​canım bıraz ugrastırıyor listeye girmek d,ğer arkadaşlarda bılgılerını tam yazsınlar hepsını bır duzenlıyım...
canım yaa sana çok zahmet verdik birsencim deneme yazılcaksa benim ilk klomen ve iğne denemem :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​canım bıraz ugrastırıyor listeye girmek d,ğer arkadaşlarda bılgılerını tam yazsınlar hepsını bır duzenlıyım...
Kızlarrrr listemiz hzır bu ay hıc olmazsa bı tane hamıle çıkaralımda listemız şenlensin...hadı bol bol çalışınn![]()
Kızlarrrr listemiz hzır bu ay hıc olmazsa bı tane hamıle çıkaralımda listemız şenlensin...hadı bol bol çalışınn![]()
her ay bu kadar çok çalışmaktanda bıktım artık![]()
[ı]kızlarrrr listemiz hzır bu ay hıc olmazsa bı tane hamıle çıkaralımda listemız şenlensin...hadı bol bol çalışınn[/ı]![]()
Günaydın kızlarrrr :))))))))))
sizde mi benim gibi mesaiye geldiniz(((((
Günaydın kızlarrrr :))))))))))
sizde mi benim gibi mesaiye geldiniz(((((
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr yine iğrenç bi p.tesi sabahı öpüyorum hepinizi aksam görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz dr.gelince gelişmeleri yazarım size
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr yine iğrenç bi p.tesi sabahı öpüyorum hepinizi aksam görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz dr.gelince gelişmeleri yazarım size
güldürdün benisen iştemisin? biz başka türlü çalışmaktan bahsediyoruz
Yaa canlarım size ne dicem dün öğlen 12.30 da iğne oldum ama hiç ağrım sızım yok siz de ağrı olmuş muydu iğneden sonra benim daha çatlamadı o zaman heralde(((((((((((((
bende gidicem bu gün kontrole bakalım yumuşlar nasıl
canım ağrıya takılma benimde ilk dnememde hiç ağrım yoktu iki ve üçüncü denememde çok fena ağrım vardı ama sonuç aynı bakalım bu sefer nasıl olacak akıntın varmı