ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar bende bu ay 11 inde klomene başladım 5 gün sabah 1 akşam 2 adet olmak üzere kullandım. 18inde de çatlatma iğnesi yapıldı. doktor sonraki 2 gün ilişki dedi. başka bişi demedi. eşimde bende o hafta hastaydık zaten. iki gün dışında sonrasında iyileşene kadar denemedik. ama benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. keske hastalığa rağmen denemeye devam etseydik diyorum şimdi. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. :26: Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. :26:

teşekkür ederim arkadaşlar bu konuya 2 kere mesaj attım ikisine de cevap gelmedi. anlaşılan herkezin mesajı okunup cevaplanmıyor. iyi muhabbetler.

soruna geirsek 18-20 mm olan yumurta çatlar normalde ama bazen iğneye rağmen çatlamıyor o daha sonra doktor kontrolunde bakılabiliyor.aslında gün aşırı biraz devam edebilirdinizilk tedavinz mi

Merhaba kızlar bende bu ay 11 inde klomene başladım 5 gün sabah 1 akşam 2 adet olmak üzere kullandım. 18inde de çatlatma iğnesi yapıldı. doktor sonraki 2 gün ilişki dedi. başka bişi demedi. eşimde bende o hafta hastaydık zaten. iki gün dışında sonrasında iyileşene kadar denemedik. ama benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. keske hastalığa rağmen denemeye devam etseydik diyorum şimdi. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. :26: Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. :26:

canımm küsme lütfen:40: herkes aslında okadar stresliki atlanabiliyor bazennn

soruna geirsek 18-20 mm olan yumurta çatlar normalde ama bazen iğneye rağmen çatlamıyor o daha sonra doktor kontrolunde bakılabiliyor.aslında gün aşırı biraz devam edebilirdinizilk tedavinz mi

teşekkür ederim matarani stres oldu ister istemez kusura bakmayın. evet bende devam edebilseydik keşke diyorum ama doktor özellikle iğnenin 2. 3. günü ilişki dedi. fazla abartmayın dedi. bizde ödevimizi yaptık o kadar. hayırlısı artık ne yapalım.:26:

teşekkür ederim matarani stres oldu ister istemez kusura bakmayın. evet bende devam edebilseydik keşke diyorum ama doktor özellikle iğnenin 2. 3. günü ilişki dedi. fazla abartmayın dedi. bizde ödevimizi yaptık o kadar. hayırlısı artık ne yapalım.:26:

seni burdakiler kadar kimse anlamaz tatlım..tabi spermler içerde hemen ölmüyorlar belli süre canlı kalıyorlar iğneden yalaşık 3 gün sonra bile çatlamış olsa yumurtan spermler içerde canı kaldığından dölleyebilir:))inşallh öylede olmuşturrr

valla canım 4 gunluk bir acı yasadım malesef bu ayda yok inş birdahaki aya

napalım canım üzülme diyemeyeceğim ama çok üzülme hayat hep yeni fırsatlar sunar umudunu kaybetme inşallah bi daha ki ay olur. geç olsun güç olmasın bunda da bi hayır vardır.

baş sağlığı dileyen arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum..allah kalanlara hayırlı uzun ömürler nasip eylesin..

ayşe firuzem tüp bebeğin tutacak gibi bir his var içimde..tuhaf olan bir şeyde senin gördüğün rüyaya benzer rüya bende gördüm..sarışın bir kız çocuğu beni o kadar çok öpüyorki salyalı salyalı :) benim çocuğum olduğunu anlayınca şoklardaydım tabi..

bende yarın test yaparım inşallah..dua edinde yüzümüz gülsün bu ay..

çok mutluyum yaa.. az önce 2. ovitrellemi vuruldum. dr ilk 36 saat çok önemli ..aman dikkat edelim diye tembihledi yine ..dün de e2 ve ultrason mükemmel çıktı. doktorum o kadar moral werdi ki anlatamam.. yumoşlar çok ve hepsi de büyümüş.. dr bolluk bereket war dedi :) hayırlısı bakalım.. hissediyorum bu ay benim ayım olacak :)
:52::52::52:

inşallah senin ayın olur canım bu pozitiflikle kal hep

ayşe firuzem arkadaşım hayırlı olsun canım inşallah tutunmuştur sana meleğin merak ediyorduk seni inşallah güzel haberlerinide verirsin bize sonrada bize bol bol dua edersin

arkadaşlar ne kadar çok tüp bebeği konuşmaya başlamışsınız rabbim hiçbirimizin ihtiyacı kalmadan verir inşallah

birsencim canım mevlütünü allah kabul etsin annenin mekanı cennet olsun inşallah 200 tefriciye yazabilirsin canım çekebilirsem yine söylerim ama günü olsa yani gün koysak şu güne kadar diye çok sallanıyor böyle galiba

bende cumartesi gününü bekliyorum sonrada 4 nisanı bende aşılama yaptırmak istiyorum yaparsa doktor test falan yapmıycam bu ay rabbimden asla umudumu kesmiyorum bir gün olacak ama bu ay değil öyle hissediyorum rahat rahat cumartesiyi bekliyorum

hepinizi öpüyorum gelemedim bir kaç gün sizi özlüyorum :16::16::16::16:

ayşegülüm bize dua ediyorsun demi canım bulantıların varmışş bede bulantı istiyorum yaaa:52::52::52: sen uyu uyu 9 ay sonra gözlerin uykuyu çooook zor görücek canım tadını çıkar şimdi

ayşegülüm bize dua ediyorsun demi canım bulantıların varmışş bede bulantı istiyorum yaaa:52::52::52: sen uyu uyu 9 ay sonra gözlerin uykuyu çooook zor görücek canım tadını çıkar şimdi[/QUOTE]

