sorma canım ya iğneyı olduktan sonra baslıyo stres su ana var ya patlıcam valla stresten :26:
kafayı dağıtacak bişeyler bulmak lazım aslında evde tek başımaza daha çok strest oluyoruz biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım ya iğneyı olduktan sonra baslıyo stres su ana var ya patlıcam valla stresten :26:
kafayı dağıtacak bişeyler bulmak lazım aslında evde tek başımaza daha çok strest oluyoruz biz
evet ben depresyon ilacı bile kullanmayı duşundum valla ya esım cok kızıyo boşuna stres yapıyosun dıye nolcaksa olsada kurtulsam ya
psikolağamı gitsek napsak![]()
kızzzzzzzzzzzzz korktum senden o ne biçim cevaptı o an karşı tarafın durumunu düşünemiyorum
[ı]hmmm çok sewindim canım çatladıgına..benım doktor bıraz uzakta bıde cok klabalık oluyor cok beklıyorum o yuzden gitmedım çatlamışmı dıye bakmaya..acaba benımde çatlamışmdır...dün gece bızde son çalışmaları yaptık artık ara verelım bızde....amin canım inş.[/ı]![]()
canım ne söyleyelım boşver boşuna kafana takıyosun aradıklarında bıle acmıcaktın telı
evet ya ekmeğiyle oynamışım çok iğrenç bi insanla muhatap olmuşum meğer bende herkes gibi yorum yaptım ama adam kendisi durmadı başkasını aracı yapınca iş çığrığından çıktı
kuzum merak edecek hiçbirşey yok nd hakaret ne vs tedirginlik yaratmak için yapıyorar gereçkten hakaret küfür vs davalarında yüzde yüz hatalıda olsan zaten erteleme verilir. ama sende şikayet edebilirsin onları bu şekilde arayıp rahatsız ettikleri için ben olsam hiç üşenmem yaparımmmkızlar yorum yaptığım şahıs aradı beni düşünebliyomusunuz küfür etti bana ağza alınmayacak şeyler hemde mahkemeye vereekmiş beni tazminat davası açacakmış adam yorum yapma hiç diyo hastamıdır nedir memnun değilsem neden yorum yapmimki
aynen yaa geçen seferlerden bırınde gıtmıştım bırı çatlamış bırı çatlamamıstı ılıskıye devam demşti...yeterr yaw kocalarla bu kadar içli dışlı olmaktan ögg geldi...havalarda çok soğuk zaten...
tatlım sende durumlar ne alemde? ben geçen ay adetıme bı kac gun kala parmakla bakıp hamıle olmadıgımı anlamıştım..enteresan ama eskıler bu yntemı denıyormuş..![]()
canım sen listede yoksun versene bilgilerini ekleyelim kaçıncı klomenindi bu senin
canım çatlamıştır bence de tabi çatladıktan sonra çalışmanın anlamı kalmıyo maalesef artık beklemedeyiz bana yine tutmadı gibi geliyor içsel bir his bu progestan da beni mahvetti vaginal kullandım yine de ayakta uyukluyom valla![]()
:d zaten ogun oldu salı gunu sıddetlı bır agrım oldu kasıklarımda. Birde bugun yapıcaz. Tutarmı bılmıyorum umutlanmakta ıstemıyorum.yok hiç birşey kullanmadım bu ay gıttığımde olgunlaşmıştı iğneyede gerek yok hersey normal cok guzel dedı gün verdı gunasırı beraber olun dedı
ağrı oldu ise çatlamıştır canım inaşşalh tutar hayırlısı ile ben pazar günü iğne vuruldum ptesi doktora gitmiştim henüz çatlamamıştı ama 20-21 mm idi doktor bu gece ya da yarın çatlar demişti. Pazar akşam ilişki olmuştu, salı sabah oldu ve çarşamba sabah oldu ama bilmiyorum bana yine tutmadı gibi geliyo his olarak![]()
aaa çatlamadanmı tutması gerekıyor catlayınca tutmazmı ama ilaçı verdıkten sonra yapın dıolar hemen çatlamıomu ayy ne cok soru sordum
Ana ozaman çatladıysa tek seferımı beklıces1 kere yapabildik ama biz ertesi günü ağrıdı ben yinede denesemmı kı
Ana ozaman çatladıysa tek seferımı beklıces1 kere yapabildik ama biz ertesi günü ağrıdı ben yinede denesemmı kı
YOK ŞÖYLE YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT CANLA KALABİLİYOR YANİ 24 SAAT DÖLLENME YETENEĞİNE SAHİP. ÖNEMLİ OLAN YA ÇATLAMADAN ÖNCE ORADA SPERM OLMASI VE YUMURTA ÇATLAYINCA YUMURTAYI DÖLLEYEBİLMESİ YA DA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT İÇİNDE ORAYA SPERM GİTMESİ. BU DURUMda diyelim ki yumurtan salı sabah 7de çatladı salı akşamı ilişki olduysa şans var demektir ama çarşamba akşamına kalırsa o zamana yumurta döllenme yeteneğini kaybediyo canım zaten bizim gibi sorun olmadığı halde bebiş olmayanların en büyük sorunu bu tutturamama olayı![]()