ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​14 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]10 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2200 tane okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 tane okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)ayse_firuzem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​400 tane okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100 tane okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500 tane okundu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır....

100 tane okundu

canım 3500 oldu işte sen ne dersen artık gerisini ben tamalıycam

tabi okurum canım sende kesin haber ver zeyno arkadaşımızada söylediğim gibi yarın tamamlayıp kardeşime dualatmayı düşünüyorum inşallah

canım bende 800tane benden canım önceden okuduklarım vardı birbirimiz için okuyacaz gerekte yok canım

bir hamile daha çıkarıyo topik servet hadi hayırlısı canım ya bencede çift çizgi boşu boşuna çıkmaz

canım bende 800tane benden canım önceden okuduklarım vardı birbirimiz için okuyacaz gerekte yok canım

canım eğer kendine diye başta niyet ettiysen senin için devam ederiz üstüne ben tamamlarım bir günlük zaten niyet önemli çünkü

canım eğer kendine diye başta niyet ettiysen senin için devam ederiz üstüne ben tamamlarım bir günlük zaten niyet önemli çünkü

bi ay önce başladım okumaya zaten arada okuyordum 1 haftadr hiç okuyamıyodum geçmiyordu bi kez okuyodum ağırlık basıyordu nasibin varmış ki ondan yoksa regl halinde okumamı istersen yarına başlarım 500 tane okurum ama önceden okuduklarım abdestli okunmuştu kendi isteğimle cani gönülden sana bağışlıyorum senin için sakıncası yoksa birde niyeti sona bırakacaktım ben sen veya diğer arkadaşlar farketmiyor nasibin varmış içinde belki

canım doktordaydım yenı geldım çok şükür hersey yolunda kesemızı görduk :16:
canım gözün aydın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim
mrb kızlar dayanamdım test yaptım ilk önce bişey çıkmadı 15 dk sonra gittiğimde ikinci çizgi silikti..ama testler 5 dk dan sonra doğru sonucu vermezmiş bu ayda boş çıktı anlaşılan:(
canımmmmmm tekrarla testi bence bu ay tutturdun o silik çizgi öyle kolay kolay çıkmaz güzel haberlerini inş.veririsin sonra soru yağmuruna tutarım seniiiiiii
merhaba canım bence çift çizgi boşuna cıkmaz bızde taptıgımız zaman bekletıyoruz ama hıc ıkıncı cızgı sılıkte olsa gözülkmüyor bence var sende bişeyy ayy hadı inşallah..adet gunun nezamandı tatlım:52:

birsennnnnnn kızzz keşke tüpe gerek kalmadan hamileyim haberini versennn kız baksana 3 gün gecikmeli geçmiş inş.mucizn gerçekleşmştirrr

Son düzenleme:
slm arkadaşlar araştırma yaparken rastladım valla maşallah ne güzel birbirinize gönülden yardımcı olup salavat-ı şerif ler okuyorsunuz çok takdir ettim rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah rabbim hepinizden razı olsun allaha dayanıp neticeyi ondan beklemek ne güzell... sizden bir bilgi edinmek istiyorum ben 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz rabbim nasip ederse, tedaviye başladım ilaçlar sonuç vermedi bu ayda iğneye başladım 2 gündür gonalf adında iğneye başladım 6 gün vurunucam sonra kontrole gidicem sonrasında ne olucak bilmiyorum 2 kutu ovitrelle iğne aldırdı doktorum dolapta muhafaza etmemi ve beklememi söyledi onu ne zaman vurunucam acaba bi bilginiz varmı? birde sizler bu iğneleri kullandınızmı etkili oluyomu ilk ayda şimdiden tşk.lerr

bebeğim yazın çektirdim korkulacak birşey yok merak etme hiç tabi sancı oluyo ama dayanılmayacak gibi değil:)

birde teddavi başında istiyor doktorar bunu neden şimdiye kadar bekledin

bana bahsettiler ama hiç bi dr.gelde yapalım demedi ne bilyim ben herkez çok ağrılı olduğunu söylo bende anestezimi alsam diyorum acaba

hadii bakalım ayy ne heycnlı o pıtpıtları dınlemek cnm vıdeoya cek bence ılk kalp atışlrını ay cnm benım ya..yapmadım sabah yapıyım dıyorum bende ılk ıdrarımla cıkıcagı yokta iş olsun işte...eklıyorum 300 de:34:

ayy aşkım saol bıtanem inşallah yaa bakalım gorucez ben hıc ıhtımal vermıyorum ama..bu arada dün eyüpsultana türbeye gıttımyaa ilk aklıma senin ismin geldi isminide normalde pek hatırlamam ama hep nuray arkadas ve dıger hatırladıgım arkadaslarında isımını soyledım ama senın ısmının ılk aklıma gelmesı enteresandı

günvellerim tatlım sanırım kırmızılar geldı :50:

eklıyorum tatlım..

ayy inşallah kuzum yaa ahh o mucize beni bulsa kendımı tüp bebege hazırlamısken bu haberle dunyalar benım olur walla..rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsın inşallah..

