ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar

mrb canım herkesin istediğini sende istiyosun ve hepimizi yaptığı hatayı bari sen yapma öncelkle günlerini sayma daha çabuk geçecektr ikincisi ise 2gün oldu iğneyi yaptığın şimdiden hamile kalacakmıyım diye düşünme inş.güzel haberler veririsin tedavinde hayırlı olsun stres yapma

mrb canım herkesin istediğini sende istiyosun ve hepimizi yaptığı hatayı bari sen yapma öncelkle günlerini sayma daha çabuk geçecektr ikincisi ise 2gün oldu iğneyi yaptığın şimdiden hamile kalacakmıyım diye düşünme inş.güzel haberler veririsin tedavinde hayırlı olsun stres yapma

Bi başarabilsem kafama takmamayı haklısın ama işte çok istediğim için heralde takıyorum zaman zaman kafama. pko lu olduğum için de endişeliyim biraz olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum. Doktorum hiç bi sorun yok dedi. Kilo verdiğim için pko nun etkileri azalmış en azından yumurtalıklarım düzenli çalışıyormuş. Buna seviniyorum inşallah olur hepimizin

Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar

iğne olalı 2 gün olmuş yumişler çatlıyodur işte canım ne güzel kasık ağrın ondandır bu günleri iyi değerlendir :1:

canım çatlamıştır bence de tabi çatladıktan sonra çalışmanın anlamı kalmıyo maalesef artık beklemedeyiz bana yine tutmadı gibi geliyor içsel bir his bu progestan da beni mahvetti vaginal kullandım yine de ayakta uyukluyom valla :5:

inşallah çatlamıştır ya çatlamasında sorun yok zaten tüplerden geçmiyor benım yumurtalarr ...aynen bende de o hısten bolcana var ama bbbz kızıyor :1::1: iyi düşünelim iyi olsun bakalım....

merhaba tatlım hoşgedin...inşallah canım hepimiz o yönde ugrsıyoruz rabbım cabalarımıza bosa cevırmez inş.

Bi başarabilsem kafama takmamayı haklısın ama işte çok istediğim için heralde takıyorum zaman zaman kafama. pko lu olduğum için de endişeliyim biraz olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum. Doktorum hiç bi sorun yok dedi. Kilo verdiğim için pko nun etkileri azalmış en azından yumurtalıklarım düzenli çalışıyormuş. Buna seviniyorum inşallah olur hepimizin

inş.canım hepimizde senin gibiyiz iğneden sonra oldumu olacakmı diye günleri geç nerdeyse saatleri sayacazz birgün 6 saat oldu diye neyse yumurtalıklarn düzenli çalışıyosa güzel ve güzel haberlerinide verirsin bizlere inş.rabbim yardım etsin

Son düzenleme:

inşallah çatlamıştır ya çatlamasında sorun yok zaten tüplerden geçmiyor benım yumurtalarr ...aynen bende de o hısten bolcana var ama bbbz kızıyor :1::1: iyi düşünelim iyi olsun bakalım....

ne yapayım moral vermek istiyorum hep düşündülerimizi tekrar düşünmeyelim istiyorum sonuç ortada zaten kızzzz yarında iğneden sonra oldumu çatladımı belki çatlamadı dersem bana kızzz çok kız hata intikamın acımasız olsun kulağımdan çek:4::22::22:

Nasıl bir heyecandır bu di mi kızlar zaman geçmiyo sanki. Ama pko lu olmasam belki de bu kadar takmazdım. Aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı? Ya benim endişelerim var bu over hiperstimülasyon için. aşılama tedavisinde özellikle pko lu hastalarda çok dikkatli olunması gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda? Gerçi ben doktoruma güveniyorum ama inşallah sorun olmaz. Ben umutluyum hepimizin olacak inşallah:)

Nasıl bir heyecandır bu di mi kızlar zaman geçmiyo sanki. Ama pko lu olmasam belki de bu kadar takmazdım. Aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı? Ya benim endişelerim var bu over hiperstimülasyon için. aşılama tedavisinde özellikle pko lu hastalarda çok dikkatli olunması gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda? Gerçi ben doktoruma güveniyorum ama inşallah sorun olmaz. Ben umutluyum hepimizin olacak inşallah:)

canım rabbim dermazsız dert vermesin pko ile hamile kalan çok tedavi edilebilir bir durum hiç kaygılanma doktorun ona göre 1 tedavi vermiş zaten ve bak işe de yaramış düzenli yumurtlamışsın.....allah beterinden saklasın hiç bir şekilde yumurtlayamayanlar var rabbim korusun.....biz hiç 1 sorun olmadığı halde yıllardır bekliyoruz:5:

kızlarr aranızda çatlamadan sonra progestana başlayan var mı?beni mahvetti yaa vaginal aldığım halde bütün gün göz kapaklarımı zor kaldırdım vallahi ne ilaçmış sersem etti vallahi :25:

kızlarr aranızda çatlamadan sonra progestana başlayan var mı?beni mahvetti yaa vaginal aldığım halde bütün gün göz kapaklarımı zor kaldırdım vallahi ne ilaçmış sersem etti vallahi :25:

ben çok akıntı yapıyo diye duymuştum kız bi kaç güne düzelrsin

canım rabbim dermazsız dert vermesin pko ile hamile kalan çok tedavi edilebilir bir durum hiç kaygılanma doktorun ona göre 1 tedavi vermiş zaten ve bak işe de yaramış düzenli yumurtlamışsın.....allah beterinden saklasın hiç bir şekilde yumurtlayamayanlar var rabbim korusun.....biz hiç 1 sorun olmadığı halde yıllardır bekliyoruz:5:

