ben 19. günümde vuruldum benim 12. gün daha9 mm idi 16. günümde 12 19.günümde 19 ve16.5 2 tane var dedi doktor pazartesi çetlatma iğnemi yaptım doktor 3 gün ilişki verdi gün aşırı demedi ben bir gün çok umutlu oluyorum birgün kalkıyorum akşama kadar bu seferde olmadı diyorum hiç aklımdan gitmiyo günler geçmiyo daha iğneyi vurulalı 3 gün oldu bir 10 günüm rahat var fazlasını bilmem çoookkk sıkıcı bir süreçdoktorum bana 30. gün bile yumurtlayan hastalarım var dedi seninde büyür merak etme benim 16. günde e2 200 dü sana e2 tahlili yapılıdımı ondan daha iyi anlaşılıyo yumurtlama hayatım yumurta oldu yaaaaa çocuğuma da hergün muhakkak yumurta yediriyorum artık tiksinti geldi yat yumurta kalk yumurta
yok canım tahlil yok zaten ben özel muayenhane değil özel hastaneye gidiyom sgk anlaşmalı o yüzden kalabalık oluyo doktor anca bakıyo işte buna da şükür :)))) bakalım ctesi ne kadar olcak belki pazar kalır benim de pazar acilde vurdur felan der bakalım görücez canım hayırlısı hakkımızda ben de takmiyim kfaya diyom ama mümkün olmuyo maalesef