siz 14.10.2012 üçgündür kullanıyorum diye yazmışsınız ve ..11.2012 yani 11 ayda olumsuz yorum yazmaya başlamışsınız bu yüzden bir ay kullanmışsınız diye düşündüm siz şuan üç ay kullandım diyorsunuz

çok güvenilir gelmedi açıkcası)anne olmayı bekliyen birisiniz bence insanları aranızda ne tür bir diyaloğ geçti bilmiyorum ama bu yazıyı okuyan diger arkadaşlarda dikkatle okur iseler sizin çelişkili yazılarınızı söylemlerinizi gözlemliyiceklerdir sizin yazılarınız tarihleriyle belli şuan üç ay kullandım diyorsunuz bir biriyle baya çelişen ifadeler sanırım siz şimdi benim için de olumsuz yorumlar yazmaya başlıyıcaksınız klasik sanık psikolojisidir ben 24 yaşındayım belki benden büyüksünüzdür ama ne olursa olsun gereksiz yere insanları karalamayın derim olurmu bence siz helallik isteyin uğur beyden ayrıca kendisine burda yazılanları mail olarak göndericem hatda isterse seve seve size dava açabiliceğimide belirticem kendisi illegal bir iş yapmıyor bakanlık onaylı patentli bir ürün umarım bundan sonraki hayatınızda kendinize ve insanlara daha dürüst olursunuz ve çok ısrarcı olucam sizin hakkınzda dava açma konusunda ve yine onaylar ise kendisi tüm mahkeme tutanaklarını burdaki paylaşımları sizin paylaşımlarınızı buradan belgeleriyle yayınlayacağımdan emin olabilirsiniz ayrıca benim gerçekten avukat olmadığımı falan düşünüyorsanız
kar.beyaz33@hotmail.com burdan ekleyin görüşelim sanırım zaten şimdilik hoşcakalın.