ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

iğne vuruldun mu canım? Ptesi 18 ise şimdiye çatlamıştır bence canım. Yok kaçırmazsın zaten spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyo ya AMA 2 GÜN ARA VERME 1 GÜN ARA VERCEN YANİ ŞÖYLE Bİ GÜN DOLU Bİ GÜN BOŞ

:D zaten ogun oldu salı gunu sıddetlı bır agrım oldu kasıklarımda. birde bugun yapıcaz. tutarmı bılmıyorum umutlanmakta ıstemıyorum.Yok hiç birşey kullanmadım bu ay gıttığımde olgunlaşmıştı iğneyede gerek yok hersey normal cok guzel dedı gün verdı gunasırı beraber olun dedı

ovitrelmıydı neydı çatlatma iğnesi benımkı klomenden sonra kullanılıyor galıba baska baska iğnelerde var.

canım benım bahsettıgım iğneler baska bende ovitrelleyı 70 tlye alıyorum ben klomen yerıne iğne vuruluyorum her gun biz ondan bahsedıyorduk

kızlar ben artık susmeyıp konuşuyorum verin ağızlarının payını yaparım yapmam kimi ne yanii geçen çok kızdım işyerinden sana ne senin şeyinle mi yapıyorum dedim koca benim şey benim ister yaparım ister yapmam dedim oh oldu içim rahatladı

kızzzzzzzzzzzzz korktum senden o ne biçim cevaptı o an karşı tarafın durumunu düşünemiyorum

canım geldimmm bizim internet gitti bi ara anca yazıyom:21: yumurtam çatlamış çok şükür :nazar::nazar::nazar: bulut gibi çökmüş bak dedi doktor bana da gösterdi aman ben anlamam ki doktor bey dedim yok yok dedi sen artık baka baka uzman oldun dedi :1::1::1:doktor artık rahat bırak kocanı dedi :1::1::1: artık çalışmalar bitti yani :32::32::32: dinlenelim gari biraz :12: yarın progestana başlıyorum bakalım beklemeye başladık kızlar rabbim hayırlısı ile bu ay yüzümüze güler inşalahh :nazar::nazar:

hmmm çok sewindim canım çatladıgına..benım doktor bıraz uzakta bıde cok klabalık oluyor cok beklıyorum o yuzden gitmedım çatlamışmı dıye bakmaya..acaba benımde çatlamışmdır...dün gece bızde son çalışmaları yaptık artık ara verelım bızde....amin canım inş.:34:

ooo ooo birsen hanım buyur etmişler hoşgeldin canım sen yoksun listemizde yok

hoşbuldum tatlım nasılsın bakalım...
bugün evi süpürdüm sildim biraz belim acaip ağırdı...sağ kasıgımdada batma var herhalde yınee geçemedi bu yumurtalar bu tüptennn
:47: offf offff:31:

bende gitmiyorum kızlar çatlamış mı dıye kontrole benım doktorumda çok yogun oluyo hem ya catlamadıysa onun stresıyle bas edemem:40:

hoşbuldum tatlım nasılsın bakalım...
bugün evi süpürdüm sildim biraz belim acaip ağırdı...sağ kasıgımdada batma var herhalde yınee geçemedi bu yumurtalar bu tüptennn
:47: offf offff:31:

kız belki geçmiştir rica ederim sperm ve yumurtlar hakkında kesinikle olumsuz yorumlar yapmayın geçti de onlarda hırslansın geçsinler sen iğneyi yapmışsın yorum yapma etkileme onları ben senin yerine yorum yaparım onlarda geçeene kadar nerdeyse bitkisel hayata girecez oldumu kızz:9::9::9:

bende gitmiyorum kızlar çatlamış mı dıye kontrole benım doktorumda çok yogun oluyo hem ya catlamadıysa onun stresıyle bas edemem:40:

aynen yaa geçen seferlerden bırınde gıtmıştım bırı çatlamış bırı çatlamamıstı ılıskıye devam demşti...yeterr yaw kocalarla bu kadar içli dışlı olmaktan ögg geldi...havalarda çok soğuk zaten...

tatlım sende durumlar ne alemde? ben geçen ay adetıme bı kac gun kala parmakla bakıp hamıle olmadıgımı anlamıştım..enteresan ama eskıler bu yntemı denıyormuş..
:31:

aynen yaa geçen seferlerden bırınde gıtmıştım bırı çatlamış bırı çatlamamıstı ılıskıye devam demşti...yeterr yaw kocalarla bu kadar içli dışlı olmaktan ögg geldi...havalarda çok soğuk zaten...

tatlım sende durumlar ne alemde? ben geçen ay adetıme bı kac gun kala parmakla bakıp hamıle olmadıgımı anlamıştım..enteresan ama eskıler bu yntemı denıyormuş..

canım nasıl oluyo o:34:

birsen katılıyorum sana o yöntem gerçekten doğru regl yaklaşrken bya sert oluyo ayşegül kızzz baksana bi nasıl yumuşakmı sertmi

kız belki geçmiştir rica ederim sperm ve yumurtlar hakkında kesinikle olumsuz yorumlar yapmayın geçti de onlarda hırslansın geçsinler sen iğneyi yapmışsın yorum yapma etkileme onları ben senin yerine yorum yaparım onlarda geçeene kadar nerdeyse bitkisel hayata girecez oldumu kızz:9::9::9:

temam oldu kuzum..geçtiler diyelim geçmiş olsunlar...nee olur geçmiş olsunlar yaffff:5:
canım sen yarınmı vurulcaktın iğneni:26:

canım nasıl oluyo o:34:

canım ben geçen sefer küçük tuvaletımı yaptıktan sonra baktım...o pozisyonda , önce ellerini guzelce yıka sonra parmagını oradan bıraz içeri dogru ıt zzaten o gırıyor hemen sert gelırse sana rahmın hastalnıyor oluyorsun yumuşaksa bebek varrrr :52::52:

birsen katılıyorum sana o yöntem gerçekten doğru regl yaklaşrken bya sert oluyo ayşegül kızzz baksana bi nasıl yumuşakmı sertmi

ya kızlar ben bı kac defa denedım ama ben onu rahım bıraz asagıya iniyo dıyee duymuştum regl yaklastıgında öle olmuyo mu hem ben anlayamıyorum kı

ewt canım parmagını cıkartırken sertlık carpıyor elıne...başka bı forumda bı arkdasım o şekilde ogrendı hamıle oldugunu:53:

canım ben geçen sefer küçük tuvaletımı yaptıktan sonra baktım...o pozisyonda , önce ellerini guzelce yıka sonra parmagını oradan bıraz içeri dogru ıt zzaten o gırıyor hemen sert gelırse sana rahmın hastalnıyor oluyorsun yumuşaksa bebek varrrr :52::52:

canım eltım denemışı ben bunu ona söylemıştım yenı hamıleydı ozaman o da normal sert ddemıştı ya anlamak cok zor

Back
X