ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba kızlar.sorum olacak tecbürelerinizden yararlanmak istiyorum.dr.a gideceğim yumurta takibi için kimi 3 .kimi 5.gün diyor.ben hormon tahlilllerimi yaptırmıştım şimdi sadece yumoş takibi istiyorum kaçıncı gün gideyim.çünkü 3.gün gidince dr.vajinal ultrason yapmamıştı yumoşlarada öyle bakılmıyormu.

canım ben takip yaptırdım hatta dr.kendisi yaptı 3.hormon testi her ay değil tabil 5 gün ilaç kullanıyodum klomen 12 .gün iğne 21 gün bi test yapıyodu ama ne olduğunu unuttm yurmatalarım kalitesine bakıyodu onda sen en iyisi 3.gün bu zamana kadar hangi dr.gittimse 3 günü çağırdıar hep yinede sen bilin

evdeeee kalmış gül gülll rabbim hep güldürsün seni gül diye yazmıştım aslında:1::1::1::1::1:
ben aslında şöyle düşündüm evlenipte gitmiştr diye o dili bilmeden fransayada gidemez diyede biliyorum
arkadaşımdan biliyorum belki çat pat biliyordur diye ne bileyim arkadaş doğma büyüme ordyymış
HVC söylese ya tamammı ne demktr franszca diye kıskançççççççç:52::52::52::52::52::52:

doğru biliyon canım benmde aklım oyle geçti

canlar bugun yine dr.gittim bir sürü vitamin verdi bana beni böyle zayıf çelimsiz görünce c.tesi HSG çekicez eşimin değerleri içinde olum şeyler söyledi belki hsg'den sonra kalabilirmişin olmasa aşılama yaparız dedi bu yeni dr.beğendim valla ama şimdi korkuyom HSG çektirmekten yaaaaaaa

evet canım üstünede görme denilen birşy var normalinden az kanama olur çok az hatta bazılarında açık kahve olarakta görülr yengem öyleydide

ahhhh ahhh canım nerde bende o şans zaten test negatif bakalım yarın doktor var bu ay ara verdik tahliller istedi bakalım neler olucak ??

ben regl oldum çoookkk kötü bi duygu yarın giderim belki doktora artık nasıl yapacam bende bilmiyorummmm alt karnım ağrıyo inş.kist olmamıştr

Son düzenleme:
[sıze=2]kızlar kafama takılan bir şey var. 15 mart cuma regl oldum . Cuma ve ctesi çok yoğun , ama diğer günler olmadım.. Benim 6. Gün tamamen biter çünkü.. Test de yapmıştım hatta negatifti.. Ctesi hemen doktora gittim 2. Günüm diye çağırmıştı zaten. Yine serophene ,folik, coraspin werdi. Bir de ek olarak minnak bi hap o da prolaktin çıkmasın diye yarım iç dedi her gece,.. Neyse.. 27 mart salı da yumurta takibi için çağırdı, gidicem. Orada belli olur iğne günüm saatim.. Ama reglim neden kısa sürdü anlamadım.. Acaba iğne ve hapların etkisinden midir? [/sıze]

[sıze=2]kızlar kafama takılan bir şey var. 15 mart cuma regl oldum . Cuma ve ctesi çok yoğun , ama diğer günler olmadım.. Benim 6. Gün tamamen biter çünkü.. Test de yapmıştım hatta negatifti.. Ctesi hemen doktora gittim 2. Günüm diye çağırmıştı zaten. Yine serophene ,folik, coraspin werdi. Bir de ek olarak minnak bi hap o da prolaktin çıkmasın diye yarım iç dedi her gece,.. Neyse.. 27 mart salı da yumurta takibi için çağırdı, gidicem. Orada belli olur iğne günüm saatim.. Ama reglim neden kısa sürdü anlamadım.. Acaba iğne ve hapların etkisinden midir? [/sıze]

stresten az gelmiş olabilir benimde bi ay öyle olmuştu bu ay ne yapıcAKSIN ben yarın doktora gidicem klomenle başlarız yine ama çörekotu+bal+tarçın karışımına başladım eşimede keçi boynuzu suyu içiricem inş. bu ay daha hazırlıklı başlıycam tAkdir allahın...sanada tavsiye ederim sende dene

tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlar uygun bir yer güzelllll bir dr.buldum kızlar prof.dr.cem fıçıcıoğlu yeditepe üniv.fiyatlar 3500bin uygun bence birsen karanfil destesi sizde araştrın canlarrrrrrr yani ilaçl birlikta en fazla 5500 tutar yada 6bin yaşımızda genç fazla bi masraf olmaz

