yanma degılde hafıften sızlıyomuş gıbıydı canım
yok ya bende yanma oluyo hep akşamki belirtilerim yüzünden ümitlendim nede çok rahattımm ya peki böbrek kısmında fan batma oluyomuydu ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanma degılde hafıften sızlıyomuş gıbıydı canım
kız bi test tutsana ya ne bekliyon öyle varmı beliirtin falan
test yapali iki gun oldu negatif cikti belirtim falan akintidan baska hic bisey yok cnm bekliyom ama nasil bekliyom birde bana sor cnm icim icime sigmiyor dua ediyorum hastalanmamak icin pazartesi kan tahlili yaptircam olmazsam o gune daha ruyanin etkisindeyim
cnm test yapali ultrasona girdinmi yada doktoru gordunmu?bebek nasilmis??
yok ya bende yanma oluyo hep akşamki belirtilerim yüzünden ümitlendim nede çok rahattımm ya peki böbrek kısmında fan batma oluyomuydu ya
yok canım öle bışey olmadı ama kasıklarıma bışey carmış gıbı agrı oluyodu bı kac dk sonra gecıyodu
inş.olmazsın her rüya olmasa bile bazen rüyaların yorumunu bilirrim bilmesem bile güzel yorum yapmaya çalışırımki olsun rüyaalarda bambaşka ya insana huzur veriyo ne görmüştünki
yok canım kese daha yenı gözukur doktorumu aradım carsambaya cagırdı nasıpse carsamba gunu görecegız bebegımı![]()
kasım annesi olacaksın dimi kız erkek olursa ismi KASIM olsun kızz
ay hadi cnm insallah gor keseyi kalp atislarinida duy buraya yazmayi unutma senin heyacanini kendi heyacanim gibi yasiyorum nedense insallah bizlerede gostersin Allahim
sabah esim ise gidince yattim ruyamda kan aldirmaya gittim sonra annem gilde eve geliyo benim sonuclar zarfi actim degerim 256 hcg cikiyor oyle sevindim oyle sevindimki annemle sevincten agladik anne dedim inanmiyordum bigun olacagina dedim ama bak bugun bu bir gercek dedim tam oyle derken ruyamda ruya oldugunu anladim Allahim nolur uyanmayayim derken uyandim o kadar guzeldiki ruyasi bile bu kadar guzelken ben bigun hamile oldugumu ogrenirsem naparim bilmem cnm ne dusunuyorsun
evet canım allahım nasip ederse kasım annesı olcak canım bılmıyorum kı hiç daha isim faln konuşmadık ama hep nedense kızım dıyesım gelıyo bılmıyorum neden öle ya:44:
belkide hamilesin yada birgün bu şekil olacak bilemedim bunu ama gzel yani değerlerinide görmüşsün kandan baktırsaydınya
hamile olsaydım bende kasım annesi olacaktım isim düşünün canım siz söyleyin ben karar veririm heheee![]()
ben senden bi gun once vuruldum cnm 28 subatta bende sislik falan yok dedim ya tek akintim oluyo ara ara olmadi galiba bu ayda bugun ruyamda kan testim 256 cikti uyaninca baya kotu oldum Allah buyuk cnm hayirlisi
canım akıntın iğneği olduktan nekadar süre sonra başladı. bende 13 martta iğne oldum ama akıntım yok hala((
canım akıntın iğneği olduktan nekadar süre sonra başladı. bende 13 martta iğne oldum ama akıntım yok hala((
igneden bir hafta sonra basladi akintilarim boyle sut kesigi gibi ve devam ediyo bakalim hayirlisi bugun 16 gun oldum vurulali cnm
ben 4 ay klomen kullandım bunun 3 ayındada ovitrelle vuruldum sonuç negatif.. inşalllah siz dileğinize kavuşursunuz.. ben bu yöntemden vazgeçtim artık bana yaramadı.. bu ay hsg (rahim filmi ) çekilecem sonra duruma göre birde aşılama deneyecem tüpbebeğe kalacak gibi hissediyorum hayırlısı artık.. tüm isteyenlerin anne olması dileğiyle.. :)
aysemm insallah rahim filminde tuplerinde sorun yoktur bn klomen kullanmadan cekindim rahim filmimi ve tuplerde falan sorun yok insallah bana yarar bu hap ve ovitrelle bilemiyorum icimden bi ses olacak diyo sonra bi ses olmayacak diyo nasip allah herseye kadir
Allah gönlüne göre versin. nasip etsin inşallah.. nakadardır istiyorsun çocuk ?