ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Çok teşekkür ederim

Kızlar, bugün iğneden sonraki 8. günüm, heyecan, merak, korku hepsini birarada yaşıyorum yaaa :53:
İlk defa test yapmaya korkuyorum, doktorum iğneden sonraki 12. gün test yapabilirsin dedi, 4 Aralık yani, ama benim cesaretim yok ilk kez, BAT 7 Aralık
:18:

Hadi hayırlısı inşallah olur

Kızlar, bugün iğneden sonraki 8. günüm, heyecan, merak, korku hepsini birarada yaşıyorum yaaa :53:
İlk defa test yapmaya korkuyorum, doktorum iğneden sonraki 12. gün test yapabilirsin dedi, 4 Aralık yani, ama benim cesaretim yok ilk kez, BAT 7 Aralık

bence yapma bekle yada en azından 14, 15 gün olsun. negatif olursa üzülürsün

canım korkma bencede bekle şu günleri sayma işini bence aklından çıkart daha çabuk geçiyor zaman sayılı günler geçmez inş.güzel haber verirsn

ay evet inş.seninkiler savasta kaybetmezler kızzz kaç mm olmuştular kaç taneydiler 4müydü

bı tanesı buyumemişti zaten bırı 18 dıger ikisi 21 ml dı yanlış hatırlamıyosam cnım dun akşam calışma olmadı hataamı yaptım bılmıyorum ya:44:

Back
X