ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

amaaan canım kişiden kişiye değişir benim yengem ilk gecesinde hamiş kalmıştı adetine 5 gün varken karnım çekiliyo ayaklarımın altıında sızlama yok bilmem akşam uyumadan önce hafif mide bulantısı yaşıyodu adet günüde test yaptı çıktı şayet iğne gününü sayarsak iki haftalıkmı oluyo sat gününle beraber 3 haftalık

evet canım kişiden kişiye degışıyo 3 hafta 6 gun oluyo canım ya

Son düzenleme:
mrb canım iğnen hayırlı olur inş.benim bildiğim kadarıyla 12.gün çıkanda var 14.gün de var ama kan tahlilinde sen 15.gün idrar testini yenile bu arada ilacın etkis deniliyo ben bi keresinde iğneden 7 gün sonra falan yapmıştım hiç ikinci çizgi çıkmamıştı bende yalanda olsa ikinci çizgiyi iğneler sayesinde görmek istemiştim iğne bile yamuk yaptı bana çıkmamıştı

bbbz merhaba ben yeni üye oldum aslında yıllardır hep konuları takip ediyordum yanlız bir konu için fikrinize ihtiyacım var formdaki yazılarınızda uğur akyolun yaptığı macun için olumsuz düşünceleriniz oluşmuş ben geçen hafta öğrendim kistimin olduğunu istanbuldayım hukuk bürosunda stajer avukat olarak çalışıyorum ve ofiste bir bayan arkadaşım da kullanmış o macundan kistleri kaybolmuş ve hamile kalmış sanırım siz bir ay falan oldu kullanmışlığınız ama olumsuz yorumunuz kafamı karıştırdı ben biraz önce görüştüm uğur beyle 1 ile 6 regli dönemi arasında bir süreç olduğunu her regli sonrası doktor kontrolünün yapılması gerektiginden bahsetdi kist ölçümünde degişiklik olmadığında bir sonraki ürünü üçretsiz gönderdiginden falan bahsetdi ,yanlız sizin bir aylık süreçte neden bu kadar olumsuz olduğunuzu merak etdim ve öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun sonuçta kullanmış sonuç almış bir arkadaşımda var ama yinede sizin cevabınızıda merak ediyorum :(

bbbz merhaba ben yeni üye oldum aslında yıllardır hep konuları takip ediyordum yanlız bir konu için fikrinize ihtiyacım var formdaki yazılarınızda uğur akyolun yaptığı macun için olumsuz düşünceleriniz oluşmuş ben geçen hafta öğrendim kistimin olduğunu istanbuldayım hukuk bürosunda stajer avukat olarak çalışıyorum ve ofiste bir bayan arkadaşım da kullanmış o macundan kistleri kaybolmuş ve hamile kalmış sanırım siz bir ay falan oldu kullanmışlığınız ama olumsuz yorumunuz kafamı karıştırdı ben biraz önce görüştüm uğur beyle 1 ile 6 regli dönemi arasında bir süreç olduğunu her regli sonrası doktor kontrolünün yapılması gerektiginden bahsetdi kist ölçümünde degişiklik olmadığında bir sonraki ürünü üçretsiz gönderdiginden falan bahsetdi ,yanlız sizin bir aylık süreçte neden bu kadar olumsuz olduğunuzu merak etdim ve öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun sonuçta kullanmış sonuç almış bir arkadaşımda var ama yinede sizin cevabınızıda merak ediyorum :(

mrb canım 3 ay boyunca kullandım yok bende bir gelişme olmadı bal karabiberden oluşuyo o macun ilk kullanımda hamile kalan varmış yok kisti küçülen varmış canım facedende zırt pırt insanı silmeler yorum yapmasan bile bi kaç arkadaşada arattırdım uğur akyoldan macun almaları için adam inkar etmiş benim yanımda bile inkar etti ve o macun bir değişiklik yapmadı bende kesinlikle arkadaşın kullanmışsa ve küçülmüşse inan ve kullan ama ben inanmıyorum karın kasık ağrımda bile değişiklik yapmadı