canım ark.sağol allah razı olsun inş. hiç birimize gerek kalmıycak tüp bebekmiş aşılamaymış biz birbirimize destek olup rabbimden birbirimiz için isteyince niyetimizin karşılığını bize vercek inanıyorum

mrb kızlar dayanamdım test yaptım ilk önce bişey çıkmadı 15 dk sonra gittiğimde ikinci çizgi silikti..ama testler 5 dk dan sonra doğru sonucu vermezmiş bu ayda boş çıktı anlaşılan:(

canım sen yinde bi test daha yap ben 2 kere kan testi yapmama rağmen dr. 3. testide istedi geç döllenme olup belli olmaya biliyomuş gerçi bende sonuç negatif ama sende değildir inş.hadihayırlı olsun bebeğim bebeğinnnnnn:1:

slm arkadaşlar araştırma yaparken rastladım valla maşallah ne güzel birbirinize gönülden yardımcı olup salavat-ı şerif ler okuyorsunuz çok takdir ettim rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah rabbim hepinizden razı olsun allaha dayanıp neticeyi ondan beklemek ne güzell... sizden bir bilgi edinmek istiyorum ben 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz rabbim nasip ederse, tedaviye başladım ilaçlar sonuç vermedi bu ayda iğneye başladım 2 gündür gonalf adında iğneye başladım 6 gün vurunucam sonra kontrole gidicem sonrasında ne olucak bilmiyorum 2 kutu ovitrelle iğne aldırdı doktorum dolapta muhafaza etmemi ve beklememi söyledi onu ne zaman vurunucam acaba bi bilginiz varmı? birde sizler bu iğneleri kullandınızmı etkili oluyomu ilk ayda şimdiden tşk.lerr

canım dr.yumurtalarına bakcak eğer istediği kadar büyümüş ise sana o çatlatma iğnelerini yaptırıp birliktelik için günler vericek hayırlı olsun canım tedaviniz inş.ilk denemede olur

Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten

Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten

Cnm test yap belkide yerlesme kanamasidir hem 16 gun olmus belli olur testde ins hamilesindir cnm

elmase canım ben 2 hafta önce çektirdim.benim çok zordu ağladım ya 10 dk sürdü 5 dakikası ağlayarak bağırarak geçti tüpler kapalı olduğu için dr zor geçti diyor.inşallah senin güzel geçer ve sonuçların iyi çıkar

canım 17.günün bugün bendede 13.günde hafif bi leke gelmişti sonrası gelmemişti 3 gün sonra birden geldi tam 16.günde olmuştum iğneden sonra senin muhtemelen geliyordur ama bekle bakalım yarına kadar netleşir

hadii bakalım ayy ne heycnlı o pıtpıtları dınlemek cnm vıdeoya cek bence ılk kalp atışlrını ay cnm benım ya..yapmadım sabah yapıyım dıyorum bende ılk ıdrarımla cıkıcagı yokta iş olsun işte...eklıyorum 300 de:34:

ayy aşkım saol bıtanem inşallah yaa bakalım gorucez ben hıc ıhtımal vermıyorum ama..bu arada dün eyüpsultana türbeye gıttımyaa ilk aklıma senin ismin geldi isminide normalde pek hatırlamam ama hep nuray arkadas ve dıger hatırladıgım arkadaslarında isımını soyledım ama senın ısmının ılk aklıma gelmesı enteresandı

günvellerim tatlım sanırım kırmızılar geldı :50:

eklıyorum tatlım..

ayy inşallah kuzum yaa ahh o mucize beni bulsa kendımı tüp bebege hazırlamısken bu haberle dunyalar benım olur walla..rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsın inşallah..
çok güzel gercekten canım ya allahım herkese nasıp etsın:16:

imkanın varsa kan testı yaptır canım belkı yenıdır yada yarına tset yap tekrardan:34:

canım gözün aydın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim

canımmmmmm tekrarla testi bence bu ay tutturdun o silik çizgi öyle kolay kolay çıkmaz güzel haberlerini inş.veririsin sonra soru yağmuruna tutarım seniiiiiii

birsennnnnnn kızzz keşke tüpe gerek kalmadan hamileyim haberini versennn kız baksana 3 gün gecikmeli geçmiş inş.mucizn gerçekleşmştirrr

cok sagol canım ya amin inş. kucagımada alırım:16:

ekliyorum canım listeye eklenmek ıstermısın

eklıyorum tatlım..

ahh keşkee canımm benım 3 gun değil 1 hafta oldu bugun hala gelen gıden yok ama ayaklarım cok agrıyor belımde olacak gıbıyım kac gundur...sen nasılsın canım toparladınmı kendını..

canım ark.sağol allah razı olsun inş. hiç birimize gerek kalmıycak tüp bebekmiş aşılamaymış biz birbirimize destek olup rabbimden birbirimiz için isteyince niyetimizin karşılığını bize vercek inanıyorum

​çok sağol canım ama ben bı dahakı aya başlıycam araştırmaya tüp bebegımın tutması ıcın dua edersınız benım için...

birsen test yaptın mı:52::52::52::52:

​yapmadım canım yaa elim varmıyor..tek çizgiyi görecegimden o kadar emınımkı..bı de sabah kalktıgımdan berı ayaklarım agrıyor cok yukarı dogru cekılıyor sankı bırazda sancım var bugun gelıcek asanırım kırmızılar..

Back
X