ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi

genelde öluyo canım benımde oldu bende memnun oldum canım hatırlamıyorum valla canım ya her ay yapıldıgından artık karısmaya basladı hersey bırbırıne

memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. Günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi

inşallah büyür benim geçen cuma 12 idi pazartesi 19 olmuştu kasıklarında hafif hafif batmalar oluyosa büyüyordur ben iğne yaptırdığımız günle beraber 3 gün dedi doktor yastık koy sonra 1 saat dinlen dedi bazılarınada gün aşırı diyomuş ona göre bizim cumurtesi gününe kadar şansımız var :17::17::17::17::17::17:hayırlısı inşallah tutturmuşuzdur haa bide bana 12 günü yumurta büyümemiş deyince ben 3,4 gün sabah akşam incir suyu içtim

canım biz şu an gün aşırı devam ediyoruz zaten yarın kontrole gidicem bakalım yarın sabah vururse ben de her akşam ilişki düşünüyorum riske atmamak lazım gerçi eşim bıktı biraz bu durumdan ama ne yapayım bebiş tutturana kadar sıksın dişini :))))))))))))))

canım hafta sonu gırıyo zaten araya bakarsın gelmezse daha yaparsın duruma görede gıdersın doktora inş hamışsındır :49:
Aminn canimmm ins.dua edin bana artik cok umutsuzum.sanki hic cocugum olmicak gibi hissediyorum:(
19 günmü ben çatlardım daha benim iğne yapılalı 3 gün oldu yapasım var:1::1::1::1:bence yap canım bizede hayırlı haber ver moral olsun geçen pazar erken oluyo zaten ama hala olmadıysan ümit var bu da güzel ama yoksa allahın taktiri demi canım öbür ay için doktora gitmek için geç kalmazsın hadi yap kız iyi sabır v ar maşallah

2senedir her ay negatifi sende gorsen yapamazsin inan canim.hic istek gelmiyo icimden merak ediyorum ama test yapmak istemeyisim daha one geciyo

Aminn canimmm ins.dua edin bana artik cok umutsuzum.sanki hic cocugum olmicak gibi hissediyorum:(

etmezmıyım canım hiç ama test ypmamanı gayet ıyı anlıyorum benımde yapasım gelmıyo artık ama böyle gecıkınce yapmıyorum sonra pişman oluyorum boşuna beklemışim dıye

testı takrarlasaydın canım ya baya olmuş belkı çıkmamış olabılır testte haklısın sureklı negatıfler ınsanı boguyor resmen ama eger bebegın varsa kı inşallah vadır doktora falan gıdersın yoksada belkı yumurtan catlamamıştır doktor adet sokturucu verır bıran önce devam edersın tedavıne canım bır sanıye bıle degerl bızım için

canım benim ben de durumum aynı senle test negatif ama daha olmadım bi kan testimi yaptırsam bilmiyorum bekliyorum daha

Kızlar adetiniz geçti mi geçtiyse kanda baktırabilirsiniz bence...ben de o salak tek çizgiye sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm

canım bekleme bence artık bı test yap negatıf cıkarsa doktora gıdersın en aazında

canım eşimde aynısını diyor oda hastanede çalışo gel bakalım diye ama ben yok diyorum bu defa utanıyorum inan her ay gidip de artık baktırmaya zaten artık düşünmemey çalışıyorum kendimi yün işlerine adadım teyzoşdan patik yapmayı öğrendim onu yapıp kafamı dağıtıyorum

nuray ve nazarboncuk kızlar ikinizde tahlilden baksanıza nasıl dayanıyosunuz belki bebişşş vardr sesinizi duymuştr

canım eşimde aynısını diyor oda hastanede çalışo gel bakalım diye ama ben yok diyorum bu defa utanıyorum inan her ay gidip de artık baktırmaya zaten artık düşünmemey çalışıyorum kendimi yün işlerine adadım teyzoşdan patik yapmayı öğrendim onu yapıp kafamı dağıtıyorum

canım kafa öğle dağıtılmaz bi kaç güne dur bebişimede patik öreyim dersin belki bu sefer vardr ki inş.ta vardr

anlıyorum canım haklısın ama bıde dusun allah korusun ya yumurtan catlamadıysa ondan adetın gelmıyosa ben hep böyle dusunup zamaan kaybetmemem gerektıgını soylerım kendıme bılıyorum sureklı gıdıp tesstın negatıp çıkması utanc verıcı ama yapabılıcek bışeyımız yok canım bunu dusun kendınde olsa bı test yap derım hem belkı bıze mutlu bı haber verırsın:emir_bebek:

nuray ve nazarboncuk kızlar ikinizde tahlilden baksanıza nasıl dayanıyosunuz belki bebişşş vardr sesinizi duymuştr

canım hatırlarsan eğer ben hafta başında dayanamıyp yapmıştım negatifti o cesaretim kırıldı bikere daha o yüzden bekleyim diyorum

canım hatırlarsan eğer ben hafta başında dayanamıyp yapmıştım negatifti o cesaretim kırıldı bikere daha o yüzden bekleyim diyorum

unutmadım ya ama aradan baya bi geçti canım ya tahlil yada testi tekrarla bence ne olur ne olmaz

Back
X