- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım ığnemın on besıncı gunundeyım ıns.sabah hayırlı haberlerle donerım sıze
hadii bakaLımmmm tatlişimmmmm dualarımız seninLeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ığnemın on besıncı gunundeyım ıns.sabah hayırlı haberlerle donerım sıze
günaydın kızlar sabah 04;57 saatiyle yaptığım test sonucu malesef yine negatifbu ayda olmadı çok üzgünüm
saraçoğlunun soru cevap bölümünü okuyodum bitanesi çikolata kistim var falan diye bahsetmiş... oda çikolata kistti zordur işte normal yumurtalık kistti gibi değildir, o nedenle soğan kürünü 21 gün yap 10 gün ara ver tekrar 21 gün yap demiş. benimde sen aklıma geldin söyleyeyim dedim
ayy canım sağol yapayım geç kalmamışım inş.
başla bakalım klomen teyzeye
ahh bi bilsek neden olmadıgınııı
bende yarın soğana başlıycam..bide doktorun verdiği günlerde süt buharı yapıp yarım saat oturcam ondan sonra eşimle ilişkiye gircem belkim faydalı olur....
1 gün araylayız demekki tatlım...yok tatlım cumadan sonra söyliycek büyük ihtimal..çtlatma iğnesi yptırıcakmısın sen ?
günaydın kızlar sabah 04;57 saatiyle yaptığım test sonucu malesef yine negatifbu ayda olmadı çok üzgünüm
bende bu gün şu sıraya kadar ağrı çektim, benim adetim parçalı geliyor onlar gelirkende çok ağrı çekiyorum seninde öylemi? allahtan geçti ya çok kötüydü
bende bugün başlıycam soğan kürüne ben akşam kürt hamamı yaptı kendime otlardan baya terletti
Bende artik baslarim yine klomene bal tarcin corek otunu deniycem bu ay kurt hamami nasil oluyo kizlar tarif edinde bende yapyim
bende bugün başlıycam soğan kürüne ben akşam kürt hamamı yaptı kendime otlardan baya terletti
yaptırcam canım iğneyi ayarladım eczane getirtti. Eczanede bekliyo dolapta perşembe doktora gitcem ona göre ne zaman vurul derse hemen vurulcam :)))))))
merhaba canım üzülme herşeyde vardır elbet bi hayır...bizimde bebişlerimiz gelicek inş. hayırlısıyla...
ayy nasıl başlıycaz kuzum yaaamidem kalkıyor yaaa ufff
merhba şekerim sen benden bıgun öncesin git bakalım ne dıycek doktorcuk bende cuma ögrencem kaç yumoşlanmışım diyeeeben bu ay iğne yaptırtmıycam çünkü benim çatlama sorunum yok zaten..
mide bulandırıcı değil o bitkilerin kokusu bile bi başkaydı vala bilmiyorum çok hoştu kokusu acaba hangi ottu bilmyrum ama oturuyosun üstüne gercekten iyi geldi sanki
canım yaa bana da doktor aynısını söyledi aslında çatlama sorunu yok bende de kendiliğinden çatlıyo iğneye 70 tl verme dedi ama iğne ile çatlayınca en azından zamanı biliniyo ya ben ondan istiyorum aslında biraz da....öbür türlü tutturamıyoruz çatlama olayını
ya kızlar tavsancıl otu dıye bışey varmış duydunuz mu hiç bı yerde okumuştum
ewt bende burda bi konuda okudum yurtdışından geliyormuş..
faydası var mı kı acaba ya bı kac kışı hamıle kalmış dıye okudum bende
canımm ben soğn küründen bahsettım..sen yapıp içtinmi sende bugun başlıycaktınhmm devam et bakalım kuzum şifa olur inşallahh..
doğru haklısın cnım o şekilde gunler bellı oluyor dıger turlu çalıııış dur![]()