Yani en az 5 olmasi gerekiyo benim 0.57 yukselirmiki yaa
inşallah yukselır canım ama cok duşuk 1 bıle degıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani en az 5 olmasi gerekiyo benim 0.57 yukselirmiki yaa
kız bende ayşegülden şüpheleniyorummm inş. yanılmayız yaa güzel haberi alırız
kimsecikler uyanmamış:)))
günaydınnnnnnnnnnn![]()
canım sen nıye sıkıntı yapıyosun sen hur ve ozgur ıradenı kullanarak memnun kalmadıgını onermedıgını soyleme hakkına sahıpsın avukat ark.da adaletten yana degıl heralde yargısız ınfaz yapıp dava acıcam falan dıyo o dava acarsa sne tuketıcı haklarına basvur ınsan hakları mah.gıt hıslerımle oynadılar dıye bu kadar kesın bı cozumse bu kadar tıp dr.bosuna okumuş bu ılaclar bosuna herkez otu balı karıstırıp yesın olurmu oyle sey i.saraçoglu,dr.marankı bunları hep duyduk evde sogan kaynatın ıcın falan fılan ama adamlar kesın demıyo ılaclarınızıda ıcın dıyo hem ayrıca herkezde aynı etkıyı yapmak zorunda degıl ılaclarda bıtkılerde ben bu sahsı ve macunu ılk defa duydum nasıldır bılmıyorum caresızlıkten ınsanların hıslerı ıle oynuyorlar bızlerde suc alıyoruz hem cokta pahalı kız 300 tl ustune 150 daha koy gıt asılama yap akıllımm![]()
bos ver sen sıkma canını
Kızlar yaa yine tutturamadık heralde bana öyle geliyo yani içime doğuyo diyim![]()
günaydın canımNasılsın dün görünmedin pek
![]()
klomen şişkinlik yapıyo bende öye olmuşum artı kiloda aldım kız sinirlerini kim bozdu hani sormuştular ya çocuk düşünmüyomusun diye omuydu canımdün yazdımda görmemişsin canım sinirlerimi bozdular benim bzde akşam kızlarla canlı müziğe gittik kafam dağılsın diye:)eşimde nöbetçiydi zaten uyudum sonra hemen
bu arada o olumsuz düşünceler hangimizde yokki göğüslerim bu klomen ve iğneden sanırım davul gibi oldu vucudum çok garip ne bileyim şiş gibi hissediyorum kendimi sinir oluyorummm
klomen şişkinlik yapıyo bende öye olmuşum artı kiloda aldım kız sinirlerini kim bozdu hani sormuştular ya çocuk düşünmüyomusun diye omuydu canım
ay canım ya üzülme allah büyük rabbim görüyodur o acısın bizlere inş.en kısa zamanda verir hayırlı evlatlarevet canım yok yaşın geçiyo yok 4 senelik evlisiniz bilmem ne ya tamam sen hamilesinde milletten sana ne gözlerim doldu ya![]()
ay canım ya üzülme allah büyük rabbim görüyodur o acısın bizlere inş.en kısa zamanda verir hayırlı evlatlar
canım ona bünye dayanmaz bencegrekte yok zaten. yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşayabiliyo o yüzden çatladıktan sonra 1-2 gün sonra kesmek lazım işen yaramaz yani yapsakta
canım ben 600luk 300luk bırde ovitreelleye 750 tl verdım
dün yazdımda görmemişsin canım sinirlerimi bozdular benim bzde akşam kızlarla canlı müziğe gittik kafam dağılsın diye:)eşimde nöbetçiydi zaten uyudum sonra hemen
bu arada o olumsuz düşünceler hangimizde yokki göğüslerim bu klomen ve iğneden sanırım davul gibi oldu vucudum çok garip ne bileyim şiş gibi hissediyorum kendimi sinir oluyorummm
kızlar ben 70 e mi ne aldım iğneyi anlaşmalı kurumdan kaynaklanıyor heralde ben kendim emekli sandığıyım büyük ihtimal o kadar kısmını ödedım
evet canım yok yaşın geçiyo yok 4 senelik evlisiniz bilmem ne ya tamam sen hamilesinde milletten sana ne gözlerim doldu ya![]()
canım ya 2 gun ara vermenın sakıncası olmaz demı yanı kaçırırım dıye cok korkuyorum pazartesi 18 di şimdi ne durumda bilmiyorum