ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar anaaamm mesai bitti çıktıydım neler kaynatmışınız :))))))))

yarın 12 gibi doktora gidiyom kızlarr umarım yumişler büyümüştür de iğneyi sağ salim olurum dönüşte yazarım mutlaka

bu arada ben de zeynep 29 yaşındayım yarışmaya izmirden katılıyorum :)))))))))

bu ay ilk klomen kullanışımm iğnemi henüz olmadım son adet tarihim 25 kasım liste yapılcaksa kendimden başliyim dedim :))))))))))))

İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar:(

basa bas gıdıyoz canım ıns.tutturmusuzdur bebışlerımız bızmledır ben ğp.tesı beklıycem olmasa kı ıns.olmaz bı kan testı yaptırcam en kesın sonuc hayırlısı olsun beklıyorum

bende ıyıyım canım çift taraflı bolcana yumurta yapınca keyfım yerıne geldi :1: inş. bıtanem hepimizin gelir inş.

inş. çtlamıştır tatlım...
bende yarın 1 de vurulucam iğne işte bakalım...bu arada yarında doğumgünüm benim...bide dogumgunumde tutturuyomuşum bebişiii :52: ayy nerdee o günlerrrr
:51:

mutlu yıllar canım, o bolcana yumurtaların inşallah çatlarda doğum günü hediyesi olur sana:emir_bebek:

kızlar anaaamm mesai bitti çıktıydım neler kaynatmışınız :))))))))

yarın 12 gibi doktora gidiyom kızlarr umarım yumişler büyümüştür de iğneyi sağ salim olurum dönüşte yazarım mutlaka

bu arada ben de zeynep 29 yaşındayım yarışmaya izmirden katılıyorum :)))))))))

bu ay ilk klomen kullanışımm iğnemi henüz olmadım son adet tarihim 25 kasım liste yapılcaksa kendimden başliyim dedim :))))))))))))

süpersin canım:1::46:yarışmada başarılar dilerim

İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar:(

canım idrar testi için bu günler erken zaten, kan testi yaparsan belli olur belki inşallah gelmez adetin

dün sabah iğne olmuştum, ve akşamüzeri kasık ağrım tavan yaptı, akşam da devam etti. ama eşim işten çok geç saatte geldi ve ilişki olmadı. Bugünse hiç ağrım yok. sizce kaçırdım mı yumurtayı? Bu akşam 36 saat oluyor ama eşimin yine kaçta geleceği belli değil. ne kadar kısmetsizim yaaa :14::14:

canım çoğu doktor 36 saat sonra ilişki öneriyo zaten tam zamanı aslında, bence iğnenin vurulduğu gün vermelerinin nedeni yumurtanın çatlayacağından değil, sperm ertesi günü için hazır bulunsun yerinde diye:1: kafaya takma canım

Suanlik bisey yok sabah belli olur diymi.suanlik iliski olmasin diymi kizlar.ben napicami bilmiyorum.iki dakikada salaga dondum afedersiniz aptal gibi geziyorum evde:((

fazla ümitlendirmek istemem ama canım galiba sen hamişsin pembe akıntın çokmu

Suanlik bisey yok sabah belli olur diymi.suanlik iliski olmasin diymi kizlar.ben napicami bilmiyorum.iki dakikada salaga dondum afedersiniz aptal gibi geziyorum evde:((

hiç bişey yapma sakin ol bekle bakalım daha öncede böyle oldun mu hiç adetlerin nasıl gelirdi

kızlar yaşlarınız kaç bu arada
bende29 yaşındayım canım

Pembeye dondu kizlar:5:
hala ümit bitmiş değil ama olmasada allah büyüktür zamanı gelmemiştir

canım rahat ol başka bir meşguliyet bul kendine

iğneden sonra 19 gün nasıl erken olur ya ozaman daha çokmu bekliycez ben 13 14 gün yeterli diye biliyordum

13,14 günler kan testi için normal idrar testinin çıktığını duymadım hiç, o daha önce yapmış ya ona diyorum erken diye. idrar testinde batı bir kaç gün geçmedikçe tam belli olmuyor gnshüsnanın da geçmemiş herhalde batı diye düşündüm.

Normalde adetim once kahverengi akinti seklinde gelir ve adet baslar sonra.bugun suya benziyodu cok sivi.once kahve geldi simdi pembe geliyo

Back
X