ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

vermedi bu ay böyle deneyelim dedi:S

ahh ahh amin bebeğim aminn

fiyat o zaman normal bebeğim kıbrısta dayımlar var zaten benm düşünülebilir benm açımdan zaten kaç senedir çağırıyorlar ama tüp bebek tedavsi sırası eşimden başka kimse de olsun istemyiorum garip şekilde:(

güzelim ya sendeki bu düzensizlik nerden çıktı hemde on gün gibi uzun bir süre neden olmuş acaba

ahh kuzumm yaa bendee anlamadım..şu tüp bebek meselesını çok stres yaptım
:50: kafama çok taktım..kimseye bellı etmesemde içten içe kendimi yedim sanırım ondan oldu dıye düşünüyorum...

sen ne yaptın canım..bu ay yoğun bi şekilde senın hamile olabılecegın doguyor ıcıme..taa doktor yumurtanın boyutunu dedıgı gunden beri..inşallah bebiş gelir kuzum yaa
:54:

hoşgeldin cici anne adayı...:52:
nasılsınız kuzular doktora gıdıcektın ne oldu pek takıp edemedım bu hafta kuzum kalp atışlarını duymuşmuydun pıtttt pıtttttttttttttttt:52:

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür ya daha bı kere gıttık keseyı görmştuk 2 hafta sonra cagırdı nısanın 5inde gıtcez pıt pıt lar için:16:

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum bu aralar. memleketten annem geldi misafirlerim oluyor gezmelere gidiyoruz takip edemedim.yeni bi haber yok galiba. bende bu ay aşılama yapıyorum hayırlısıyla bugün adetin 3. günü doktorum 1 yada 2aşılama yapalım olmazsa tüpbebek dedi.çok umudum olmasada buay yapıcam aşılamayı 2.aşılama düşünürmüyüm bilmiyorum.allahım yardım etsin hepimizede bu süreçte.

canım senın ne problemın vardı ben pek aklımda bırsey tutamaz oldum şu sıralar
:44:..ewt fıyatlar çok uçuk onca maddı manevı zorluga karşı bıde tutmazsa baya bı yıkım olur bizim için:85:..zaten tüp bebek düşüncesi bile psikolojimi alt üst etti..ayşe firuzem arkadasımız tüp bebek yaptırıyordu bu ay bı gelsede nsl süreçler oldugunu anlatsa bıze..ben doktora gıdınce sızı bılgılendırırım merak etmeyın canım..hayırlısıyla bi gelse şu bebişler göbişlerimize konsa..:52:

canım benim adet sorunum var ben ilaçla falan adet görüyorum yumurtalıklar çok çok küçükmüş kendi kendine çalışmıyolar ilaçla çalışıyolar böyle yani kist falan yok çok şükür ama tam olarak bi teşhisde yok neden ilaçsız adet göremediğimi bulamıyolar kaç doktora gösterdim hormon tahlillerimin sonucunu hepsi güzel dedi burda da türkiyedede :44:
evet tüp bebeğe adapte olmuşuz ama olurda tutmazsa ne yaparız bilmiyorum ben şimdiden ilk seferde tutmama olasılığı çok yüksek diyorum hep kendime ki sonrası yıkım olmasın benim için :26:

ahh kuzumm yaa bendee anlamadım..şu tüp bebek meselesını çok stres yaptım
:50: kafama çok taktım..kimseye bellı etmesemde içten içe kendimi yedim sanırım ondan oldu dıye düşünüyorum...

sen ne yaptın canım..bu ay yoğun bi şekilde senın hamile olabılecegın doguyor ıcıme..taa doktor yumurtanın boyutunu dedıgı gunden beri..inşallah bebiş gelir kuzum yaa
:54:

canmm 34. gün benmde göğüslerim patıcak gibi ama benm hep düzensiz ya umut olmuyor hayırlısı artık bende tüp bebeğe çok takıyom kafayı çünkü çare olarak görüyorum olmazsa yıkılırım:((

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür ya daha bı kere gıttık keseyı görmştuk 2 hafta sonra cagırdı nısanın 5inde gıtcez pıt pıt lar için:16:

ayy nee güzell çok heycanlı cnımmm..yanında telını getır bebişin ilk kalp atışlarını videoya çek..yerınde olmak ne kadar isterdık maşallah sizee canım benim :16:

canım benim adet sorunum var ben ilaçla falan adet görüyorum yumurtalıklar çok çok küçükmüş kendi kendine çalışmıyolar ilaçla çalışıyolar böyle yani kist falan yok çok şükür ama tam olarak bi teşhisde yok neden ilaçsız adet göremediğimi bulamıyolar kaç doktora gösterdim hormon tahlillerimin sonucunu hepsi güzel dedi burda da türkiyedede :44:
evet tüp bebeğe adapte olmuşuz ama olurda tutmazsa ne yaparız bilmiyorum ben şimdiden ilk seferde tutmama olasılığı çok yüksek diyorum hep kendime ki sonrası yıkım olmasın benim için :26:

canm benmde hormonlar normal ama yumurta büyümüyor görüntü nasıl sende bisürü küçük yumurta var mı yani ben gbi görünüş olarak pco musun

ayy nee güzell çok heycanlı cnımmm..yanında telını getır bebişin ilk kalp atışlarını videoya çek..yerınde olmak ne kadar isterdık maşallah sizee canım benim :16:

inana herzamn dua edıyorum sızler ıcınde gercekten cok guzel bışşey ama bazen inanamıyorum hamıle olduguma hala daha ya inş. cekmeyı duşunuyorum canım:16:

inana herzamn dua edıyorum sızler ıcınde gercekten cok guzel bışşey ama bazen inanamıyorum hamıle olduguma hala daha ya inş. cekmeyı duşunuyorum canım:16:

bizlerde sırayla arkandan gelicez inşallah.nasıl geçiyor hamişlik bulantın filan varmı buarada tek kesemiydi.

