ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba bende pko hastasiyim 7yilik evliyim bende ilk baslardan beri cocuk istedim klomenler gonophenler.. 2asilama 2tup bebek snrasi artik olmaz dedigim anda baska br dr gittim ve bana kilo ver 3aylik ilac takibiyle baslayalin dedi ve ben ilk ayda 5kilo vererek ilacla hamile kaldim rabbim bagislasin 1kizim var simdi 3.5 yasinda ama dogumdan sonrada hic kornmadigin halde 2.ye hamile kalanadim gecen ay dr gittim ilacla yunurta olmayinca bu ayda gonofhane yle sagimda br yumurtam oldu bugun catlatma ignesi kullandim bakalim calismalaa baslicaz:)
Ama benim pkostan haric br sorunum daha var 13yasindayken apantisten ameliyat oldum patladigindanmi drlarin ameliyat seklindenmi bilmiyorum sag tupumde yapisiklik varmis dr um sezeryanda bunu biraz olsun acmis ama tam istedigi gibi deilmis osebepten benmde bu ay sagdan olunca yumurtam cok hevesli deilim acikcasi ama rabbimden umit kesilmez..
Bu arada ohss sormussun ben asilamada deilde tup bebektedavisinde yunurtalarim toplandiktan sonra oldum cok feciydi seni korkutmak istemem ama cok fena oldum nefes alamadim oluyorum sandim hastahaneye yattirdilar beni serumla anca kendime gelmistim.. ama sebebi cok yumurta elde edilmesiydi 25tanne yumurta toplamislardi oosefer benden bence ondandi ama her pkoslarda olacak diye birsey yok canim hakkimizda hayirlisi

işte canım ben de ondan korkuyorum duydum çünkü ohss yi. Özellikle pko lu hastalar aşırı reaksiyon gösterebiliyormuş. Ama o aşamaya gelmeden çocuk sahibi olurum inşallah da gerek kalmaz o tedaviye. Rabbim sana da nasip eder inşallah ikinci bebeğini alırsın kucağına. Bana da dua et olsun inşallah canım:)

işte canım ben de ondan korkuyorum duydum çünkü ohss yi. Özellikle pko lu hastalar aşırı reaksiyon gösterebiliyormuş. Ama o aşamaya gelmeden çocuk sahibi olurum inşallah da gerek kalmaz o tedaviye. Rabbim sana da nasip eder inşallah ikinci bebeğini alırsın kucağına. Bana da dua et olsun inşallah canım:)

Insallah canim rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin...

yaa kızlar ben tedirginim acaba az mı yaptık bu ay diye :18: ben pazar öğlen iğne olmuştum iğneden 12 saat sonra, 41 saat sonra ve 65 saat sonra ilişki oldu :26: sonrasında doktor çatladı dediği için bir daha yapmadık. yumurta iğneden yaklaşık 36-44 saat sonra çatlıyomuş. bu durumda denk gelmişir umarım ama bana hiç öyle gelmiyo :5::5::5::5::5: siz kaçıncı saatlerde ilişki oldu kızlar

mrb canım biz kırmızı kart almıştık bu ikici yani kız bu arada bacağına nasıl vurduki kız inş.güzel haberler verirsiniz
canım allah gönlündekileri versin seninde sağ kasığım ağrımaya başladı ilk önce sonrada sağ bacağımın iç kısmı ağrıdı dinlendikten sonra geçti ne ağrısı bilmiyorum ilaçların etkisi de olabilir diyorum ama ben gebeliğe yormak istiyorum yaaaaaa
Evet hamdolsunki 3.5yasinda kizim var ama dogmdan sonrada hic korunmadigim halde olmadi maalesef sen asilamami yapacaksin
ben de senin durumundayım canım benimde 4 yaşında bir oğlum var bende hiç korunmadım ama yine yok :5::5::5:
kızlar benım kırmızılar geldı moralım cok bozuk:43::43::43::43:

canım benim üzülme ya bizim her şer bildiğimiz de bir hayır vardır olucaktır sen sabrını koru

yaa kızlar ben tedirginim acaba az mı yaptık bu ay diye :18: ben pazar öğlen iğne olmuştum iğneden 12 saat sonra, 41 saat sonra ve 65 saat sonra ilişki oldu :26: sonrasında doktor çatladı dediği için bir daha yapmadık. yumurta iğneden yaklaşık 36-44 saat sonra çatlıyomuş. bu durumda denk gelmişir umarım ama bana hiç öyle gelmiyo :5::5::5::5::5: siz kaçıncı saatlerde ilişki oldu kızlar

:1::1::1::1::1:daha ne olsun bebeğim maşallah hadi bebiş annen baban çok yoruldu yaa :17:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]antalya
[/TD]
[TD]30 kasım
[/TD]
[TD]​13 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenlemek isteyen olursa haber versin şekerlerr...

arkadaşlar bide şu rahime elleyip gebe olup olmadığını anlama olayı var ya ben onu denedim yumuşacık değil sert de değil adetine kaç gün kala yapılıyormuşki bu töbe töbe nelere kaldık valla ya :17::17::17:

üzülmemek elde degıl kızlar ya her ay yenı bı umut edıyosun sonra bı bakmısın sonuç yıne aynı:43:

birsencim hamile haberi verene:49: olmayana:50: ikonların kullansak nasıl olur olmadı yazmaktan iyi gibi geldi bana ayşegül kötü haberi verdi bu gün sıra bende iğnelere göre

merhaba kızlar nasılsınız bugünnn:3:

Benide ekleyin ..
25 yasindayim 3 yildir isiyoruz ik aydir basladik buay igne tedavisuyle bugun catlatma ignemi vurdum son adet t. 30kasim antalyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar :)))

merhaba tatlım ekledim senide listemize...inşallah ugur getırır...
:10:

kız çatlıyo çatlıyoda olmuyoo oda olacak birgün

hee yaw çatlamakla olmuyor sadece dölleniverse çok süper olucak...inş. canım o gunu dört gözle beklyoruzz
:24:

merhaba tatlım bende ctesı öğlen 1 de iğnemi oldum...iğnemi oldugum gün 10 saat snra ilişki oldu...ertesi akşam 34. saatte ilişki oldu ve 58 saat sonra oldu...yani ctesıden itibaren ptesıye kadar her gece 11 de ilişki oldu...bende saatlerı sankı pek denk getırememısım gıbı geldı şimd bana..zaten adet sancılarımda başladı :41:

kızlar benım kırmızılar geldı moralım cok bozuk:43::43::43::43:
canım benım uzme kendını lutfen bıgun olucak merak etme...anne olmak ıcın zamanımız var demekkı halaa:31:

Back
X