bu çarşamba çatlatma iğnesi yaptım doktorum bana iki gün ilişki birgün ara verip ertesi gün ilişki dedi ama geçen akşam misafrlerden dolayı beraber olamadık karın kasık ağrım çok fazla birgünü kaçırdık. üçüncü denememdi yoksa aşılama olacak tek gün için boşamı gitti bilgi verin lütfen[/QUOT
Sen hiç canını sıkma arkadasım dua et Eğer Allahım onu sana şimdi nasip edecekse diğer yaptıklarındanda olur sıkma canını. ya birde ne sorucam size ben klomen kullanmadan önce progestan kullandım adet olayım diye.sonra klomenı içtim çatlatma iğnemide oldum. Benim doktorum çatlatma iğnesini olduktan 1 gun sonra yine 5 gun progestan içirdi bana sağolsun gerçektende 1 hafta içinde hastalandım. benım anlamadıgım adet gormeyı saglayan hap hem de bebeğin tutunmasını nasıl sağlayacak ahanda adet gordurdu hemde tam zamanında yanı benım ılk tedavım bosa gitti anlayacağınız.
hayırlı olsun arkadasım progestan duşük önleyıcı kı zaten tarlusal neden vermedı kı genelde adet sökturucu odur zaten bence doktorda bı sorun var bırde adet bıtmeden tedavıye baslanıyo ki zaten neden daha sonraya randevu verdı
Son düzenleme: