ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet yazısını gördüm ama yoğunluktan yazamamıştım.ama tefriciye okurken içimden hep ona dua ettim biyandan inşallah olur.çünkü artık tedavinin son aşaması ve olumsuz bi sonuç daha beter yıkar insanı.
benimde en büyük korkum şuan bu normal tedaviyle pek umudum yok tüp bebek yaparsam ama ya olmazsa diye çok düşünüyorum.

evet canım insan çok korkuyo inş.iyi haber verirde kız tek tüplede kalan var oda allh yetrki istesin canım ya tüp bebekte olmadımı zten bunalım olur sen ne zaman yapacaksınnn

evet canım insan çok korkuyo inş.iyi haber verirde kız tek tüplede kalan var oda allh yetrki istesin canım ya tüp bebekte olmadımı zten bunalım olur sen ne zaman yapacaksınnn

ben bu ay aşılama yapıyorum tabi solda yumurta olursa sağda olursa iptal.belki 2ay üst üste denerim olmazsa bayram sonu tüp bebek düşünüyorum.
sen buay tedavi uygulamıyorsun heralde.sen nezaman düşünüyorsun.

ben bu ay aşılama yapıyorum tabi solda yumurta olursa sağda olursa iptal.belki 2ay üst üste denerim olmazsa bayram sonu tüp bebek düşünüyorum.
sen buay tedavi uygulamıyorsun heralde.sen nezaman düşünüyorsun.

bu ay dinleniyorum kafam rahat bıktım ilaçlardan vallahi tam kararımı vermedim daha inşallah solda olur kız aşılamada da olma ihtimali var inş.olur tüp bebeğe gidecek olan paran kalır bebeğine harcarsın

bu ay dinleniyorum kafam rahat bıktım ilaçlardan vallahi tam kararımı vermedim daha inşallah solda olur kız aşılamada da olma ihtimali var inş.olur tüp bebeğe gidecek olan paran kalır bebeğine harcarsın

ay ay ağzından bal damlıyo canım inşallah olur.Allahım daha fazla aratmasın hiçbirimizi.

ya acaba biz daha önce hamileliği hiç tatmadığımız içinmi sanki hiç olmicakmış gibi hissediyoruz.hele o testler yokmu sanki hiiç o iki kırmızı çizgiyi göremicem gibi geliyo.ama ahdım var bi hamile kalim hergün yapıcam o testten.
ayrıca çocuğum olduktan sonrada öyle korunma filan hiiç uğraşmicam Allah ne verdiyse olsun.
ya benim nacizane hayallerim böyle.

ya acaba biz daha önce hamileliği hiç tatmadığımız içinmi sanki hiç olmicakmış gibi hissediyoruz.hele o testler yokmu sanki hiiç o iki kırmızı çizgiyi göremicem gibi geliyo.ama ahdım var bi hamile kalim hergün yapıcam o testten.
ayrıca çocuğum olduktan sonrada öyle korunma filan hiiç uğraşmicam Allah ne verdiyse olsun.
ya benim nacizane hayallerim böyle.

vallahiii canım çoookkk güzel konuştun sana çok katılıyorum bende korunmuyacam mümkün mertebe
canım banada imkansz gibi geliyor dediğin gii belki hiç tatmadığımız içindr birgün inş.bizde tatarz

vallahiii canım çoookkk güzel konuştun sana çok katılıyorum bende korunmuyacam mümkün mertebe
canım banada imkansz gibi geliyor dediğin gii belki hiç tatmadığımız içindr birgün inş.bizde tatarz

amin inşallah ben inanıyorum mutlaka bigün olucakta mümkünse biraz erken olsa daha iyi olur.

amin inşallah ben inanıyorum mutlaka bigün olucakta mümkünse biraz erken olsa daha iyi olur.

ayyy evet ya gelse artık çok güzel olur az önce haberleri izledim kadın 5yıl tedavi görmüş hamile kalmış beyin kanaması geçirmiş 7 aylıkken sezeryanla doğum yaptırmışalr üçüzlerini doğurmuş 2aydan fazladr tedavi görüyomuş konuşamıyodu bile oyüzden rabbim bize bu duyguyu yaşattığında bizlerede bebeğimizede eşlerimizede sağlık sıhhat versin

kız zeynoş saatler ileri alınmış yeni farkettim ben hala saat 10a geliyo sanıyorum.

kalkıp şöyle güzel bi kahvaltı hazırlim sonra kocişi çağırim.karnımda da hareketlilik başladı açlık sinyalleri veriyor.

ayyy evet ya gelse artık çok güzel olur az önce haberleri izledim kadın 5yıl tedavi görmüş hamile kalmış beyin kanaması geçirmiş 7 aylıkken sezeryanla doğum yaptırmışalr üçüzlerini doğurmuş 2aydan fazladr tedavi görüyomuş konuşamıyodu bile oyüzden rabbim bize bu duyguyu yaşattığında bizlerede bebeğimizede eşlerimizede sağlık sıhhat versin

amin canım herşeyin başı sağlık zaten.ben Allaha dua ederken hep illa olsun demiyorum hayırlısıysa olsun diyorum hep.bende izlemiştim o haberi.

kız zeynoş saatler ileri alınmış yeni farkettim ben hala saat 10a geliyo sanıyorum.

kalkıp şöyle güzel bi kahvaltı hazırlim sonra kocişi çağırim.karnımda da hareketlilik başladı açlık sinyalleri veriyor.

