- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[nazar]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]15 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı
[/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[TD]4 kasım
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canıımm isimleri de yazalım ben karıştırıyorum :))) benim ismim zeynep. bu arada iğne tarihim yarın yani 9 aralık olacak canım bat ta 22 aralık
ya kızlar aklıma ne düştü bana yarın vurul dedi ama ya yarına 18 mm olmazsa erken vurulmanın zararı varmış heralde yarın da pazar baktıramam ultroson felan içimi korku sardı vallahi(((((((((( şu e2 tahlili yaptırıp mı iğneyi olsam acaba??? 200ü geçmesi gerekiyodu dimi değerin
canıımm isimleri de yazalım ben karıştırıyorum :))) benim ismim zeynep. bu arada iğne tarihim yarın yani 9 aralık olacak canım bat ta 22 aralık
ya kızlar aklıma ne düştü bana yarın vurul dedi ama ya yarına 18 mm olmazsa erken vurulmanın zararı varmış heralde yarın da pazar baktıramam ultroson felan içimi korku sardı vallahi(((((((((( şu e2 tahlili yaptırıp mı iğneyi olsam acaba??? 200ü geçmesi gerekiyodu dimi değerin
hoş geldin canım doktorun yaptır dediyse sıkıntı etme biz herşeyden sorun aramaya çalışıyoruz niyese rahat ol arada bir gün var doktor pazartesiyide bekliyebilirdi ama yapman gerekiyormuş demekki bana cuma günü doktor pazartesi beni ara nezaman geliceğini söylerim demişti aradım hemen gel dedi eşimin izin alması sorun olabilir yarın olmazmı dedim ısrarla bu gün dedi onlar biliyorlar sen içini rahat tut bu gece yasak yarın yoğun tempo hadi hayırlısı
tatlımmm ellerine sağlık süper olmuş listemiz :))))))))) yan taraflara da artık hamiş yazarız inşallahh en kısa zamanda :))))))))
canlarım doktordan geldim yumurtam 16 mm olmuş ondan iğneyi yarın vurdur dedi....reçete yazdı yarın acilde vurdurcam bu arada doktor demek sen geç yumurtluyosun ondan da tutturamamış olabilirsinzi dedi...mesela ben 28 günde adet görüyorum buna göre normalde 14. gün felan yumurtluyo olmam lazım, bu ay klomen almama rağmen 15. gün çatlatılcak dedi demek ilaç almadığın zamanlarda 17. günde felan çatlıyodu senin dedi....sen de 10-18 günler arası ilişki yapdıysan tutmamış oalbilir dedi ama 1 ay tutmaz 2 ay tutmaz ,lla bi zaman tutardı amann neyse artık geçmiş yumurtalara çöpe atıp önümüze bakalım :))))))))))))
bana 3 gün üst üste her gün ilişki verdi. yarın öğlen vurulcam iğneyi yarın akşam, ptesi akşam ve salı akşam ilişki verdi. çarşamba yine kontrole gitcem
yarına 18 civarı olur canımcım umarımm hemencik bebek olur:))eşim benm bu ilişki istemden gıcık olmaya başladı(ayrıca o çatlamayan yumurtadan sanırsam acayip ağrı oluyor ilişki sırasında
((
kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum[/QUOTE
üzüldüm canım ya bende senin gibi düşünüyorum ama gene başladım tedaviye işte, bu ovitralle hiç bir işe yaramıyo galiba napıcaz biz ya rabbim gör artık bizide![]()
kızlar sizde sarı renkte akıntı oluyomu ya ben regl bittikten sonra az da olsa sarı renk görüyorum kendi renginide belli ediyor sapsarı bi bu eksikti bende
ben yokum hala bu arada matarani arkadaşım senin satta batta bir sorun olabilirmi iğneyide 4 kasımda olmuşun ya hamile yada regl olman gerekmiyormuydu iğneyle bat arasında 1 aydan fazla var benmi yanlış anladım ya
:26::26::26::26::26::26:
canım benimki de aynen ısmarlama ilişki mi olur diyo :))) tutturana kadar dayan artık dedim ne yapalım sanki biz çok bayılıyoz....canım benim zaten hep ağrı oluyo ilişki de rahmim ters o yüzdenmiş(((( deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş o hesap benim durum yaniii
ya evet pardon 16 kasım olacaktı başlama ekim değil:))sağolasın canmmmm
ahh ahh benm eşimde varikoselde var ama doktor hiç etkilenmemişsin dedi acaba etkisi var mıdır diye düşünüyorum..bugun forumlarda gezerken rezerv azaması dikkatimi çekti hemen anlamamış hepsi...ya bende de öyle bi sorun mu var acaba diye düşündüm:)nasıl anlaşılır ki o
anaaa kız benimkinde de var varikosel ama doktor bize de ameliyat önermedi şu an için normal yolla olur dedi....sayı felan nasıl canım sizin hareket nasıl
anaaa kız benimkinde de var varikosel ama doktor bize de ameliyat önermedi şu an için normal yolla olur dedi....sayı felan nasıl canım sizin hareket nasıl
bizdede vardı varikosel doktor eşime ameliyat olursan iyi olur demiş oldu şimdi sayıda problem yokta ileri hızlı sınırda galiba, sen nezamandır çocuk istiyodun
benimde geldi iki gün kesildi bilemiyorum
canmm sende mi basit bi ameyat olmayı düşünmüyor mu eşin...sende sorun nedir benm gibi adı sürekli değişiyormu sorunun yoksa:)