Zaten anlamıyorum kimisi hemen oluveriyo valla bizim tedavi üstüne tedavi oluyo valla..Ama çok şükür canım dediğin gibi sağlık sorunumuz yok. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Takmamak lazım diyolar ama kolay mı..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah tatlım..

canım teyzemin de pco.vardı onun başka rahatsızlığı vardı ama öyle takmazdı kistini adet sökücü kullandı sökülmedi meğer hamileymiş üstelik pcosu olduğu halde artı rahminde et parçası vardı dr.lar başka şeyden korkuyodular ama rabbim verdimi veriyo şu varki hastaydı diye baya bi kiloda vermişti kilodan sonra oldu

Son düzenleme:
canım teyzemin de pco.vardı onun başka rahatsızlığı vardı ama öyle takmazdı kistini adet sökücü kullandı sökülmedi meğer hamileymiş üstelik pcosu olduğu halde artı rahminde et parçası vardı dr.lar başka şeyden korkuyodular ama rabbim verdimi veriyo şu varki hastaydı diye baya bi kiloda vermişti kilodan sonra oldu

Canım ben de o kadar kiloluydum ki. Adetlerim de hep düzensizdi. O zamanlar evli değildim hastalığımı da bilmiyodum. Bi gün doktora gittim. O bana çok güzel anlattı pko yu ve bunun bir kısır döngü olduğunu söyledi. Yani insan pko olduğu için mi kilo alır yoksa kilo aldığı için mi pko belirtileri artar döngüsünü anlattı. Bu zinciri kilo vererek kır dedi. Ben de bi hırslandım 20 kilo verdim. Hiç bir ilaç kullanmadan adetlerim düzene girdi. Şimdi çocuk deniyoruz işte Rabbim nasip eder inşallah. Teyzenin rahmindeki et parçası ciddi bişey değildi umarım canım

Arkadaşlar merhaba.Yazdıklarınızı okuyunca kafama bir şey takıldı beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Çoğu arkadaş yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görmek için kontrole gittiğini söylemiş beni hiç böyle bir şey için gitmedim yani bana doktor söylemedi.Ben mi yanlış anlıyorum yoksa böyle bir şey var mı?

Canım ben de o kadar kiloluydum ki. Adetlerim de hep düzensizdi. O zamanlar evli değildim hastalığımı da bilmiyodum. Bi gün doktora gittim. O bana çok güzel anlattı pko yu ve bunun bir kısır döngü olduğunu söyledi. Yani insan pko olduğu için mi kilo alır yoksa kilo aldığı için mi pko belirtileri artar döngüsünü anlattı. Bu zinciri kilo vererek kır dedi. Ben de bi hırslandım 20 kilo verdim. Hiç bir ilaç kullanmadan adetlerim düzene girdi. Şimdi çocuk deniyoruz işte Rabbim nasip eder inşallah. Teyzenin rahmindeki et parçası ciddi bişey değildi umarım canım

Merhaba bende pko hastasiyim 7yilik evliyim bende ilk baslardan beri cocuk istedim klomenler gonophenler.. 2asilama 2tup bebek snrasi artik olmaz dedigim anda baska br dr gittim ve bana kilo ver 3aylik ilac takibiyle baslayalin dedi ve ben ilk ayda 5kilo vererek ilacla hamile kaldim rabbim bagislasin 1kizim var simdi 3.5 yasinda ama dogumdan sonrada hic kornmadigin halde 2.ye hamile kalanadim gecen ay dr gittim ilacla yunurta olmayinca bu ayda gonofhane yle sagimda br yumurtam oldu bugun catlatma ignesi kullandim bakalim calismalaa baslicaz:)
Ama benim pkostan haric br sorunum daha var 13yasindayken apantisten ameliyat oldum patladigindanmi drlarin ameliyat seklindenmi bilmiyorum sag tupumde yapisiklik varmis dr um sezeryanda bunu biraz olsun acmis ama tam istedigi gibi deilmis osebepten benmde bu ay sagdan olunca yumurtam cok hevesli deilim acikcasi ama rabbimden umit kesilmez..
Bu arada ohss sormussun ben asilamada deilde tup bebektedavisinde yunurtalarim toplandiktan sonra oldum cok feciydi seni korkutmak istemem ama cok fena oldum nefes alamadim oluyorum sandim hastahaneye yattirdilar beni serumla anca kendime gelmistim.. ama sebebi cok yumurta elde edilmesiydi 25tanne yumurta toplamislardi oosefer benden bence ondandi ama her pkoslarda olacak diye birsey yok canim hakkimizda hayirlisi

ne yapayım moral vermek istiyorum hep düşündülerimizi tekrar düşünmeyelim istiyorum sonuç ortada zaten kızzzz yarında iğneden sonra oldumu çatladımı belki çatlamadı dersem bana kızzz çok kız hata intikamın acımasız olsun kulağımdan çek:4::22::22:

oyy yerım senı şekerim sağolasın moral verdıgın ıcın ama bende kendımı umutlandırmak ıstemıyorum çok kez hamılelık belırtılerı yaşayıp hep sonu husranla bıttı...o yuzden umutsuz vaka takılyorum..bu arada bugun acaip mide bulantısı sağ kasıkta batma ve bel agrısı yaşadım...bizim yumurtalar catlamadımı netti....heheheh tatlım aman çatlasınlarda ben intkam almasamda olur
:34:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