ok canım bende kalkıp biraz etrafın tozunu alayım kahvaltıdan sonra oturdumm hep kilo yapması bari görüşürüzzz canım:9::9::9::9:bu arada afiyet olsunnnn

çokkkk sevindim yaaa diyecek laf bulamıyorum. çok duygulandım zaten biri hamileyim dese kendimmiş gibi mutlu oluyorum. ağlıyorum .
daha öncede yazmıştın Allah önce tatmayanlara versin diye ne kadar iyi bir insan ki böyle dua ediyor demiştimm Allah dualarını kabul etti inşallah bizler için ettiğin dualarıda kabul ederrrr biz de hamileee oluruz. :))))
canım çok sağol güzel dileklerin için o senin iyiliğin canım benim kabul edicek ben inanıyorum rabbim sizede tattırsın
amaningggggggggggggg burdaaa nelerrr olmuşşşşşşşşşşşşşşş:52::52:

yawrumm çok sewindimm gözümüz aydınnn allahım kucagına almayı nasip etsin..ayy nee guzell bi gün :32:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64: haydenn kızlarr halayaa :9:

kızlarr acilen salatı tefrıcıyeyı cekmeye başlıyoruz..bence onda bı hayır var..hem ayşegül hem haticekuşş hamile kaldııııııııııııı allahımmm bizedeee nasippp ettttttttt :52:
hatice kuş yesin kız seni teşekkürler bitanem evet tefriciyeyi ve dua yı bırakmıyoruz canım bırakan bıraksın
cnm test yapmadim yazmissin ama hamilelik takvimini koymussun anlayamadim icinemi doguyo yoksa
canım idrar yaptım çift cizginin o çıkmayan çizgisi bu sefer diğer çiz giden önce çıktı bunu her zaman görmüyorum kan testi yapmadım daha
cnm ben hamileligi hic tatmadim daha ve oyle istiyorumki hergun agliyorum kucagimi bos birakma yarabbi diye dua ediyorum bana ve benim gibi evlat ozlemiyle yanip tutusan huzuruna gelipde sana el acan butun kullarina ver yarabbi diyorum banada okunsun tefriciciye lutfen birde bi sorum olacak ben bu ay ikinci kez klomen kullandim yarin adetin 16 gunu ve daha yumurtam yeterince buyuyemedi 14 ml simdilik boyle gec catlatma ignesi vurulan oldumu aranizda doktor saliya vurunursun dedi pazartesi yine ultrason var ins
18 ml olmustur bana dua edin lutfen
canım hiiiç takma ben iğnemi 19. gün vuruldum yumurta anca büyüyordu zaten 18mm oluyordu bu sefer doktor 17 mm iken yaptır iğneyi dedi ben acilde başka doktora gittim yumurta hala aynıydı bir günde hiç büyümemiş bende doktorun dediğinden 1 gün sonra yaptırdım kendimin doktoru oldum yani
ayy çok sevindim canım görünce gözlerim ilk:53: şöyle bir açıldı :64::64::64::64: çok mutlu oldum senin adına allahtan umut kesilmez birde olmayacağından eminmiş gibi doktor randevusu almıştın. rabbim kucağına da almak nasip etsin inşallah anlat artık bakalım ne yedin ne içtin bu ay:1: senden tüyolar bekliyorum
çok sağol canım evet ya randevuya da artık hamileyim diye giderim canım ben her ay incir bal tarçın çörekotu yiyordum bu ay hiiiç bişey yemedim ayşegülden duyunca hayıt aldım onuda birsefer içtim içemedim hiç birşey yapmadım yemek adına bol bol dua ettim
canım çook sevindim ya Allah tamamına erdirsin inşallah.böyle hamilelik haberleri duyunca çok umutlanıyorum demmekki bigün bizede sıra gelicek.
sağol canım tabiki sıra geliyor işte yavaş yavaş
herkese günaydınnnn
haticeeeee sabah sabah hamiş olduğunu bilerek uyanaksın ne güzel duygudr
darısı bizlerin başınaaaa
kızzz valla hiç uyuyamadık sabah ezanına kadar sonra bizimki camiye gitti sabah onu bekledim geldi saat 8 oldu talha uyandı biz sonra uyuduk şimdi kalktım güzel tabi rabbim sanada tattırcak canım sabır ve dua ile

birsencim ben ilk 200 çektim 200 daha çektim demiştim benim karşımda300 yazıyo 400 yapıver canım:17::17: senide yoruyoruz ama

Ayrıca çocuğum olduktan sonrada öyle korunma filan hiiç uğraşmicam allah ne verdiyse olsun.
Ya benim nacizane hayallerim böyle.

aynı şeyleri düşünüyoruz bi çıksın hergün yapcamm bol bol görcem hiç görmedim bende : )
çocuk olursa bide hiç korunmuycam :)))
3-5 allah ne verdiyse olsun büyük aile her zaman iyidir.

50 tane daha çektim tefriciyye bide başım dönüyo hala az az çekebiliyorum kızlar.

zeyno kızz dün yazdıklarına öldüm gülmekten bu ne hafıza bacım önünde saygıyla eğiiyorum:32::32::32::32:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum. yeni haberler var sanırım kimler hamile öylee:))) ve kaçıncı denemelriydi ve süreç nasıldı merak ettim doğrusu.

ben de bilgilerimi güncelleyeyim SAT 25 mart BAT 25 nisan. çalışmalar başladı 2. klomen ve ovitrelle vurulacağım.

Back
X