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum .iyi mutlu bol kavurmalı bayramlaaaaarrrrrr:3::3::3::3:
iyi bayramlarrrr canm bol kavurmalı bayramlar demişsin alın fikrin yemekteeee bak demedi deme 2 kilo alacan b bayrammm kavurma yiyeceğine çocuk yap kızzz ben baktım yapamamıştım
Kizlar herkese iyi bayramlar,bugun kirmizi kart yedim cok umitlenmistim ama olmadi bu ay cok uzgunim moralim sifirin altialti :14::14:
iyi bayramlr canımmmm
moralinin bozulmasında haklısın rabbim sabır versin inş.çok aratmadan en kısa zamanda nasip eder sana ve tüm arkadaşlarımıza
yola dewam et canım pes etmek yok

selam beybiler bayram bitti kutlayamadım ama umarım herkesin çoook çok güzel geçmiştir:))

göğüslerim bir haftadır ağrıyor bugun yarın adet olurum da başlarım tedaviye inşllh tekrardan:))

çok araştırdım şu ssk nın şartlarını baya uğraştırıcı geldi üniversite yada devlet hastahanesi olacakta eşimden tekrar tekrar sperm örneği alınacak tekrardan hsg çektirilecek ilaçla tedaviyi ıspatlıcam sonra aşılamaya geçeceğiz üç kere yaptıracağız da vs vs ben üşenmesem de eşim hayatta izin alamaz okadar imkansız yani ...

neyse gideceğim doktora işte birkaç güne kadar dicem 5 ay ilaç içtim bıraktım tedaviyi tüp bebek istiyorum bakalım neler diyecek :))

:)) canmmm daha yenisin sanırım ilk başlarda bu kadar üzme kendini inşllh bizim kadar üzülmeden kavuşursun bebeğine:))

aminnnn canım rabbim bu bayramda çifte bayram şeklinde yaşatsın sanaaaa
kız olursa bayramiyeee erkek olursa bayram ismini veririrzzzz yavruşuna olurmu kızzzz

aminnn canımmm rabbim olmayan arkadaşlarımızaaa sırasıyla hepberaber yaşatsın inş.

iyi bayramlarrrr canm bol kavurmalı bayramlar demişsin alın fikrin yemekteeee bak demedi deme 2 kilo alacan b bayrammm kavurma yiyeceğine çocuk yap kızzz ben baktım yapamamıştım

iyi bayramlr canımmmm
moralinin bozulmasında haklısın rabbim sabır versin inş.çok aratmadan en kısa zamanda nasip eder sana ve tüm arkadaşlarımıza
yola dewam et canım pes etmek yok

Aşkolsuunn ben öyle koca boğazlı değilim bikereee :43::43:çocukta yaparım kavurmada :1::1::1: ama ben bayramda değilde sonrasında severim kız :1: yaptım bitane ara verince formülü unuttum herhalde.Tutcak inşallah bakalım dua et kardeeşşşşşşşş:52::52::52:

arkadaşlar slm hepinize:16::16: inşallah hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir..
eyloş nasılsın canım inşallah tehlikeli durumun geçmiştir..
zeyno,birsen, nalyec, keria, servet ve diğer bütün kızlar inşallah hepinizde iyisinizdir kimsede yeni gelişmeler yok sanırım..

arkadaşlar slm hepinize:16::16: inşallah hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir..
zeyno,birsen, nalyec, keria, servet ve diğer bütün kızlar inşallah hepinizde iyisinizdir kimsede yeni gelişmeler yok sanırım..

Güzel geçti canım ama benim bayramlarım buruk arık biliyorsun yarım yok :(( gelişmede yok güzel arkadaşım maaalesef dua bekliyoruz sizden :50::50:

iyiz canım memleketten geldik.kaldığımız yerden devam,yeni şeyler araştırıyordum maydonoz süt buharı bide yakı deneyeceğim bu ay.sen nasılsın?

nerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı

kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo

a.s cnm ben ıyıyım sen nasılsın bakalım..çalışmalarımız bıttı bakalım ne olucak pek olmuş gıbı hıssetmıyorum yıne ama hayırlısı..

nerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı

ben burdayımm senn nerdesınn zeynoişşşşşşşşş hıc kavurma yemedım valla gezmekten yapmaya fırsatımda olmadı :9:

kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo

​gözün aydın cnm evın şenlendı evıne huzur geldı ohhh nee guzell darısı dıger kızlarında basına ınş. onlarda hayırlısı ıle dogumyaparda evlerı neşelenir..

kızlar merhabaa:80::80::80::80: bayadır gıremıyodum topıge artık bundan sonra fırsat buldukca gırmeye calısıcam:34::34::34::34::34::34: bbbz canım hamıleymıssın:49::49::49: ne guzel cok mutlu oldum allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım:16::16::16::16::16:trnaysglde dogum yapmıs okudugum kadarıyla :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: rabbım en guzel gunlerde buyusun bebıs ınsallah hayırlı evlat olur canım:nazar::nazar::nazar: bu arada bende bu ay asılama sonucu hamıleyım :49::49::49::49: betamız ılk baslarda agır agır ılerlıyodu hatta su an haftasına gore bıraz dusuk ama olsun son 2 testte ataga gectı benım kucuk sıpam sanırım hemen arayı kapatıcaz kuzumlaa:16::16::16::16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]​31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merhabahayatt:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]urfa[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]​1 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

kızlar merhabaa:80::80::80::80: bayadır gıremıyodum topıge artık bundan sonra fırsat buldukca gırmeye calısıcam:34::34::34::34::34::34: bbbz canım hamıleymıssın:49::49::49: ne guzel cok mutlu oldum allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım:16::16::16::16::16:trnaysglde dogum yapmıs okudugum kadarıyla :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: rabbım en guzel gunlerde buyusun bebıs ınsallah hayırlı evlat olur canım:nazar::nazar::nazar: bu arada bende bu ay asılama sonucu hamıleyım :49::49::49::49: betamız ılk baslarda agır agır ılerlıyodu hatta su an haftasına gore bıraz dusuk ama olsun son 2 testte ataga gectı benım kucuk sıpam sanırım hemen arayı kapatıcaz kuzumlaa:16::16::16::16::16:

hayırlı olsun cnm çok sewwındım rabbım hayırlısı ıle kucagına almayıda nasip eder inşallahh:16:

Back
X