ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım..kuzenimin eşiydi..kuzenim 26 eşi 28 yaşındaydı..iş kazasında kaybettik..2 yaşındada dünyalar güzeli kızları vardı..kuzenim perişan durumda dua ederseniz sevinirim..çok zor bir durum..

allah rahmet eylesin cnm çok zor bi durum rabbim bol bol sabır eşine ve sizlere:(

bende çok rahatım aslında hatta arkadaşlar bebelerini azcık fazla korumacı olsa çocuğun kendine güvenini zedeliyorsun diye kızarım ama işte durumlar. Inşallah öyle olmam bende sinir olurum öylelerine
overlitte kullanırken tutunsun diye nasıl dikkat etmiştim .yerimden kalkmıyordum. Ondan sonra azcık rahat bıraktım çok kızdım kendime abartıyorum diye .
Ama hepimiz çok iyi anneler olcaz o kadar uzun zamandır hazırlıyoruz ki kendimizi. Bebişlerimiz çok şanslı olcak inşallah :))))

evet gerçekten çok şanslı olacaklar ama gelmesini bilmiyorlar hiç sorma iilk ovitrelle insan yaptığında hem heyecanlı hemde oldu bitti kesin hamileyim gözüyle bakılıyor

Merhaba kızlar bende bu ay 11 inde klomene başladım 5 gün sabah 1 akşam 2 adet olmak üzere kullandım. 18inde de çatlatma iğnesi yapıldı. doktor sonraki 2 gün ilişki dedi. başka bişi demedi. eşimde bende o hafta hastaydık zaten. iki gün dışında sonrasında iyileşene kadar denemedik. ama benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. keske hastalığa rağmen denemeye devam etseydik diyorum şimdi. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. :26: Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. :26:

kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrr belirtlerinizi yazın nolurrrrrrrrrrrrr hamişler

canım benım bı belırtım yoktu sadece karnım agrıyodu bırde 4,5 gun önce falan bıraz tansıyon düşüklügüm oldu hamıleyken bıraz dusuyo ne göguslerde nede başka bı belırtım olmadı canım

gunaydın kızlar bız daha yenı uyanabıldık:1::1:

günaydın canımmm hııı bizde yakında uyanacaz taaamııı
bebeğim olursa seni tanımamkiiiiiiiiii hem bebekin çok çirkin gördüm ben onu öğlene kadar aç bıraktığın içinde seni semiyormuş baayyyaaa dedi rica etti bende ilettiyorumm bu arada kızdı galiba şaçları daha yoktu :51::51::51::51:

günaydın canımmm hııı bizde yakında uyanacaz taaamııı
bebeğim olursa seni tanımamkiiiiiiiiii hem bebekin çok çirkin gördüm ben onu öğlene kadar aç bıraktığın içinde seni semiyormuş baayyyaaa dedi rica etti bende ilettiyorumm bu arada kızdı galiba şaçları daha yoktu :51::51::51::51:

:1: sorma canım ya hıç bişey canım istemıyo ya bulantım baslıyo hafıften ondan galıba:14:

aslında bende bilmiyodum denk geldim ama istanbul tüp bebek merkei sanırım şuan türkiyede en iyi iş yapan yer ama insan bilemiyorki nasibi nerde osman koçmu ne şuan en çok tüp bebek yapan dr.allah kimilerinin elini uğurlu yapmış valla birde nasip kısmet

cnm istanbul tüp bebek merkezınde aret kamar tv ye cıkıyor onu dınlemiştim ben..adam guven verdı bana..ilk önce oraya gıdıcem bakalım ilgi alaka merkez nsl fıyat nsl yuz yuze görüşmek en iyisi..daha sonra ben sıze yazarım kuzucuklarım eger ıcıme sınersede orada başlarım tedavıye...bide tüp bebekte dogum nsl oluyor sezeryanmı acaba bide o merkezdemı dogumunu yapıyorsun acanba
:26:

hepiniz için dua ediyrum canım rabbim kabul eder inşallah..

