ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

çok sağol canım inşallah rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hamiş haberlerini alalım :))) üst üste çok değil mi yaa spermlerin kalitesi düşüyo diyolar ama bu doktorlar da bir dedikleri diğerini tutmuyor vallahi :)))) en az 48 saat erkek boşalmamalı diyolar tabii sizin sayı ve hareket çok iyi ise o zaman her gün vermiş olabilir de.....

bende aynısını sormuştum dr.riske atmamak için 3 gün üst üste diye öneriyorum dedi tabi bizimki öl olmadı ama hayırlısı bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin

gunaydın canım :34:eger ccıkmazsa üzülmiceksen yap derım çünkü bende cok meak edıyorum ya

içim içimiyi yiyor valla çıkmazsa çok üzülürüm ne diye yalan söyleyim ama bide çıkarsa ozamanda heycandan ölürüm allahım allahım ne yapcağımı şaşırdım

içim içimiyi yiyor valla çıkmazsa çok üzülürüm ne diye yalan söyleyim ama bide çıkarsa ozamanda heycandan ölürüm allahım allahım ne yapcağımı şaşırdım

sen bılırsın caanım ya cıkmazsa bı kac gun sonra tekrardan yaparsın çok iyi anlıyorum senı içi gidiyo insanın

Kızlar rabbim hepimizw hayırlısı ile meleklerimizi gönderiri umarım bu şekilde beklemek çok ama çok zor gerçekten. Bizim de sebepsiz eşimde de bende de sorun yok yani ama bebişte yok :((((((((((((((( eşimin sayı ve hareket biraz sınıra yakın ama doktorlar normal yolla olur dedi bilemiyorum deniyoruz bakalım ben de bu ay riske atmayım diye araştırıyorum işte ama bakalım bizim sayı 1 ml. De 32 milyon. Zaten sınır 20 milyon. Ondan hergün olursa sıkıntı mı olur diye düşünüyorum:(((((( siz iğneden sonra yumurtaların çatladığını hissettiniz mi? Kiminin ki 10 saat sonra bile çatlayabiliyoumş doktorlar genelde 24-36 saat arası çatlar diyo ama bünyeye göre değişiyo demek ki

Kızlar rabbim hepimizw hayırlısı ile meleklerimizi gönderiri umarım bu şekilde beklemek çok ama çok zor gerçekten. Bizim de sebepsiz eşimde de bende de sorun yok yani ama bebişte yok :((((((((((((((( eşimin sayı ve hareket biraz sınıra yakın ama doktorlar normal yolla olur dedi bilemiyorum deniyoruz bakalım ben de bu ay riske atmayım diye araştırıyorum işte ama bakalım bizim sayı 1 ml. De 32 milyon. Zaten sınır 20 milyon. Ondan hergün olursa sıkıntı mı olur diye düşünüyorum:(((((( siz iğneden sonra yumurtaların çatladığını hissettiniz mi? Kiminin ki 10 saat sonra bile çatlayabiliyoumş doktorlar genelde 24-36 saat arası çatlar diyo ama bünyeye göre değişiyo demek ki

canım o hiç bellı olmuyo iğneler karın agrısıda yapıyo doktor kaç saat sonra ilişki dedı iğnenı oldun mu

bu çarşamba çatlatma iğnesi yaptım doktorum bana iki gün ilişki birgün ara verip ertesi gün ilişki dedi ama geçen akşam misafrlerden dolayı beraber olamadık karın kasık ağrım çok fazla birgünü kaçırdık. üçüncü denememdi yoksa aşılama olacak tek gün için boşamı gitti bilgi verin lütfen

Canim mrb endiselenmene gerek yok doktor banada senin gibi soyledi birlikte olma gunlerini ben uydum hatta aradaki boslugu bile birakmadim ama tutmadi.eger tutucaksa yumurtan catlak belirli bi saate kadar kaliyo zten tutarsa tutucaktir hayirlisi senin icinn

Bide hayatim igneden sonra kasik agrisi yumurtanin catladigini belli eder.benimde agril oldu 2 gun yaptinmi test.bat ne zaman?

Canim mrb endiselenmene gerek yok doktor banada senin gibi soyledi birlikte olma gunlerini ben uydum hatta aradaki boslugu bile birakmadim ama tutmadi.eger tutucaksa yumurtan catlak belirli bi saate kadar kaliyo zten tutarsa tutucaktir hayirlisi senin icinn

mrb.canım zaten olmadı ya boşu boşuna üzülüştüm kısmet işte ee sen tekrar başlıycanmı iğnelere

canım o hiç bellı olmuyo iğneler karın agrısıda yapıyo doktor kaç saat sonra ilişki dedı iğnenı oldun mu

yok iğnemi olmadım muhtemelen perşembe günü olacağım 12. gün perşembe günü doktor o zaman gel demişti bugün klomen bitiyo. doktor ilişki ile bilgili bişey demedi ben kendi araştırmalarım doktorsitesinde sordum felan iğneden 1 gün önce ilişki, iğneden 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı diyor pek çok doktor. tabi gün aşırının nedeni de sperm kalitesi için hatta en kaliteli sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş. yani iğneden 1 gün önce yapmayıp 3 gün bekletmek daha mı iyi caba üff bilmiyorum ki ne zor şeymiş hamile kalmak yaa millet 2-3 ayda nasıl tutturuyor hayret ediyorum resmen....

şasırma arkadaşım bi test yap başa gelen çekilir yoksa er veya geç karşılaşacaksın birde bunu düşün ya varsaaaaa kız inş.vardr haber verirsin artık duam seninle

yok iğnemi olmadım muhtemelen perşembe günü olacağım 12. gün perşembe günü doktor o zaman gel demişti bugün klomen bitiyo. doktor ilişki ile bilgili bişey demedi ben kendi araştırmalarım doktorsitesinde sordum felan iğneden 1 gün önce ilişki, iğneden 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı diyor pek çok doktor. tabi gün aşırının nedeni de sperm kalitesi için hatta en kaliteli sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş. yani iğneden 1 gün önce yapmayıp 3 gün bekletmek daha mı iyi caba üff bilmiyorum ki ne zor şeymiş hamile kalmak yaa millet 2-3 ayda nasıl tutturuyor hayret ediyorum resmen....

ben bı çok kez klomen ve catlatma iğnesı oldum sayısını unutttum duşun yanı o kadar cok fakat hiç birisindede hamıle kalamadım herey normal olmasına ragmen sonra doktorum baska sehıre gıttı doktor degıstırdım bu da klomen yerıne puregon iğnelerden verdı hergun o nu vuruldum ılk ay yumurtm catlamasına ragmen olmadı onda gun asırı ilişi verdı doktor bu sefer 2 gun üst üste bır gun ara verıp tekrardan ilişk ondan sonrada gun asırı dedı senın anlayacagın doktor uyguladıgı tedavıye ve esın sperm sayısına gore yonlendırıyo birde iğne olacagın gunden bı gun öncesını degerlendır canım cunku iğne oldugun gunu ilişki vermeyebılır

Son düzenleme:
Back
X