stresten az gelmiş olabilir benimde bi ay öyle olmuştu bu ay ne yapıcAKSIN ben yarın doktora gidicem klomenle başlarız yine ama çörekotu+bal+tarçın karışımına başladım eşimede keçi boynuzu suyu içiricem inş. bu ay daha hazırlıklı başlıycam tAkdir allahın...sanada tavsiye ederim sende dene

ekstradan bir şey yapmıcam.. eşime keçiboynuzunu 2-3 ay önce içirmiştim .faydalı ewt.. ben cuma regl olunca hemen ctesi dr uma gittim.. gayet iyi dedi. yumuoşlar için serophene werdi yine bu sefer günde 3 defa :52::52: salı günü için çağırdı 12. gün oluyo ya ondan..bakar yumoşlar ne alemde diye :52: sonra da iğne werir galiba.. bu benim 2. denemem dr kontrolünde.. hayırlısı artık:39::39::39:

ekstradan bir şey yapmıcam.. eşime keçiboynuzunu 2-3 ay önce içirmiştim .faydalı ewt.. ben cuma regl olunca hemen ctesi dr uma gittim.. gayet iyi dedi. yumuoşlar için serophene werdi yine bu sefer günde 3 defa :52::52: salı günü için çağırdı 12. gün oluyo ya ondan..bakar yumoşlar ne alemde diye :52: sonra da iğne werir galiba.. bu benim 2. denemem dr kontrolünde.. hayırlısı artık:39::39::39:

benimde ikinci denmem olucak geeçn ay bir yumurtam olmuştu senin?

ben regl oldum çoookkk kötü bi duygu yarın giderim belki doktora artık nasıl yapacam bende bilmiyorummmm alt karnım ağrıyo inş.kist olmamıştr

hadıya bebem cok uzuldum ınan ınsan ne dıyecegını bılemıyo bu durmlarda hepımız aynı duygular ıcındeyız rabbım yuzumuzu guldursun ınş.

benimde ikinci denmem olucak geeçn ay bir yumurtam olmuştu senin?

dr gösterdi hatta 4-5 tane iyi görünen yumoş gördü.. ama olmadı.. bu ay daha fazla bekliyorum :52:
stres yaptım galiba.. kafaya takınca gerçekten olmuyomuş.. her şeyin hayırlısı .. görcez bakalım:37:

merhaba kızlar misafirim var o yzden giremiyorum pek..zeynoşş çok üzüldüm canım ama elden bırsey gelmez rabbım hayırlı zamanı bekliyor....talhaamm kızz ben sana dua ederken sen iş görüyordun hee bu ay tutarsa bak benım sayemde tutucak
:1::1:

BU ARADA KIZLAR BUGUN EYÜPSULTANA TÜRBEYE GİTTİM HEPİMİZ İÇİN DUA ETTİM RABBİM DUALARIMIZI DUYAR İNŞALLAH...

HEE BİDE DİPNOT : hala hastalanmadımmm
:27:

merhaba kızlar misafirim var o yzden giremiyorum pek..zeynoşş çok üzüldüm canım ama elden bırsey gelmez rabbım hayırlı zamanı bekliyor....talhaamm kızz ben sana dua ederken sen iş görüyordun hee bu ay tutarsa bak benım sayemde tutucak

BU ARADA KIZLAR BUGUN EYÜPSULTANA TÜRBEYE GİTTİM HEPİMİZ İÇİN DUA ETTİM RABBİM DUALARIMIZI DUYAR İNŞALLAH...

Allah hepimizin dualarını kabul etsin Allah razı olsun kimin duası kime geçer belli olmaz. :) bu arada şimdi listeye baktım batın 14 martmış eeeee 5 gün geçmiş test yaptın mı nasıl bu kadar sabrettin :) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz.

allah kabul etsin canım ya inşallah tutar diycem ama olmadı canım göğüslerim uçlardan ağrımaya başladı bile

zeyno üzülme canım napalım yeni ay yeni ümit kist olmamıştır inşallah bir ay boşa gitmese

Allah hepimizin dualarını kabul etsin Allah razı olsun kimin duası kime geçer belli olmaz. :) bu arada şimdi listeye baktım batın 14 martmış eeeee 5 gün geçmiş test yaptın mı nasıl bu kadar sabrettin :) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz.

canım arkadaş test yaptı çıkmadı ama geç döllenme de olabilir benim kız kardeşimde adetten 4 5 gün önce yaptı bişey çıkmadı adet gününden bir gün sonra çıktı inşallah birsenciğimin tüp bebeğe ihtiyacı kalmaz:49:kalıverir

kız bı test yapsana neyı beklıyon hadı onumuzu ac

Back
X