cnm sen kn testını tekrarlıycaktın herşey yolunda dimi :34:

çok mutluyum yaa.. az önce 2. ovitrellemi vuruldum. dr ilk 36 saat çok önemli ..aman dikkat edelim diye tembihledi yine ..dün de e2 ve ultrason mükemmel çıktı. doktorum o kadar moral werdi ki anlatamam.. yumoşlar çok ve hepsi de büyümüş.. dr bolluk bereket war dedi :) hayırlısı bakalım.. hissediyorum bu ay benim ayım olacak :)
:52::52::52:

çok mutluyum yaa.. az önce 2. ovitrellemi vuruldum. dr ilk 36 saat çok önemli ..aman dikkat edelim diye tembihledi yine ..dün de e2 ve ultrason mükemmel çıktı. doktorum o kadar moral werdi ki anlatamam.. yumoşlar çok ve hepsi de büyümüş.. dr bolluk bereket war dedi :) hayırlısı bakalım.. hissediyorum bu ay benim ayım olacak :)
:52::52::52:

cok sevındım canım hayırlı olsun e2 kac çıktı:34:

ben de film çekildikten sonra gecikme yaşamıştım hamilemiyim diye düşündüm çünkü hiç gecikme olmazdı bende şaşırdım, sonra doktora sordum o da kullanılan ilaç geciktirir demişti. tabi umarım senin gebeliktir. çünkü filmden sonra ihtimal artıyormuş. hadi hebrlerini bekliyrm.

valla canım 4 gunluk bir acı yasadım malesef bu ayda yok inş birdahaki aya

cnm istanbul tüp bebek merkezınde aret kamar tv ye cıkıyor onu dınlemiştim ben..adam guven verdı bana..ilk önce oraya gıdıcem bakalım ilgi alaka merkez nsl fıyat nsl yuz yuze görüşmek en iyisi..daha sonra ben sıze yazarım kuzucuklarım eger ıcıme sınersede orada başlarım tedavıye...bide tüp bebekte dogum nsl oluyor sezeryanmı acaba bide o merkezdemı dogumunu yapıyorsun acanba
:26:

cnm sen kn testını tekrarlıycaktın herşey yolunda dimi :34:

dün aldım sonucu canım 751 e çıkmış şükür :)darısı başınıza inşallah...

