ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ben çıkıyorum doktora gidecem bi saat sonra burdayım ne olur dua edin bana görüşürüz allaha emanet olun

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah doktor sonrası...

Benim doktor aslında bana senin yumurtaların normal olgulaşıp çatlıyo iğneye gerek yok dedi. Boşuna 70tl verme dedi. Ben de yumurtlama sorunu yok çünki. Ama ben garanti olsun diye istedim iğneyi hoş onun da garantisi yokmuş ne zaman çatladığı bile belli olmuyo yanii :)))))))

nuray test yaaptın mı tekrar:40:

hayır canım yapmadım aldım bi test daha ama ne biliyim ya sonuç kötü çıkarsa elim ayağım titriyo ecz.sabah aç karnına ilk idrarla yap dedi tekrar sansım işte tüm cesareti toplamış yapmıştım hertürlü sonuca kaşı ama test bozuk çıktı:)

hayır canım yapmadım aldım bi test daha ama ne biliyim ya sonuç kötü çıkarsa elim ayağım titriyo ecz.sabah aç karnına ilk idrarla yap dedi tekrar sansım işte tüm cesareti toplamış yapmıştım hertürlü sonuca kaşı ama test bozuk çıktı:)

anlıyorum canım kendını nasıl iyi hıssedeceksen öle yap aama negatıf cıkarsa adetını beklersın kafan rahat olur bazen strestende gecıkme olabılıyor cunku inş pozitiftirde bayram ilan ederız bugunu

Son düzenleme:
Back
X