ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bir bucuk senedir deniyoruz ama olmadi Allahim belki bir sebeb istiyomustur ve isallah sebebi bu tedavi olur Allah seninde gonlune gore versin insallah ne zaman cekileceksin rahim filmini

doktor adet olunca gel dedi hormonlar vs. bakalım. sonrada rahim filmi için gün verelim dedi.önümüzdeki hafta sonuna doğru adet olurum. ona göre 2 haftayı bulur çekilmem.. 22 aydır çocuk istiyorum..

doktor adet olunca gel dedi hormonlar vs. bakalım. sonrada rahim filmi için gün verelim dedi.önümüzdeki hafta sonuna doğru adet olurum. ona göre 2 haftayı bulur çekilmem.. 22 aydır çocuk istiyorum..

Allahim insallah hepimizin yuzunu guldursun kim bilir belkide gelmiyecektir adetin :)

benimde gelmeyesice adetim bir türlü gelemedi:1: hafif karnım ağrıyo gibi oluyo bakıyorum yok keşke hiç gelmese keşke testte bir sorun çıkmış olsa keşke bu yerleşme kanaması olsa

benimde gelmeyesice adetim bir türlü gelemedi:1: hafif karnım ağrıyo gibi oluyo bakıyorum yok keşke hiç gelmese keşke testte bir sorun çıkmış olsa keşke bu yerleşme kanaması olsa

cnm ne zaman yaptin testi kacinci gununde?, ben igneden snr 14. gunde yaptim negatif ama hala gelmedi bakalim Allah buyuk cnm

arkadaslar profil resmimi degistiremiyorum nasil yapmam lazim?

canım yukarıda sağda kullanıcı kontrol paneli var tıklıyosun sonra açılan sayfada sol altta görebilirsin avatarını değiştir yazıyo sonra yönlendiriyo zaten

canım yukarıda sağda kullanıcı kontrol paneli var tıklıyosun sonra açılan sayfada sol altta görebilirsin avatarını değiştir yazıyo sonra yönlendiriyo zaten

HEMEN DENIYORUM CNM SAOL galiba adetim geldi simdi lekenme oldu ve karin agrilarim basladi gununu sasirmadi masallah :( yine hayal kirikligiyla biten bi ay

yerleşme kanaması benimde iğneden 13 gün sonra hafif bi kan geldi sonrası gelmedi inş. bende o yerleşme kanamasıdır diyorum şimdi 15. gündeyim normal bat tarihim en geç 19 bekliyorum bakalım senin batın geçtimi ?

HEMEN DENIYORUM CNM SAOL galiba adetim geldi simdi lekenme oldu ve karin agrilarim basladi gununu sasirmadi masallah :( yine hayal kirikligiyla biten bi ay

ikimizde aynı gün oluyoruz herhalde kesin benimki bu gece net gelir senin ilk tedavinmi

yerleşme kanaması benimde iğneden 13 gün sonra hafif bi kan geldi sonrası gelmedi inş. bende o yerleşme kanamasıdır diyorum şimdi 15. gündeyim normal bat tarihim en geç 19 bekliyorum bakalım senin batın geçtimi ?

hep iğneden 15 veya 16 gün sonra oluyorum bu gün bekliyordum yani ama ben tedavi olmadan önce daha geç adet oluyodum

hep iğneden 15 veya 16 gün sonra oluyorum bu gün bekliyordum yani ama ben tedavi olmadan önce daha geç adet oluyodum

bende ikilemde kaldım benim ilk kolen ve ç.iğnesi normalde 19. bekliyorum ama bazı arkadaşlar ç.iğnesinden sonra 14 veya 16.gün olunuyor diyorlar bilemiyorum ama en geç 19 olmam gerekiyor pek şaşmaz o yüzden salıya kadar bekliycem

ikimizde aynı gün oluyoruz herhalde kesin benimki bu gece net gelir senin ilk tedavinmi

evt ilk tedavim ilk klomen kullandim ve 28 inde igne vuruldum catlatmak icin cok umitlenmistim ama olmadi :( yerlesme kanamasi oldugu sanmiyorum

bende 2 aydır çatlatma iğnesi vuruyorum adetim hep aynı gün oluyo hiç şaşmıyo inşş. bu ay olmam

bende ikilemde kaldım benim ilk kolen ve ç.iğnesi normalde 19. bekliyorum ama bazı arkadaşlar ç.iğnesinden sonra 14 veya 16.gün olunuyor diyorlar bilemiyorum ama en geç 19 olmam gerekiyor pek şaşmaz o yüzden salıya kadar bekliycem

siz daha yeni başlamışsınız inşallah tutunur bebişleriniz. ben hep 30-35 günde oluyordum biraz düzensizdi ilaçlar erken geliştirdiği için şimdi 28- 29 günde geliyo

kızlar ne yapıyosunuz kımse benı merak etmemıs gordugum kadarıyla neyse ben analatayım barı sabah dr.gıttım ama bu defa kı bı baska dr. yenı buldum kendıme neyse 2 saatlık bı beklemeden sonra muayene gectım aglaya aglaya anlattım durumumu dayanamadım ne yapaım :1: rezıl olduk adamada neysa bazen gec dollenme olup yanıltabılır kan testı bızlerı dedı bı gaza getırdıkı benı bazen dedı 2 aylık ken bıle gordugumuz oluyo kanda dedı ıstısnaymıs bu durum belkı sende onlardansın dedı velhasıl kelam tekrar kan verdım sonuc yıne aynı cok sukur kıst falan baska bısey cıkmadı her sey yolunda olabılıyomuş boyle seyler bı ılac verdı onu kallancam efer regl olmasam bı daha kan testı yapcakmısız anlamdım bu ısı acep benım bebek varda gızlıyomu kendını kanda:1:edepsız neyse psıkolojık olrak benı cok rahatladı ve eve gonderdı bol bol .................. dedı :1: ay ınş.dedıgı gıbıdır bende sızce kızlar olabılrmı boyle bı ıhtımal :(

Back
X