Son düzenleme:
iyi canım nolsun iş çıkışı doktorcuğuma gitcem yumilere bakcak çatladı mı diye :24::24::24: inaşllah çatlamıştır artık ben de kocişte bıktık zira biraz dinlensek iyi olacak 2 sabahtır 5te kalkıyoz vallahi :30::30::30:

inş. catlamıştır canım ya iyi kalkıyosunuz valla canım 5 te ya:34:

mrb canım 3 ay boyunca kullandım yok bende bir gelişme olmadı bal karabiberden oluşuyo o macun ilk kullanımda hamile kalan varmış yok kisti küçülen varmış canım facedende zırt pırt insanı silmeler yorum yapmasan bile bi kaç arkadaşada arattırdım uğur akyoldan macun almaları için adam inkar etmiş benim yanımda bile inkar etti ve o macun bir değişiklik yapmadı bende kesinlikle arkadaşın kullanmışsa ve küçülmüşse inan ve kullan ama ben inanmıyorum karın kasık ağrımda bile değişiklik yapmadı

siz 14.10.2012 üçgündür kullanıyorum diye yazmışsınız ve ..11.2012 yani 11 ayda olumsuz yorum yazmaya başlamışsınız bu yüzden bir ay kullanmışsınız diye düşündüm siz şuan üç ay kullandım diyorsunuz:(çok güvenilir gelmedi açıkcası)anne olmayı bekliyen birisiniz bence insanları aranızda ne tür bir diyaloğ geçti bilmiyorum ama bu yazıyı okuyan diger arkadaşlarda dikkatle okur iseler sizin çelişkili yazılarınızı söylemlerinizi gözlemliyiceklerdir sizin yazılarınız tarihleriyle belli şuan üç ay kullandım diyorsunuz bir biriyle baya çelişen ifadeler sanırım siz şimdi benim için de olumsuz yorumlar yazmaya başlıyıcaksınız klasik sanık psikolojisidir ben 24 yaşındayım belki benden büyüksünüzdür ama ne olursa olsun gereksiz yere insanları karalamayın derim olurmu bence siz helallik isteyin uğur beyden ayrıca kendisine burda yazılanları mail olarak göndericem hatda isterse seve seve size dava açabiliceğimide belirticem kendisi illegal bir iş yapmıyor bakanlık onaylı patentli bir ürün umarım bundan sonraki hayatınızda kendinize ve insanlara daha dürüst olursunuz ve çok ısrarcı olucam sizin hakkınzda dava açma konusunda ve yine onaylar ise kendisi tüm mahkeme tutanaklarını burdaki paylaşımları sizin paylaşımlarınızı buradan belgeleriyle yayınlayacağımdan emin olabilirsiniz ayrıca benim gerçekten avukat olmadığımı falan düşünüyorsanız kar.beyaz33@hotmail.com burdan ekleyin görüşelim sanırım zaten şimdilik hoşcakalın.

siz 14.10.2012 üçgündür kullanıyorum diye yazmışsınız ve ..11.2012 yani 11 ayda olumsuz yorum yazmaya başlamışsınız bu yüzden bir ay kullanmışsınız diye düşündüm siz şuan üç ay kullandım diyorsunuz:(çok güvenilir gelmedi açıkcası)anne olmayı bekliyen birisiniz bence insanları aranızda ne tür bir diyaloğ geçti bilmiyorum ama bu yazıyı okuyan diger arkadaşlarda dikkatle okur iseler sizin çelişkili yazılarınızı söylemlerinizi gözlemliyiceklerdir sizin yazılarınız tarihleriyle belli şuan üç ay kullandım diyorsunuz bir biriyle baya çelişen ifadeler sanırım siz şimdi benim için de olumsuz yorumlar yazmaya başlıyıcaksınız klasik sanık psikolojisidir ben 24 yaşındayım belki benden büyüksünüzdür ama ne olursa olsun gereksiz yere insanları karalamayın derim olurmu bence siz helallik isteyin uğur beyden ayrıca kendisine burda yazılanları mail olarak göndericem hatda isterse seve seve size dava açabiliceğimide belirticem kendisi illegal bir iş yapmıyor bakanlık onaylı patentli bir ürün umarım bundan sonraki hayatınızda kendinize ve insanlara daha dürüst olursunuz ve çok ısrarcı olucam sizin hakkınzda dava açma konusunda ve yine onaylar ise kendisi tüm mahkeme tutanaklarını burdaki paylaşımları sizin paylaşımlarınızı buradan belgeleriyle yayınlayacağımdan emin olabilirsiniz ayrıca benim gerçekten avukat olmadığımı falan düşünüyorsanız kar.beyaz33@hotmail.com burdan ekleyin görüşelim sanırım zaten şimdilik hoşcakalın.