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum bu aralar. memleketten annem geldi misafirlerim oluyor gezmelere gidiyoruz takip edemedim.yeni bi haber yok galiba. bende bu ay aşılama yapıyorum hayırlısıyla bugün adetin 3. günü doktorum 1 yada 2aşılama yapalım olmazsa tüpbebek dedi.çok umudum olmasada buay yapıcam aşılamayı 2.aşılama düşünürmüyüm bilmiyorum.allahım yardım etsin hepimizede bu süreçte.

merhaba canım hoşgeldim..hepimiz öyle bu hafta pek takaılamadık misafirimiz vardı oydu buydu vardı :) canım aşılaman hayırlı olur inşallah..bu sefer bi değişiklik yap ve aşılamanın tutacagına inan bol bol dua et inşallah tutarda başka sıkıntılara girmezsin tatlım
:34:

ewt canım hatırladım şimdi..rabbim şifa versin inşallah..ilaçlarla buyuyordımı yumurtların..

​aynen banada ilk seferde tutmıycak gıbı gelıyor tüp bebek bakalım ne olucak zaman bızeneler gösterıcek..

canmm 34. gün benmde göğüslerim patıcak gibi ama benm hep düzensiz ya umut olmuyor hayırlısı artık bende tüp bebeğe çok takıyom kafayı çünkü çare olarak görüyorum olmazsa yıkılırım:((

canım normalde kaç günde oluyordun adet..hiç farklı bı belırtın varmı..ayy inşallah hamilesindir çok sewinirim canım benimm...aynenyaa bana hep tüp bebekte tutmıycak gıbı gelıyorr :31:

sağol canım allah razı olsun..hele bi üç aylık olsun hareketlenmeye başlasın ondan sonnra anlarsın hamıle oldugunu..maşallah guzel bı hamılelık geçiriyosun bulantın yok sanırım..

hoşbuduk canım çok şükür ıyı gıdıyo ya sızler nasılsınız:34:
tatlım işte mapusta gibi günler gün saymakla geçiyo:D
canım normalde kaç günde oluyordun adet..hiç farklı bı belırtın varmı..ayy inşallah hamilesindir çok sewinirim canım benimm...aynenyaa bana hep tüp bebekte tutmıycak gıbı gelıyorr :31:

sağol canım allah razı olsun..hele bi üç aylık olsun hareketlenmeye başlasın ondan sonnra anlarsın hamıle oldugunu..maşallah guzel bı hamılelık geçiriyosun bulantın yok sanırım..

canım benm alt bölge kafasına göre takılır 30-35 bazen 40 değişiyor:D farklı bir belilrti yok canm kotuk altından başlayan göğüs ağrısı kasıklarda tam ağrı olmayıpta ağrıya haber veren hareketilik:D

tüp bebek için daha para biriktirmeye çalışıyorum şimdi birincisinde tutmazsa ikincisindede aynı ücreti tekrar mı vercez acep indirim yaparlar mı

Son düzenleme:
tatlım işte mapusta gibi günler gün saymakla geçiyo:D

daha para biriktirmeye çalışıyorum şimdi birincisinde tutmazsa ikincisindede aynı ücreti tekrar mı vercez acep indirim yaparlar mı

​canım bildiğim kadarıyla ilaçlarla fazla yumurta oluşturup hepsini topluyolar atıyorum 7-8 tane ..bunlardan en kalıtelılerını alıyolar sanırım 1 tane embrıyo ılk denemede konuluyor..kalan embrıyolar dondurulup bekletılıyor...tekrr yaptırabılıyosun..ilaç parası ve yumurta toplama işlemi 2. de olmuyor dıye bılıyorum..o yuzden maalıyet toplam 6 mılyarsa 3-4 mılyara dusuyor dıye bılıyorum..

nasılsınız yüreği güzel arkadaşlarım..birkaç gündür cenazemiz olduğundan giremedi..nasıl gidiyor değişiklik var mı_?

merhaba canım hoşgeldim..hepimiz öyle bu hafta pek takaılamadık misafirimiz vardı oydu buydu vardı :) canım aşılaman hayırlı olur inşallah..bu sefer bi değişiklik yap ve aşılamanın tutacagına inan bol bol dua et inşallah tutarda başka sıkıntılara girmezsin tatlım
:34:

ewt canım hatırladım şimdi..rabbim şifa versin inşallah..ilaçlarla buyuyordımı yumurtların..

​aynen banada ilk seferde tutmıycak gıbı gelıyor tüp bebek bakalım ne olucak zaman bızeneler gösterıcek..

amin canım sağol.:16::16::16: bugünden itibaren baltarçın çörek otu içmeye başlicam hayıt suyu içecem bol bol dua herzaman olduğu gibi.ve takdir allahın tabiki.
sen naptın adet oldunmu önümüzdeki ayamı başlıyosun tüpbebeğe

Back
X