ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum :(

kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum :(

noldu canım geldımı yoksa kırmızılar:44:

mutlu yıllar canım, o bolcana yumurtaların inşallah çatlarda doğum günü hediyesi olur sana:emir_bebek:

saol bıtanemmm:16:
inşallahhh bıtanem yaa yarın iğne olcam işteee ..iş çatlamakta bıtmııyor ahh bır döllenselerrrr...hepimiz için dua edicem canım benim...

ne oldu tatlım ya hastalandınmı...üüzme kendini her şerde bi hayır var unutma...halimize şükür yinedee:34:

Ozaman hastaligim sokuyo kizlar rahim filmi gozukuyo bana

canım kafana takmamaya çalış...inş. bebişten dolayı lekelenmen oluyordur..yarına kadar hastalanmazsan acilde kan testı yaptırt canım cok merak ettıkk..ilk hmişimiz çıksın artıkkkkk:52::52:

iğneden sonra 2. günüm:DD

nasıl geçecek günler:ssz:

canım bende çarşamba günü iğne yaptırdım 14.günümdü 18mmve 20 mmiki tane yumoşum vardı, inşallah hepimiz hamiş oluruz ,birdebeceren biri liste yapsa ya ne güzel olur,hepimize sırayla dua okusak ne güzel olur öyle değilm i:10::10::10::10:

canım üzülme demek kolay biliyorum ama insanın elinde değil işte üzüleceksin üzülmezsen tuhaflık var,şimdi üzül sonra yine umtlan ,allahtan umudunu hiç birzaman kesme lütfen kaç yaşındasın ki

1. rochak
liste yapmaya çalışıyorum beceremiyorum[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kullanıcı adı|yaş|bat
1|brsn61|24|28aralık
2|bbz|25|27aralık

Son düzenleme:
Kızlar herkes adı-yaşı-şehri- varsa sorunu kendinde veya eşinde- son adet tarihi- İĞNE VURULMA TARİHİ- beklenmeyen adet tarihi yazın canlarım bir liste yapalım KAÇ ZAMANDIR TEDAVİDEYİZ BUNU DA YAZALIM

Son düzenleme:

CANIM LÜTFEN BU TİP DÜŞÜNCELERİ KAFANDAN AT. RABBİM NASİP EDECEK BİR GÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ İNŞALLAH O NASIL LAF ÖYLE. SABIR CANIM SADECE BİRAZ SABIR...

Sabır, yaranın içinde yaradanı görmektir…

Kızlar herkes adı-yaşı-şehri- varsa sorunu kendinde veya eşinde- son adet tarihi- İĞNE VURULMA TARİHİ- beklenmeyen adet tarihi yazın canlarım bir liste yapalım KAÇ ZAMANDIR TEDAVİDEYİZ BUNU DA YAZALIM

aslı 35 elazığ sorun yok 22 kasım ,6 aralık , 19 aralık ilk iğne

Back
X