canım ben arkadaşımdanda kullanmıştım ondada bir değişiklik olmadı bu arada canım uğur akyolun böyle illa yazıracağını biliyodum iyi bak topiklere kimiside inanmayın kanmayın diye yazıda yazmış dolandırıcı diye ve bir başkasda yazmış uğur akyol la konuştum faceye eklemişti sildi beni diye ben onun hakkında yorum yapanlarla bizzat msnden konuştum hepside aynı bir ay içinde 5cmlik kistler yok olmuş neresi inandırıcı bunun ben dolandırıldım kesinlikle kimse almasın derim ben madem öyle neden sağlık bakanlı onaylı çalışmıyo bu kadar iyi sonuç veriyosa macunları kullanan hamile kalıyosa birde facedeki gurubunda yöneticeleri var yönetici yerine şifa dağıtan şifa veren hamilelik 6 ay içinde kesin diye pankartlar açsın reklamını yapsın daha iyi iş yapar doktoruma anlattığımda macun aldım kullanıyorum demiştim küçüldümü diye o bile gülmüştü bana başka hastasıda almış meğer bu arada canımmmmmm yemin ederim uğur akyolun birine yazdıracağını biliyodum onun yöneticileri ve kendisi devlet gibi el kolu uzun heryerde varlar kim bilir belki yöneticilerinden birisin siz bana diyosunuz inandırıcı değilsiniz diye madem ofisinde arkadaşın kullanmış ona inanmıyosunuzda kalkıp banamı inanacaksınız çok komiksin slm söyle uğur akyola bende

uğur akyolun avukatısınız galiba macun almak istiyorum dediniz adama toz kondurmadınız bakıyorum nerdeyse sağ gözünden koruyacaksınız merak etme benim abim zaten avukat kaç kişi istedide ben uğraşmak istemedim uğraştırmeyın beniii sende canım kistin varmış kullan işte arkadaşın kullanmış hamile kalmış ne diye araştırıyosun biliyodum biri çıkıp avukatlık taslayacak oda sen çıktın canım ben inançlı kuranında namazında bi insanım gönderdiği ürünün fiyatı en fazla 10 tl oda 300tlye satıyo sanki içinde altın pırlantadan malzemeler var herkesin hayalidir avukat olmak doktor olmak

Son düzenleme:
bu uğur akyolu bende araştırmıştım daha önce çikolata kistim varken bir sürü kişi hamile kaldım diyodu nerdeyse bende arayacaktım. kız bu kişi baya baya uğur beyin adamı işte soru sorucak gibi davranıp senin ağzından yanlış bişey çıksın diye bekliyo, sen müşterisin memnunda olabilirsin olmayabilirde ne davasıymış bu zorlamı canım ne mantıksız insanlar bunlar.

zeynoş sakın ol gıs ne sınır oluyosun boşuna:53:

kız siz okuyun bari önceleri yardım istiyo sonrada kalkıp macunu savunuyo hem arkadaşım kullandı kisti küçüldü hamile kaldı diyo birde yardım istiyo macun nasıl diye 4 ay öncede teyzeme arattırdım adam inkar etti yapmıyorum diye

kız siz okuyun bari önceleri yardım istiyo sonrada kalkıp macunu savunuyo hem arkadaşım kullandı kisti küçüldü hamile kaldı diyo birde yardım istiyo macun nasıl diye 4 ay öncede teyzeme arattırdım adam inkar etti yapmıyorum diye

okudum haklısın canım boşver ya takma kafana

Back
X