ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

temam oldu kuzum..geçtiler diyelim geçmiş olsunlar...nee olur geçmiş olsunlar yaffff:5:
canım sen yarınmı vurulcaktın iğneni:26:
evet canım yarın vuracak bakalım belkide büyümez yine erteler nerdeyse regl olcam daha yapamadım iğnemi neyse kız bu arada birsencim parmakları içnemi sokuyoz kızzz ben dışardan hafif içine doğru yapmıştım

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listemizide öne alalım gerilerde kalmasın :9:

sorma canım ya dıken ustunde duruyorum dun aksam cok sınırm bozuldu aglıcaktım nerdeyse regl oldum dıye:34:

kızlar 2 gun once yazmıstım sızlere ıdrar testınde ılk once cıft cızgı cok net gordum sonradan t bolgesındekı sılındı dıye.bugun adetımın uzerınden 2 gun gectı ve saglık ocagına gıdeyım kan vereyım dedım kan alıcak kısı bulamadım o sınırle gıttım eczaneye test aldım ve negatıf cıktı benım catlatma ıgnemı vurduralı 17 gun oldu reglım gecen aya gore 2 gun gecıktı sızce daha ıdrarda cıkmazmı ya bence hamıs degılımde adet olmayınca hala acabamı dıyor ınsan.not:duzensız adet goruyorum ıgnenın etkısıyle regl olmam gerekmıyormu? 25 kasım aksamı ıgne vuruldum 26 kasımda catladı yumoslarım offff

kızlar 2 gun once yazmıstım sızlere ıdrar testınde ılk once cıft cızgı cok net gordum sonradan t bolgesındekı sılındı dıye.bugun adetımın uzerınden 2 gun gectı ve saglık ocagına gıdeyım kan vereyım dedım kan alıcak kısı bulamadım o sınırle gıttım eczaneye test aldım ve negatıf cıktı benım catlatma ıgnemı vurduralı 17 gun oldu reglım gecen aya gore 2 gun gecıktı sızce daha ıdrarda cıkmazmı ya bence hamıs degılımde adet olmayınca hala acabamı dıyor ınsan.not:duzensız adet goruyorum ıgnenın etkısıyle regl olmam gerekmıyormu? 25 kasım aksamı ıgne vuruldum 26 kasımda catladı yumoslarım offff

canım idrarda gec bellı olan insanlr var sen yınede kan testı yaptır için rahat olsun iğneylede bazen gecıkebılıyor ya

canım eltım denemışı ben bunu ona söylemıştım yenı hamıleydı ozaman o da normal sert ddemıştı ya anlamak cok zor

doğrudur canım bızde meraktan ne duyarsak yapıyoruz işte..ben gecen ay ılk denemıstım sonrasında hastalanınca dogruluguna emın olmuştum...parmagını sokunca sanırım sert bı tabakaya carpıyomuşsun ben o kadar sokmamıstım kenarından sertlıkten anlamıstım..:26:

doğrudur canım bızde meraktan ne duyarsak yapıyoruz işte..ben gecen ay ılk denemıstım sonrasında hastalanınca dogruluguna emın olmuştum...parmagını sokunca sanırım sert bı tabakaya carpıyomuşsun ben o kadar sokmamıstım kenarından sertlıkten anlamıstım..:26:

bende sokmadım canım ama hafıfce elledım sadece ya zaten gebelık olsada hemen rahım yumusamaz kı canım ya

evet canım yarın vuracak bakalım belkide büyümez yine erteler nerdeyse regl olcam daha yapamadım iğnemi neyse kız bu arada birsencim parmakları içnemi sokuyoz kızzz ben dışardan hafif içine doğru yapmıştım

yarına buuyumuslerdır tatlım merak etme :34: evet cnım tek parmakla yapılıyor zaten baya ıcıne dogru sokup sert bısey elıne gelıyomuş ama bende o kadar sokmadın hafııf ıcınden anlamıstım serttı..

​forumda bı arkadasım yumusaktı dedı test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı...sende ne çıktı elleyınce sertlıkmı

normaldı canım ya ama ben ok oluyo denedıgım yumusaklıgı nasıl oluyo anlayamayız kı sertken ellemek gerekıyo canım ancak öle anlasılır

kızlar yorum yaptığım şahıs aradı beni düşünebliyomusunuz küfür etti bana ağza alınmayacak şeyler hemde mahkemeye vereekmiş beni tazminat davası açacakmış adam yorum yapma hiç diyo hastamıdır nedir memnun değilsem neden yorum yapmimki

çok fena iğrenç küfürlerde bulundu neymiş efendim oynuyomuşumm dünyanın en iyi markalarından bile memnun kalamıyo olabiliyoruz eleştride yapabiliyoruz buda kendini blunmazsanıyo galiba

Son düzenleme:
yakında oda kk.üye yapmazsa kalkıp konuşmazsa hiç şaşırmam kız niyetine yazar artık

hmmm çok sewindim canım çatladıgına..benım doktor bıraz uzakta bıde cok klabalık oluyor cok beklıyorum o yuzden gitmedım çatlamışmı dıye bakmaya..acaba benımde çatlamışmdır...dün gece bızde son çalışmaları yaptık artık ara verelım bızde....amin canım inş.:34:

kaç gün sonra giitin cnm çatlamışmı diye

bi yerde okudum 2010 yılında kadının biri kullanmış hastanelik olmuş artı kisti azmış inanmayana okutabilirim ve bi çok kişide olumsuz eleştri yapmış sonra araya adamları girmiş belkide kendisidr memnunum diye artı biride yazmış dolandıldı arkadaşım diye hadi bakalım bunları okumak istiyenlere googleden uğur akyol macununu kullanan varmı yazsın 6.ve7.sıradaki başlıkları tıklasın kk.yorumlarını okusun

kızlar ben 70 e mi ne aldım iğneyi anlaşmalı kurumdan kaynaklanıyor heralde ben kendim emekli sandığıyım büyük ihtimal o kadar kısmını ödedım

ovitrallenin fiyatı zaten öyle canım raporlu olursa 10 lira oluyo, yumurta geliştirmek için olan iğneler çok pahalı

ovitrallenin fiyatı zaten öyle canım raporlu olursa 10 lira oluyo, yumurta geliştirmek için olan iğneler çok pahalı

hmmm ben onları bılmıom hayırlısı olsun hakkımızda kızlar ıns bebeklerımızı kucağımıza aldıgımız gunleride görürürz.

kızlar ya ben şimdi çok rahatım ne gün sayıyorum ne ilişkide bebek düşünüyorum, ama çatlatma iğnesi olduktan sonra diken üstünde gibi oluyorum günlerde geçmek bilmiyo o zaman:18:

kızlar ya ben şimdi çok rahatım ne gün sayıyorum ne ilişkide bebek düşünüyorum, ama çatlatma iğnesi olduktan sonra diken üstünde gibi oluyorum günlerde geçmek bilmiyo o zaman:18:

sorma canım ya iğneyı olduktan sonra baslıyo stres su ana var ya patlıcam valla stresten :26:

hmmm ben onları bılmıom hayırlısı olsun hakkımızda kızlar ıns bebeklerımızı kucağımıza aldıgımız gunleride görürürz.

inşallah canım hanı klomen 5 defadan sonra zararlıymış ya işte doktorlar zaten soruyo kacıncı dıye 4 veye 5 olduysa bu iğnelere gecıyolar

Back
X