evet canım cok hafıf var bebışım şimdı uyutuyo dınlendırıyo dogunca uyutmıcak yaramzlık yapcak hep:1::1::1::1:

hiç bunu takıntı yapma canım oldumu bi kez olur zaten yeterkiii rabbim istesin bende bazen olurdu bazen olmazdı ama iğneden sonra ağrın varsa çatlamıştr galiba bura en çok iğne kullanan benim sanırım 6 tane kullandım ovitrelle ile çatlamaması imkansızmış bazen yumurta içindekini çatladığı halde atmazmış dr.öğrenmiştm

cnm istanbul tüp bebek merkezınde aret kamar tv ye cıkıyor onu dınlemiştim ben..adam guven verdı bana..ilk önce oraya gıdıcem bakalım ilgi alaka merkez nsl fıyat nsl yuz yuze görüşmek en iyisi..daha sonra ben sıze yazarım kuzucuklarım eger ıcıme sınersede orada başlarım tedavıye...bide tüp bebekte dogum nsl oluyor sezeryanmı acaba bide o merkezdemı dogumunu yapıyorsun acanba
:26:

cnm sen kn testını tekrarlıycaktın herşey yolunda dimi :34:
canım ilgi alakayı boşver tüp bebek yap diye para kazanmak için haliyle tüm hastaneler çok ilgi ve alaka gösteririler önemli olan yapmaya yakın ve sonrası bence değişkenlik gösterebilirlr normal doğumda sezeryenlı doğumda yapan var teyzem iki güne yapacak bakem normalmi yoksa sezeryanmı oda tüp bebekte
teşekkür ederim arkadaşlar bu konuya 2 kere mesaj attım ikisine de cevap gelmedi. anlaşılan herkezin mesajı okunup cevaplanmıyor. iyi muhabbetler.
canımmmm haklısın bize iyi posta gibi birşey koydn vallahi çok geç cevapladığımız için ben kendi adıma özür dilerim sende gel muhabbete kızma bize

seni burdakiler kadar kimse anlamaz tatlım..tabi spermler içerde hemen ölmüyorlar belli süre canlı kalıyorlar iğneden yalaşık 3 gün sonra bile çatlamış olsa yumurtan spermler içerde canı kaldığından dölleyebilir:))inşallh öylede olmuşturrr

Sağol canım inşallah tutmuştur. hayırlısı artık.

haticeeeeeeeeeeee kız küstüm sana bana mektup yazmamışsın herkese göndermişsin beni unutmuşsun varya :57::57::57::57:

zeynep regl sancısına hangi ilacı içiyorsun geberiyom şu an sancıdan bir yandan da yemek yapmaya çalışıyorm

benide unutmuş hıhh:43:

zeynep regl sancısına hangi ilacı içiyorsun geberiyom şu an sancıdan bir yandan da yemek yapmaya çalışıyorm

kız adet oldunmu bilmiyodumm yaa sakın ilaç içme kendini alıştırırsan ilaçsz ağrın gçmez benim kistim olmasına rağmen sancım yok nikahta hoca dua yaptı sancısz geçti ordan bi camiye gidip hocadan iste bak bakalım artık sancın oluyormu birde sancı çeken insanlarında çocuğu olmama sebebi oluyo dediğimi yap pişman olmazsın

boşver kız onu bizde birgün unutur öcümüzü alırızz:51:
:51::51:
sen ne yaptın kaçıncı günün iğneden sonraki

iğne yapmamıştıya doktor canım adetten sonra 35. günüm henüz gelmedi kırmızılar ama bu satırları tamamladıktan hemen sonra bile gelebilirler:Dfena sancım var

kız adet oldunmu bilmiyodumm yaa sakın ilaç içme kendini alıştırırsan ilaçsz ağrın gçmez benim kistim olmasına rağmen sancım yok nikahta hoca dua yaptı sancısz geçti ordan bi camiye gidip hocadan iste bak bakalım artık sancın oluyormu birde sancı çeken insanlarında çocuğu olmama sebebi oluyo dediğimi yap pişman olmazsın

kuzum ayaklarım tutmaz hale geliyor benm yürüyemiyorum ialç içmezsem tabi süresini denemedim hiç içmeyerek direk iki tane majezik içiyorum yada hastahaneye gidip iğne oluyorum doktorda bu yüzden şüphelendi çikolata kistinden ne duası bu arada bebem ben utanırım kız hocadan adet sancısı için bişeler istemeye:D

iğne yapmamıştıya doktor canım adetten sonra 35. günüm henüz gelmedi kırmızılar ama bu satırları tamamladıktan hemen sonra bile gelebilirler:Dfena sancım var

daha olmadın bak pınarcım bazen sancılarda bırakmaz çocuk tutunsun şöyle anlatim sana sancı dağıtır engeller adet dönemi geldiğinde inş.adet sancısı değildr ama sen dediğimi yapıp ordan git bi hocanın yanına bak bakalım sanc denilen birşey kalıyormu

daha olmadın bak pınarcım bazen sancılarda bırakmaz çocuk tutunsun şöyle anlatim sana sancı dağıtır engeller adet dönemi geldiğinde inş.adet sancısı değildr ama sen dediğimi yapıp ordan git bi hocanın yanına bak bakalım sanc denilen birşey kalıyormu
şu ordu evinin yanında cami var ya oranın imamı güleryüzlü bir iki kere görmüştüm eşim gitse olar mı bebem bu sancıların geçmesi için herşeye razıyım ter geliyor başım dönüyor resmen ağrıdan anlatılmaz yani geçirsin yeterki herşeyi yaparım

Back
X