- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
ewt cnm kkızlar eskısı gıbı gelmıyor artık hamıs olanlar başka topıklere transfer oluyor..zeynoun kaynanası ondaymıs o yuzden gıremıyor..bu arada mart annelerı topıkınde resmını gordum gobusun baya buyutmussun cok yakısmıs sana maşallahh cnm...ben bu ay bı akrabamız hacdan fatıma ana elı otu getırdı onu denedım şifa allahtan artık..
sorun olmamasına cok sewındım tatlım..bide aşılamayı dene aşılamayla boyle sebebsız ınfetrılıtede hamıle kalan cok var inşallah hıc bıseye gerek kalmadan yuzun guler cnm![]()
ben aslında her açtığımda kk kulübünü alışkanlık ilk buraya bakıyorum ama kimseler yokki sizlerle sohpet etmek çok başka benim için..
zeynodan haberim var facee den konuşurduk enazından ama kaynanası var giremiyor çok..sanada çok bakıyorum waatsaptan face den ama den gelemiyorum bir türlü..fotomu gördün demek sağol canım biraz fazla şiştim ama olsun artık..sıradaki arkadaşımız inşallah sen olursun canım valla hep aklımdasın dualarımdasın ben doğurmadan hamiş olmanı çook istiyorum..
evet o otu bende duydum canım doğumada çok faydası varmış bir akrabamız banada verdi inşallah dediğin gibi şifa allahtan artık sanada şifa olur inşallah..