ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

uğur akyolun avukatısınız galiba macun almak istiyorum dediniz adama toz kondurmadınız bakıyorum nerdeyse sağ gözünden koruyacaksınız merak etme benim abim zaten avukat kaç kişi istedide ben uğraşmak istemedim uğraştırmeyın beniii sende canım kistin varmış kullan işte arkadaşın kullanmış hamile kalmış ne diye araştırıyosun biliyodum biri çıkıp avukatlık taslayacak oda sen çıktın canım ben inançlı kuranında namazında bi insanım gönderdiği ürünün fiyatı en fazla 10 tl oda 300tlye satıyo sanki içinde altın pırlantadan malzemeler var herkesin hayalidir avukat olmak doktor olmak

ben hiç inanmıyorum öyle macunmuş şeymiş tamamen para tuzağı birileri cebini dolduracak diye bizim umutlarımıza oluyor olan...almayan öyle şeyler kızlar....:20::20:

bu uğur akyolu bende araştırmıştım daha önce çikolata kistim varken bir sürü kişi hamile kaldım diyodu nerdeyse bende arayacaktım. kız bu kişi baya baya uğur beyin adamı işte soru sorucak gibi davranıp senin ağzından yanlış bişey çıksın diye bekliyo, sen müşterisin memnunda olabilirsin olmayabilirde ne davasıymış bu zorlamı canım ne mantıksız insanlar bunlar.

denize düşen yılana sarılır bende o zamanlar sarıldım yılana belki hamile kalan vardr bence şans meselesi oana denk gelmiştir o uğur akyolun kesinlikle tanıdığı madem doğru biri kızlar allah şahit beni sürekli faceden siliyodu nedenini bilemedim yorumda yapmazdım kesinlikle bekliyodum herkes yazardı slm ürüne başladım kullanıyorum inş.hamile kalırım inş.kistim küçülür diye devamı gelmezdi

ben hiç inanmıyorum öyle macunmuş şeymiş tamamen para tuzağı birileri cebini dolduracak diye bizim umutlarımıza oluyor olan...almayan öyle şeyler kızlar....:20::20:

ben aldım birazı duruyo isteyene göderebilirim çok az içinde bal karabiber birde tarçın var sanırım kavanoz küçük sağlık bakanlığı onaylı etiketide yok fiyatıda 300tl macunun içindekide yemin ederim en fazla 20 tl olsun diyelim çok fazla almıyomu madem sevap işliyo 50 veye 100tlye versin herkes şifa bulsun tıpta çare bulamadı kiste onlar bulmuş gibi

ben aldım birazı duruyo isteyene göderebilirim çok az içinde bal karabiber birde tarçın var sanırım kavanoz küçük sağlık bakanlığı onaylı etiketide yok fiyatıda 300tl macunun içindekide yemin ederim en fazla 20 tl olsun diyelim çok fazla almıyomu madem sevap işliyo 50 veye 100tlye versin herkes şifa bulsun tıpta çare bulamadı kiste onlar bulmuş gibi

para tuzagı boyle şeyler ama acaba belkı faydalı olur dıye kanıyoruz böyle şeylere canım boşver takma artık kafana

denize düşen yılana sarılır bende o zamanlar sarıldım yılana belki hamile kalan vardr bence şans meselesi oana denk gelmiştir o uğur akyolun kesinlikle tanıdığı madem doğru biri kızlar allah şahit beni sürekli faceden siliyodu nedenini bilemedim yorumda yapmazdım kesinlikle bekliyodum herkes yazardı slm ürüne başladım kullanıyorum inş.hamile kalırım inş.kistim küçülür diye devamı gelmezdi

anlıyorum seni canım herşeyden bir medet bekliyosun inanıyosun

kızlar bı topikte okudum nar suyu cok faydalıymış seda sayanın programında mı duymuşlar ne herseye iyi gelıyomuş

inanamıyorum yaaa:47::47::47: aktarlar da o tip macunlar 15-20 tl ben eşime spermler artsın ve hareketlensin diye çakşır macunu ve keçiboynuzu pekmezli macun almıştım fiyatlar böyle yani

şuan bu topikteki arkadaşlardan biri bana desin sen yalan konuşuyosun inanmadık sana diye yemin edrim birdaha girmemde bu topiktende çıkar kk.tövbe edrim birde yazmış bana helallik iste diye hepimiz inançlı insanlarız kul hakkı varsa helallik isteriz ama bende hakkı yok göndermiş olduğu macuna 300tl verdim az bir para değil 4 veya5 nufuslu düşük durumlu ailenin belkide 1 aylık ihtiyaç gıda parası ben küçük bir kavanoza verdim yemin ederim geçen okudum adamın biri yazmış sakın inanmayın arkadaşım dolandırımış diye ben kendimden utandımm

sinirlerim bozuldu stajermiş birde davaya girmek istiyo rumuzuda kuaför09 kesinlikle kuaför işiyle uğraşıyo

şuan bu topikteki arkadaşlardan biri bana desin sen yalan konuşuyosun inanmadık sana diye yemin edrim birdaha girmemde bu topiktende çıkar kk.tövbe edrim birde yazmış bana helallik iste diye hepimiz inançlı insanlarız kul hakkı varsa helallik isteriz ama bende hakkı yok göndermiş olduğu macuna 300tl verdim az bir para değil 4 veya5 nufuslu düşük durumlu ailenin belkide 1 aylık ihtiyaç gıda parası ben küçük bir kavanoza verdim yemin ederim geçen okudum adamın biri yazmış sakın inanmayın arkadaşım dolandırımış diye ben kendimden utandımm

o senden istesin helalliği:20:

tatlım boşver sıkma kendini bilmeyen insan çok kimin nasıl ve ne zaman hamile kalacağını ancak rabbim bilir ve o takdir eder bu insanlar kendilerini ne sanıyor anlamıyorum bir macun ile insan nasıl hamile kalabilir allah akıl fikir versin zor durumda olan insanların bu durumundan faydalanıp tamamen para amaçlı insanlar nasıl bu hale geldi :47:

Back
X