ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben sana daha dün dedim intikamımı alırım diye snin tebrik meajını görmemiştim ve sana yazdım insan tebrik eder böyle şeyler konuşmamalıyız arkadaşımızla dedim nasihat veriyordum güya çünk hamile değildim ondan rahattım yoksa hamile olsaydım daha farklı konuşrdum onu okuyan bile anlar ne kadar yapmacık dye bu tür konuşmalar yapmayalım dedim herkes mesajına baksın en az dört beş kişinin yazsızında yalan olduğu apacık açık son cevap sana çünkü anladımki kırılmanın sebei şaka ayrıca kırıcısın daha bir dille konuşmanı beklerdim senden

Bende oyle etmeyi dusunuyorum gun asiri bata uc gun kalasiya bu ay yumurtlamadan uc gun sinra hic iliski olmamisti bu ay dikkat edecegim bakalim Allah buyuk hayirlisiyla belkide bu ay Allah mujdeler bebeklerimizi bize gelismelerden belirtilerinden haberdar et cnm bende yarin dontordan gelince ayrintilari soylerim

inş. canım inş. birlikte sevinicez,yarında ayrıntıları isityorm inş. yarına kadar çatlar olmadı 18 i kesin geçer iğne verir.bide benim bu ay hiç kasık ağrısı olmamıştıya dün itibariyle sağda başladı büyüyen yuumrtaalrda sağda herhalde çatlayana kadar ağrı sürer...

bende oyle etmeyi dusunuyorum gun asiri bata uc gun kalasiya bu ay yumurtlamadan uc gun sinra hic iliski olmamisti bu ay dikkat edecegim bakalim allah buyuk hayirlisiyla belkide bu ay allah mujdeler bebeklerimizi bize gelismelerden belirtilerinden haberdar et cnm bende yarin dontordan gelince ayrintilari soylerim

canım yumurtan geç oluyorsa geç de çatlıycaktır ben 19. Gün iğne yaptım 19. Günde hastalandım hep doktor 3 gün ilişki diyordu onu yapıp sonra kafamıza göre takılıyoduk 36 saat sonra çatlar normalde ama benim iğneni 5. Günü çatlıyormuş geçen aylar bu günler hep boş geçti bu ay 8 gün üst üste yaptık aklında bulunsun derim sonra gün aşırı devam edersin biz etmedik

[ı]ben sana daha dün dedim intikamımı alırım diye snin tebrik meajını görmemiştim ve sana yazdım insan tebrik eder böyle şeyler konuşmamalıyız arkadaşımızla dedim nasihat veriyordum güya çünk hamile değildim ondan rahattım yoksa hamile olsaydım daha farklı konuşrdum onu okuyan bile anlar ne kadar yapmacık dye bu tür konuşmalar yapmayalım dedim herkes mesajına baksın en az dört beş kişinin yazsızında yalan olduğu apacık açık son cevap sana çünkü anladımki kırılmanın sebei şaka ayrıca kırıcısın daha bir dille konuşmanı beklerdim senden [/ı]

şakayı kaldırıcak olgunluktayım şakana kırılmadım ama senin şaka olan gerçek olmayan bişey için diğer msj ına gerçekten çok üzüldüm neyse sen neden çıkıcaksın topikten sahibisin ben çıkarım yada eskisi gibi gelmem deyim dua eden bütün arkadaşlarımı unutmuycam karşılığını vermek boynumun borcu onun için giricem

şakayı kaldırıcak olgunluktayım şakana kırılmadım ama senin şaka olan gerçek olmayan bişey için diğer msj ına gerçekten çok üzüldüm neyse sen neden çıkıcaksın topikten sahibisin ben çıkarım yada eskisi gibi gelmem deyim dua eden bütün arkadaşlarımı unutmuycam karşılığını vermek boynumun borcu onun için giricem

zeynoş hatice biz bir aileyiz öyle değilmi aile içinde yanlış anlamalar olur uzatmayalım, ortada büyük bişey yok kapatalım ikinizde çok iyisiniz bilerek isteyerek kimse kimseyi üzmedi bu aşikar yanlış anlamalar zinciri oldu o kadar.....

kızlar yaa lütfen yapmayın bidaha gelmicem ne demek :47:::47:biz burda iyi kötü anlarımızı hep beraber paylaşmıyozmu en yakınımızdakine söyleyemediğimiz şeyleri konuşuyoruz.zeyno bi şaka yaptı:52::52: ki keşke gerçek olsaydı ben kendi adıma kızmadım:9::9::9: bence ortada büyütülecek bişi yok birbirinizi yanlış anladınız.hadi büyütmeyin lütfen ikinizide seviyoruz.:16::16::16::16: bizi bırakıpta gitmeyin bi yere.

