- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Âmin canım inşallah bende şuan çok kilo aldım benimde bebeğim önden gidiyor şimdilik erken doğum riskimde var inşallah sağ salim alırım kucağına bende.. Seninde tekrar hayırlı olsun canım adıda çok güzel prensesin Rabbim hiç ayırmasın sizi..sagol cnm amin darısı sana inşallah 37. haftada geldi karnım çok büyümüştü bebek irileşti bi haftada karnımda 1 kilo aldı bide aşırı kaşıntım vardı su birikmiş bide nefeste problemi vardı korkuttular epey ama iyiyiz şimdi teyzesi:))
kaç kilo almışsın peki şimdiye kadar..inşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz..
Şuana kadar 16kilo aldımhe iyi bari canım sorun olmasında..kaç kilo doğdu tombuş nisa hanım :)( Buda şuan için fazla biraz.. Ellerim ve ayaklarımda şiş var hatta burnum bile kocaman şişmiş:)Napalım canm vakti zamanında sağlıklı bir şekilde Alalımda kucağımıza artık bişekilde verilir kilolar..
arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....
Çook sevindim hayırlı olsun.. Sağlıklı ve güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah.. Keseyi kalp atışlarını nezaman duyarsın heralde daha çok yeni Rabbim tamamına erdirsin canım..