ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız bende ayşegülden şüpheleniyorummm inş. yanılmayız yaa güzel haberi alırız

inşallah kızlar ama akşam eltıme gıtmıştık tam kalkarken ıslaklık hıssettım eve zor geldım valla ya kırmızılar geldı dıe ödüm koptu ya çok şükür yokmuş

canım sen nıye sıkıntı yapıyosun sen hur ve ozgur ıradenı kullanarak memnun kalmadıgını onermedıgını soyleme hakkına sahıpsın avukat ark.da adaletten yana degıl heralde yargısız ınfaz yapıp dava acıcam falan dıyo o dava acarsa sne tuketıcı haklarına basvur ınsan hakları mah.gıt hıslerımle oynadılar dıye bu kadar kesın bı cozumse bu kadar tıp dr.bosuna okumuş bu ılaclar bosuna herkez otu balı karıstırıp yesın olurmu oyle sey i.saraçoglu,dr.marankı bunları hep duyduk evde sogan kaynatın ıcın falan fılan ama adamlar kesın demıyo ılaclarınızıda ıcın dıyo hem ayrıca herkezde aynı etkıyı yapmak zorunda degıl ılaclarda bıtkılerde ben bu sahsı ve macunu ılk defa duydum nasıldır bılmıyorum caresızlıkten ınsanların hıslerı ıle oynuyorlar bızlerde suc alıyoruz hem cokta pahalı kız 300 tl ustune 150 daha koy gıt asılama yap akıllımm :1: :1: bos ver sen sıkma canını

evet canım boşuna morl bozuyorum dediğim gibi herkesin hayalidir doktor avukat olmak kuaför rumuzlu arkadaşta herhalde hayali avukat işte iki gün önce kk.giriş yapmış sadece bana yazmış bunu duyduktan sonra bunu yapmaları gayet normal şuan kullandığımız klomen 5 lira falan tutuyo oysaki kaç kişi iğnesiz klomenle hamile kalmş o neden 300tl değil sen niye 300tl verdin diyeceksin sağda5cm solda yok bilmem 7cmlik kstleri olan ilk kullanımda küçülen yok olan insanlar varmış bende inanmıştım o yuzden internet mağduruyum inandım ben o insana sadece inanmak budur yemin ederim allah şahit teyzem aramıştı 3 ay önce felan uğur bey ona demiş hayır efendim macun yapmıyorum diye... göreceksiniz daha çok kişi yazacak bana ben iyi oldum kistim yok oldu diye hamile kaldım diye çünkü o insan herşeyi yapacaktırr kendini aklamak isteyecektr... inş.aktırda ben yanılırım 10 kişiden bir kişi yanılsada oda önemsiz inş yanılırım

Son düzenleme:
günaydın canım :9::9::9: Nasılsın dün görünmedin pek :31:

dün yazdımda görmemişsin canım sinirlerimi bozdular benim bzde akşam kızlarla canlı müziğe gittik kafam dağılsın diye:)eşimde nöbetçiydi zaten uyudum sonra hemen

bu arada o olumsuz düşünceler hangimizde yokki göğüslerim bu klomen ve iğneden sanırım davul gibi oldu vucudum çok garip ne bileyim şiş gibi hissediyorum kendimi sinir oluyorummm

dün yazdımda görmemişsin canım sinirlerimi bozdular benim bzde akşam kızlarla canlı müziğe gittik kafam dağılsın diye:)eşimde nöbetçiydi zaten uyudum sonra hemen

bu arada o olumsuz düşünceler hangimizde yokki göğüslerim bu klomen ve iğneden sanırım davul gibi oldu vucudum çok garip ne bileyim şiş gibi hissediyorum kendimi sinir oluyorummm
klomen şişkinlik yapıyo bende öye olmuşum artı kiloda aldım kız sinirlerini kim bozdu hani sormuştular ya çocuk düşünmüyomusun diye omuydu canım

klomen şişkinlik yapıyo bende öye olmuşum artı kiloda aldım kız sinirlerini kim bozdu hani sormuştular ya çocuk düşünmüyomusun diye omuydu canım

evet canım yok yaşın geçiyo yok 4 senelik evlisiniz bilmem ne ya tamam sen hamilesinde milletten sana ne gözlerim doldu ya:43:

evet canım yok yaşın geçiyo yok 4 senelik evlisiniz bilmem ne ya tamam sen hamilesinde milletten sana ne gözlerim doldu ya:43:
ay canım ya üzülme allah büyük rabbim görüyodur o acısın bizlere inş.en kısa zamanda verir hayırlı evlatlar

kız bi hamiş ol ben sana bugünleri hatırlatacam yine üzülkihemen ardından ikinciyide yap diye sonrada sloganın başım belada yetişin bacılar dersin

canım ona bünye dayanmaz bence :25::25::25: grekte yok zaten. yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşayabiliyo o yüzden çatladıktan sonra 1-2 gün sonra kesmek lazım işen yaramaz yani yapsakta

canım ya 2 gun ara vermenın sakıncası olmaz demı yanı kaçırırım dıye cok korkuyorum pazartesi 18 di şimdi ne durumda bilmiyorum

niye sinirini bozdular canım yaa ben de bazı insanları boğasım geliyo gerçekten bebek konusu ile ilgili mi

kızlar ben 70 e mi ne aldım iğneyi anlaşmalı kurumdan kaynaklanıyor heralde ben kendim emekli sandığıyım büyük ihtimal o kadar kısmını ödedım

canım ben de memurum yani emekli sandığı da devlet bu iğneyi ödemiyor 70tl normal fiyatı hepsini biz ödedik yani o arkadaş başka iğneler de almış bizim klomen yerine iğne almış o yüzden daha fazla tutmuştur onun

kızlar ben artık susmeyıp konuşuyorum verin ağızlarının payını yaparım yapmam kimi ne yanii geçen çok kızdım işyerinden sana ne senin şeyinle mi yapıyorum dedim koca benim şey benim ister yaparım ister yapmam dedim oh oldu içim rahatladı

canım ya 2 gun ara vermenın sakıncası olmaz demı yanı kaçırırım dıye cok korkuyorum pazartesi 18 di şimdi ne durumda bilmiyorum

iğne vuruldun mu canım? Ptesi 18 ise şimdiye çatlamıştır bence canım. Yok kaçırmazsın zaten spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyo ya AMA 2 GÜN ARA VERME 1 GÜN ARA VERCEN YANİ ŞÖYLE Bİ GÜN DOLU Bİ GÜN BOŞ

Son düzenleme:
Back
X