canım ben yokken yazılanları okuyordum.TÜM BANA CVP YAZAN ARKADAŞLARA AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
canım anlatırım tabiki seve seve ADETİMİN İKİNCİ GÜNÜNDEN İTİBAREN İĞNE OLDUM.VE 18 MART GECE 1,5 DAÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM
20 MART ÇARŞAMBA SAAT 13:00 DE 3 TANE YUMURTA TOPLANDI.BİLİNCİMİ TAM KAYBETMEDİM AMA YARI BAYGINLAŞTIRDILAR
HİÇ ACI HİSSTEMEDİM:34: YANİ ANLATILAN KADAR ZOR DEĞİLMİŞ.YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDEN SONRA 1 SAAT
DİNLENME ODASINA ALDILAR DİNLENDİM.BİRAZ KANAMA OLDU AMA BİR GÜN SÜRDÜ VE AZ AZDI.
VE SONRAKİ GÜN BİRAZ AĞRI HİSSETTİM SOL KASIĞIMDA.
EŞİM BEN DİNLENME ODASINDA YATARKEN GİDİP SPERM VERDİ:1:
SPERM VE YUMURTA BİRLEŞTİKDEN SONRA 2 İLA 5 GÜN İÇİNDE DÖLLENME OLABİLİR DEDİLER.
AMA ERTESİ GÜN BİZİ ARAYIP DÖLLENME İŞLEMİ BAŞLADI BAŞARILI DEDİLER.VE 22 MART CUMA SAAT 13:00 DE
TRANSFER OLACAK DEDİLER.BİZ ÇOK SEVİNDİK ÇÜNKÜ DÖLLENME ÇOK ÇABUK GERÇEKLEŞMİŞTİ.
HA BU ARADA BU 3 YUMURTADAN 2 Sİ DÖLLENMEYİ BAŞARABİLMİŞ.VE BU İKİSİNDEN EN KALİTELİSİ TRANSFER EDİLDİ.
TRANSFERDE NORMAL MUAYENE GİBİYDİ HİÇ CANIM YANMADI VE ÇOK KOLAYDI.
ELİMİ GÖREVLİ BİR KADIN TUTTU TRANSFER SIRASINDA.VE RAHATLATICI BİR MÜZİK ÇALIYORDU.
BİRAZ UZUN OLDU AMA:1:
BUGÜN TARANSFERİN 5. GÜNÜ.İLK 3 GÜN ÇOK DİKKAT ETTİM.HİÇ İŞ YAPMADIM.DÜN YAVAŞ YAVAŞ YEMEK YAPTIM SADECE
AMA EV İŞİ GEBELİK TERSTİNE KADAR YASAK YEMEK YAPMANIN DIŞINDA ODA EN FAZLA 1 SAAT AYAKTA KALMAK ŞARTIYLA
AÇIKCASI BEN ÇOK STRES İÇİNDEYDİM TRANSFERDEN ÖNCE AMA İNAN O KADAR STRES YAPACAK HİÇ BİR ŞEY YOK
NASIL OLDU BİTTİ ANLAMIYORSUN BİLE O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ:34:
ŞİMDİ 3 NİSANI BEKLİYORUZ 3 NİSAN YANİ GEBELİK TESTİNDEN 12 GÜN SONRA GEBELİK TESTİ YAPILACAK KANDA.
BELİRTİLERİME GELİNCE YUMURTA TOPLAMADAN SONRA HEP SOLDA AĞRI HİSSETMİŞTİM AMA
TRANSFERDEN SONRAKİ GÜNLERDE SAĞ TARAFDA ARADA ANİ KRAMPLAR OLUYOR.
BİR DE DÜN NEDEN BİLMEM AMA SAĞ KASIĞIMDA AKŞAMA KADAR SÜREN VE SANİYELİK GELİP GİDEN AĞRI MI DESEM SANCI MI
AMA KENDİNİ HİSSETTİREN VE BAYAĞI RAHATSIZ EDEN SIZLAMALAR HİSSETTİM.

CANIM BAŞKA SORMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARSA SEVE SEVE CVPLARIM
RABBİM HEPİMİZİN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN:16:

canım benim hayırlı olsun ikizlerin inş.tutunur bebelirin sana benim ablamda yaptırmıştı ve 15.gün sabahi şu ecz.satılan testlerde çift çizgi çıkmıştı heycandan deli gibi bağırıp durmuştuk evde :9: ozamanlar ablama çok üzülür ağlardım şimdi ise kendime ağlıyorum bende aynı durumdayım benimde nisanda aşılamam var rabbim hayırlısını vesin

cok sevındım canım hayırlı olsun e2 kac çıktı:34:

doktorum bana tahlillerimle ilgili bir sayı wermiyor.. ama e2 min mükemmel olduğunu yineledi sürekli.. tam istediği gibiymiş sonuçta ne diyorsa zaten yapıyoruz.. bence de zaten sayı falan wermesin.. böyle daha iyi.. bilinmezlik hehhhehee:52::52:

doktorum bana tahlillerimle ilgili bir sayı wermiyor.. ama e2 min mükemmel olduğunu yineledi sürekli.. tam istediği gibiymiş sonuçta ne diyorsa zaten yapıyoruz.. bence de zaten sayı falan wermesin.. böyle daha iyi.. bilinmezlik hehhhehee:52::52:

anladım canım benımde kendı baktıktan sonra tahlıl kagıdını bana verıyodu öle bılıyorum kc oldugunu hamıle kaldıgım ay cok yuksektı mesela inş tutar canm bol bol çalışma yap silkeltkı spermler bıraz daha cabuk gıtsın:1:

Back
X