- 31 Mayıs 2009
- 2.303
- 812
- 248
canım bende ıgne kullandıgımda genlede 18 yada 19 gunde oluyodum o senın regl tarıhınden kaynaklıyo mesale ben 29-30-31 gunde bı olurum bellı olmuyo oyuzden yanı 21 gunden az 35 gunden fazla surerse adet duzunsızlıgı vardır demek bnce normal kendını uzme bosuna oldugun tarıten tahmını tarıhıne gore hespla ınş.olmazsın topıgımızden bı hamış daha cıkar
canmm sağol düşüncen için aa benm bazen 30 bazen 34 bazen 36 değişiyor kuzum adet tarihlerim hatta 45. gün bilem olmuştum:)pco böyle biirşey işte

o yüzden 50 gün geçmeden umutlanmak yok

tüp bebek yaptırmak isteyen dostlar 1 ay boyunca araştrmalarım sonucu doğru kişiyi buldum eğer son larak tüp bebekse çare tabii rabbim muhtaç etmesin bizleri ama size kıbrısta 1 numaralı dr.buldum adam rekora gidiyo 54 yaşındaki kadın bile hamile kalmışşş ismi halil ibrahim tekin kıbrısta tüp bebek merkezinde çalışıyo haftada 2 gün nişantaşında çalışıyormuş büyük bi ısrarla ona gidin onu araştrın diyorum ben burda ilaç tedavisi yanında görüp kıbrısta yapmayı düşünüyorummm ama şimdi dğil kıbrısta tüp bebek sanırım 16bin tl falan tutar ben bekliycem bi kaç ay birazeşimin ödemeleri var hafiflesin sonra şimdi adam depresyyona girmesin yarına konuşacam kendisiyle haber veririm size
kuzum be çok pahalı biz ödeyemeyiz onu sen inşallah gidersin de hemencecik olur