ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canmm sende mi basit bi ameyat olmayı düşünmüyor mu eşin...sende sorun nedir benm gibi adı sürekli değişiyormu sorunun yoksa:)

eşim 2 sene oldu ameliyatı olalı.. evet ya eskiden hep çikolata kisti diyorlardı sonra adı basit kist oldu şimdide kist yok yumurtalarım çatlamıyomuş

Biz catlatma ignesini oldugum sabah ve igneden 1 gun sonra beraber oldu bidahada olamadik :31:
Bende olmaz dusuncesi icindeyim,hic umudum yok 2. ayimda bosa gitti.. Cevremde pusetlii ve hamile kadin gormekten biktimmmmmmm :43:

Biz catlatma ignesini oldugum sabah ve igneden 1 gun sonra beraber oldu bidahada olamadik :31:
Bende olmaz dusuncesi icindeyim,hic umudum yok 2. ayimda bosa gitti.. Cevremde pusetlii ve hamile kadin gormekten biktimmmmmmm :43:

bende dünden sonra resmen ölüyordum ağrıdan ne yatabildim ne alkabidim diz üstü 15 dakka kaldım ...ağla ağla bir yandan eşimde korktu apandis sandı..1 saat sonra geçtii...bugun de cesaret edemedim çok korkuyorum anlatılmaz bir acıydı:((

birtanem ağrılı olan bayan arkadaşların hepsine sordum ama yok bilmiyorlar hastahaneye gideceğim bende çok merak ettim gitmiş falan olmasın aceppp

yok canım orda ben sana isminide öğrencem ama çok yoğunmuş git bak hastalarınada sor nasıl biri diye okadar çok metediliyoduki gerçekten ben bile merak ediyorum diyeilirm

kızlar listeye adını yazıdrmak ıstıyen bılgılerını yazabılır..ben şimdi çıkıyorum eşim beni yemege çıkarıyor...öptüm hepinizi görüşürüz...:16:

canım benide eklermisin yaş 35 ,2 yıldır istiyoruz,elazığ,sat 22 kasım ,iğne 5 aralık,bat 19 aralık

eşim 2 sene oldu ameliyatı olalı.. evet ya eskiden hep çikolata kisti diyorlardı sonra adı basit kist oldu şimdide kist yok yumurtalarım çatlamıyomuş
ozamman problem yoktur artıkın:) bende de bir pko oluyorum bir nedensiz kısırlık yok büyümed yok çok büyüdü yok çatlamadı öylee ite:))
yok canım orda ben sana isminide öğrencem ama çok yoğunmuş git bak hastalarınada sor nasıl biri diye okadar çok metediliyoduki gerçekten ben bile merak ediyorum diyeilirm

canımm şu eski kadın doğumdadır zaten taşınacak onlarda yakında zati...çok sevinirim öğrenirsen tatlımmm:DD

Son düzenleme:
ozamman problem yoktur artıkın:) bende de bir pko oluyorum bir nedensiz kısırlık yok büyümed yok çok büyüdü yok çatlamadı öylee ite:))

canımm şu eski kadın doğumdadır zaten taşınacak onlarda yakında zati...çok sevinirim öğrenirsen tatlımmm:DD

ok canım ben sana öğrenirimm

adetlerin geç oluyomu? kilolumusun, tüylenme falan varmı? pko olunca bunlar oluyomuş biliyosundur

sayı 100000 yazıyo metreküpte hareketli yüzde 50 morfoloji de yüzde 85 normal
ama hiç sorunu olmayanların değerlerini inan hiç bilmiyorum ben:( sizde durumlar nasılll

canım 100.000 mi yoksa 100.000.000 mi 100.000 ise etkilenmemiş denemez çünkü normal yolla olabilmesi için en az 20.000.000 gerekiyo diye biliyorum dünya sağlık örgütü kriterlrine göre....

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben yokum listede ama amaaaa:2:

canım yaş 26 , 3 senedir istiyoruz. sat 1 aralık, bat 30 aralık öptüm :38:

Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar

Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar

Buarada benim bi sonraki bat tarihim 8 ocak cok var daha

allah şifasını versin babanın sizede sabır versin canım

canım geçmiş olsun allah şifa versin inş. senin içinde hayırlısı olsun

Back
X