Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eş çalışmıyosa eş yardımı var canım o da sanırım 150 tl civarı bişey ama eşin çalışmıyosa belgelendiriyosun ben alamıyom mesela... Ama çocuk yardımı öyle 30-40 tl bişey oda arkadaşım 3.5 yaşında kızı var onun bordrodan biliyom yani
canım geçen hafta kırmızıları görünce bende aynısını diyodum gitmek istemiyorum diye hem benim kp hasta ya artık dedim istesemde hiç gidemem dr.bu konumda eşime diyemem hadı çoçuk yapalım dr.gidelim diye sonra bi baktım eşim bana randevu almış dr.gidiyoruz dedi bu işi hızlandırmamız lazım kp allah korusun ölürse falan diye şimdi yeniden başladık tedaviye 19 unda iğnem var ama ne bilyim hiç böyle heves istek umut yok içim bomboş dr.gitsemde olur gitmesemde
adeti açar bitkiler adetliyken kullan çünkü adet bittikten sonra btkile rahimi adete hazırlıyolar adet günü kullan bittikten sonra bırak ama bazı bitkilerde var kanamayı çoğaltıyoKızlar ben civanperçemi ve aslan pençesi aldım ot çok faydalı diyolar kaynatıp suyunu içcem bitki çayı gibi ama şimdi korkuyom bir yan etkisi felan olur mu diye kullanan var mı aranızda hiç?
anladım canım esım ben yıpranıyorum dıe istemıyo o bana bırakıyo gıtmek ıstemıyosan gıtmeyelım dıe ama bu gıdısımde asılamayı sorcam sonuçta aynı iğnelerı oluyoruz bırde acaba spermler cabukmu öluyo dıye aklıma gelıyo kanda bı madde oluyomuş o madde spermlerı ölduruyomuş[/QUOTE
şekerler bir tavsiye size aşılama yaptırırsanız mümkünde tüp bebek merkezinde yaptırın. çünkü onlar sürekli yaptıkları için deneyimleri çok fazla ve laboratuarları felan daha iyi oluyo aşılamadan önce spermler de yıkanıyo biliyosunuz yani normal doktordansa tüp bebek merkezinde yaptırın derim
anladım canım esım ben yıpranıyorum dıe istemıyo o bana bırakıyo gıtmek ıstemıyosan gıtmeyelım dıe ama bu gıdısımde asılamayı sorcam sonuçta aynı iğnelerı oluyoruz bırde acaba spermler cabukmu öluyo dıye aklıma gelıyo kanda bı madde oluyomuş o madde spermlerı ölduruyomuş[/QUOTE
şekerler bir tavsiye size aşılama yaptırırsanız mümkünde tüp bebek merkezinde yaptırın. çünkü onlar sürekli yaptıkları için deneyimleri çok fazla ve laboratuarları felan daha iyi oluyo aşılamadan önce spermler de yıkanıyo biliyosunuz yani normal doktordansa tüp bebek merkezinde yaptırın derim
peki ya canım doktorum bana demişti tüp bebeği prof.birlikte yapacaz diye acaba aşılamayıdamı onunla yapar acaba
canım hoşbulduk çok yazamıyom iş yerindeyim diye geriden takip ediyom sizi![]()
canım benım oldugum yerde tüp bebek merkezı yok zaten gıttıgım hastane baya ücretlı doktorumda ıyı bılmıyorum sadece aklımdan gecyoo
canım benım oldugum yerde tüp bebek merkezı yok zaten gıttıgım hastane baya ücretlı doktorumda ıyı bılmıyorum sadece aklımdan gecyoo
kız sen manisada değil misin ben de izmirdeyim komşuyuz kız izmire gel canım ben aşılama olursa irenbe tüp bebek merkezini düşünüyorum alsancakta ya da kent hastanesinde israel aruh benim arkadaşım onla hamile kaldı 2si arasında karar vercem bakalım
kız sen manisada değil misin ben de izmirdeyim komşuyuz kız izmire gel canım ben aşılama olursa irenbe tüp bebek merkezini düşünüyorum alsancakta ya da kent hastanesinde israel aruh benim arkadaşım onla hamile kaldı 2si arasında karar vercem bakalım
yok ya canım istanbuldayım ama alsancakta hep iyi doktorlar varmış artı prof.falan baya hastaları muane edermiş
evet canım öle bışey olursa zaten izmire gelirim o rada yaptırırım sımdı sadece doktoruma sorcam bı napayım yaptırayım mı dıye
Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar
yaşın, ne kadar zamandır istediğin, satın, batın, iğne tarihin,kaçıncı tedavin oluşu birde nereli oluşundu galiba sen yaz birsencim hallediyo
ya şimdi değilde aşılamayla birlikte zzorlayacak bayağıKızlar bu arada bişey dicem sizin doktorlar kaç para muayene ücreti yani. Ben artık zorlanmaya başladım karttan çektiriyorum ama hesap özeti gelince yamuluyorumev de kira zaten kıt kanaat geçiniyoz vallahi
![]()
anladım canım sat ve bat neonu bilmiyorum diğerlerini yazıyorum
SOĞAN SUYU MUCİZESİ
Soğan Kürünün, rahim ve yumurtalıkların temizlenmesinde çok etkili olduğunu söyleyen prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, bu kürün kadınlar tarafından yılda 2 kere uygulanması gerektiğini söylüyor. Özellikle menopoza yeni girmiş kadınlarda bu kürden sonra adetlerin bir süre daha düzenli devam edebildiğini vurguluyor.
Soğan kürünü adet görmeden 15 gün önce 15 gün süreyle günde 2 kere, adete kadar uygulayabilirsiniz. Ciddi boyutlarda adet ve yumurtlama bozukluğunuz varsa kürü ard arda 3 ay uygulayabilirsiniz.
ilk ay adete 15 gün kala 15 gün, 2. ay adete 10 gün kala 10 gün, 3. ayda yine adete 10 gün kala 10 gün boyunca uygulayabilirsiniz.
Hazırlanışı:
kaynamakta olan 300 ml klorsuz suya bir adet orta boy beyaz yemeklik soğanın kabuklarını soyun, 6 ya bölün ve kaynayan suya atın. 5 dakika daha kaynattıktan sonra ılık olarak bir defada için. günde 2 kere aç karnına yapılması uygundur. her yapışta yeni bir soğanla taze olarak yapılıp içilmelidir. 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
Kürü uygularken gecikmiş olan adetin başlaması normaldir. Adetliyken de kürün uygulanmasında sakınca yoktur.
Ayrıca bu yöntem adet düzensizliği nedeniyle hamile kalamayan kadınlarda, yumurtlamayı sağlayarak hamile kalmayı kolaylaştırmaktadır
ben denedım canım bı işe yaramadı hala hamıle degılım![]()