inşallah bu ay tuturursunuz ve de tutturmuşuzdur kızlar ya dua edınolalım
amin canım amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bu ay tuturursunuz ve de tutturmuşuzdur kızlar ya dua edınolalım
YOK ŞÖYLE YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT CANLA KALABİLİYOR YANİ 24 SAAT DÖLLENME YETENEĞİNE SAHİP. ÖNEMLİ OLAN YA ÇATLAMADAN ÖNCE ORADA SPERM OLMASI VE YUMURTA ÇATLAYINCA YUMURTAYI DÖLLEYEBİLMESİ YA DA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT İÇİNDE ORAYA SPERM GİTMESİ. BU DURUMda diyelim ki yumurtan salı sabah 7de çatladı salı akşamı ilişki olduysa şans var demektir ama çarşamba akşamına kalırsa o zamana yumurta döllenme yeteneğini kaybediyo canım zaten bizim gibi sorun olmadığı halde bebiş olmayanların en büyük sorunu bu tutturamama olayı![]()
kuzum merak edecek hiçbirşey yok nd hakaret ne vs tedirginlik yaratmak için yapıyorar gereçkten hakaret küfür vs davalarında yüzde yüz hatalıda olsan zaten erteleme verilir. ama sende şikayet edebilirsin onları bu şekilde arayıp rahatsız ettikleri için ben olsam hiç üşenmem yaparımmm
evet zaten dava açacam o özür dilemedikçe yaa herkes dolandırıcı diyen var herkes yorum yapmış birde adam macunu aldıktan sonra sizin ihtiyacınız yok kulanmaya demişti macunu tarım bakanlığı onaylıymış üstünde etiketi bile yok sağlık bakanlığı izinlide değil
ay valla doktor bile dedi salı aksam ağrıdı ozaman benım dun aksam yapmam gerekıodu kaçırdık desene.Peki şimdi doktora gitsem belli olurmu ne olup olmadığı çatladıgı falan ii mi kötu mu oldugu
amin canım amin![]()
denk gelmemesi imkansız geliyo bana((daha ne yapabiirizki kuzum yaaa
ya yarına kırmızı kart gormezsem pazartesı nasıl olur ya nasıl gecırırım bu gunlerı hele yarın aklıma geldıkce öluyorum stresten ya![]()
denk gelmemesi imkansız geliyo bana((daha ne yapabiirizki kuzum yaaa
ya yarına kırmızı kart gormezsem pazartesı nasıl olur ya nasıl gecırırım bu gunlerı hele yarın aklıma geldıkce öluyorum stresten ya![]()
ay valla doktor bile dedi salı aksam ağrıdı ozaman benım dun aksam yapmam gerekıodu kaçırdık desene.Peki şimdi doktora gitsem belli olurmu ne olup olmadığı çatladıgı falan ii mi kötu mu oldugu
cok dusunme beyne sinyal gönderiyorsun anında alır valla verir kırmızı kartı olumlu düşün gün bekleme
valla canım ya günaşırı yapın diyorlar bir kere yeter cok olursa kalıtesı gıder dıolar eeee inşallah yeter yanı yaptıklarımız
çatladığı belli oluyor canımmm
evet bana doktor gösterdi ultrosondan sünmüş bak bulut gibi çökmüş dedi o çatladı demekmiş valla fahri jinekolog ünvanı alcaz yakında doktorların bildiği her şeyi bilir olduk
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
kız fahri jinekolg aklına nerden geldi güldürdün beni allahta seni hepinmizi güldürsün doğru diyosun ama az kaldı diplamamızı almaya
![]()
kılzar benim mesai bitmk üzere hazırlanıyom yavaştan evden girerim yine![]()