ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

YOK ŞÖYLE YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT CANLA KALABİLİYOR YANİ 24 SAAT DÖLLENME YETENEĞİNE SAHİP. ÖNEMLİ OLAN YA ÇATLAMADAN ÖNCE ORADA SPERM OLMASI VE YUMURTA ÇATLAYINCA YUMURTAYI DÖLLEYEBİLMESİ YA DA ÇATLADIKTAN SONRA 24 SAAT İÇİNDE ORAYA SPERM GİTMESİ. BU DURUMda diyelim ki yumurtan salı sabah 7de çatladı salı akşamı ilişki olduysa şans var demektir ama çarşamba akşamına kalırsa o zamana yumurta döllenme yeteneğini kaybediyo canım zaten bizim gibi sorun olmadığı halde bebiş olmayanların en büyük sorunu bu tutturamama olayı :43::43::43:

denk gelmemesi imkansız geliyo bana:(((daha ne yapabiirizki kuzum yaaa

kuzum merak edecek hiçbirşey yok nd hakaret ne vs tedirginlik yaratmak için yapıyorar gereçkten hakaret küfür vs davalarında yüzde yüz hatalıda olsan zaten erteleme verilir. ama sende şikayet edebilirsin onları bu şekilde arayıp rahatsız ettikleri için ben olsam hiç üşenmem yaparımmm:40:

evet zaten dava açacam o özür dilemedikçe yaa herkes dolandırıcı diyen var herkes yorum yapmış birde adam macunu aldıktan sonra sizin ihtiyacınız yok kulanmaya demişti macunu tarım bakanlığı onaylıymış üstünde etiketi bile yok sağlık bakanlığı izinlide değil

ay valla doktor bile dedi salı aksam ağrıdı ozaman benım dun aksam yapmam gerekıodu kaçırdık desene.Peki şimdi doktora gitsem belli olurmu ne olup olmadığı çatladıgı falan ii mi kötu mu oldugu

tabi çatladı ise ya da henüz çatlamadı ise doktor anlıyo canım gidebilirsin ama döllenip döllenmediğini anlayamaz tabiki sadece çatlayıp çatlamadığını anlayabilir.

ya yarına kırmızı kart gormezsem pazartesı nasıl olur ya nasıl gecırırım bu gunlerı hele yarın aklıma geldıkce öluyorum stresten ya:43:

cok dusunme beyne sinyal gönderiyorsun anında alır valla verir kırmızı kartı olumlu düşün gün bekleme

ay valla doktor bile dedi salı aksam ağrıdı ozaman benım dun aksam yapmam gerekıodu kaçırdık desene.Peki şimdi doktora gitsem belli olurmu ne olup olmadığı çatladıgı falan ii mi kötu mu oldugu

çatladığı belli oluyor canımmm

valla canım ya günaşırı yapın diyorlar bir kere yeter cok olursa kalıtesı gıder dıolar eeee inşallah yeter yanı yaptıklarımız

canım benim tohtor normal seyrinde gün aşırı öneriyorum ama ilaç kullanma çatlatma iğnesi gibi durumlarda her gün öneriyorum dedi bilemiyom doktorlar da bilmiyo artık ne dediğini :47:

:46:
evet bana doktor gösterdi ultrosondan sünmüş bak bulut gibi çökmüş dedi o çatladı demekmiş valla fahri jinekolog ünvanı alcaz yakında doktorların bildiği her şeyi bilir olduk

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :1: :1: kız fahri jinekolg aklına nerden geldi güldürdün beni allahta seni hepinmizi güldürsün doğru diyosun ama az kaldı diplamamızı almaya:1:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :1: :1: kız fahri jinekolg aklına nerden geldi güldürdün beni allahta seni hepinmizi güldürsün doğru diyosun ama az kaldı diplamamızı almaya:1:

kız öyle ama doktorum da gösteriyo hep ultrosondan bak büyümüş bak şurda bak burda diye son gittiğimde sünmüş dedi ben de ben anlamam ki siz diyosanız doğrudur dedim yok yok sen de anlıyosun artık her bişeyden gele gide uzman oldun dedi :23:

Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar

Back
X