şşşş noli ya ablanız olarak müdehale edecem zamanında bende terketmiştim buraları bak geldim biriniz dahia yrılmayacaksınız okdarrrrrrrrrr:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :16::16::16::16:
Kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı:21::21::21::21: 4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm

çook sevindm canım hayırlı olsunn :))))

kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm

HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

zeynoooooşşşşşşşşşşşş sen ne diyosuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya Rabbime şükürler olsun kız nasıl şaşırdım hiç bahsetmemiştin inanamıyorum çok çok çok sevindim yaa tüylerim diken diken oldu darısı bizim başımıza dua edin hamişler bizlere :16::16::16:

kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm

HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyyyyyyy iananamıyoruuum çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim arkadaşım. ya bu nasıl bişey baya bildiğin adet oldun di mi ? çok ilginç yaaa ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM. İNAN BANA DA UMUT OLDUN :)

nasıll yani 9 haftalık çokkk mutlu oldummm yaaaaa üstüne mi gördün naptınnn yaaa çokkk çokkk sevindim daha diğer sayfaları bile okumadım :))heyecandan

zeynoş Allah iyiliğini versin yani nasıl bi duygu değişimine uğrattın beni böyle :1: inşAllah Rabbim gerçek olmasınıda nasib eder en kısa zamanda ne diyim çok sevinmiştim

kızlar bence hayiceyle zeynoş bize 1 nisan şakası yapıyo gerçek değildir bu tartışmalar

bbbz:
yaaa ne sevindirdin bizi sonra da şaka demişssin herkes benim gibi diğer sayfaları okumadan yorum yapmış kandım sana
boşuna ağlattın beni valla sakız diyordun ya hani kalırsam hamile daha bi kutu ancak paklar bu şakadan sonraaa ama düşünmesi bile ne kadar güzelmiş inşallah yakın zamanda hamile kalırsın da gerçek halaylar çekeriz :)))
kızlar hepimiz çok duygusalız yaşadıklarımız kolay değil kırılmayın birbirinize yanlış anlaşılma herkesin dediği gibi hadi öpüşüp barışın bizide üzmeyin :)))))

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :16::16::16::16:
kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı:21::21::21::21: 4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm

maşalallah canım yaa değerin baya iyiymiş fazla anlamam ama burda okuduklarıma göre belki ikizdir bi daha sıkıntı çekmezsin ohh 3 tane olmuş olur :1: çok güzel maşallah :16:

inş. canım inş. birlikte sevinicez,yarında ayrıntıları isityorm inş. yarına kadar çatlar olmadı 18 i kesin geçer iğne verir.bide benim bu ay hiç kasık ağrısı olmamıştıya dün itibariyle sağda başladı büyüyen yuumrtaalrda sağda herhalde çatlayana kadar ağrı sürer...

cnm bilmiyorum ama sabah beri sag kasigimda batmalar oluyo ve akinti cogaldi kendiliginden catlamis olsa bu ay keske ama yarin doktordan gelince daha ayrintili bilgi veririm sana esime dedim calismalara baslayalim diye

canım yumurtan geç oluyorsa geç de çatlıycaktır ben 19. Gün iğne yaptım 19. Günde hastalandım hep doktor 3 gün ilişki diyordu onu yapıp sonra kafamıza göre takılıyoduk 36 saat sonra çatlar normalde ama benim iğneni 5. Günü çatlıyormuş geçen aylar bu günler hep boş geçti bu ay 8 gün üst üste yaptık aklında bulunsun derim sonra gün aşırı devam edersin biz etmedik

cnm benim gecen ay 13. gun igne yapilmisti ama bu ay dedigin gibi biraz gec olduda senin durumunu dusununce umitleniyorum bilmem belki bu sekilde hayirli olacaktir bende dedigin gibi bu ay adete iki gun kalasiya kadar devam edicem bos birakmayacagim cunku eger gec catliyosa bosa geciriyorum o zamanlari demek oluyo saol bilgiler icin insallah arkandan geliriz hamis hamis

Back
X