Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dun igneyi vuruldum (ovitrelle) ama feci kasik agrim var ve karnimin alt kismi cok agriyo gecen ay olmamisti boylr ltf akil verin cok agrisi olan oldumu
HVC arkadasım ısıgın yanıyor burdamısın???????????
arkadasım aynen benimde agrım var bu saate kadar uyutmadı beni.bende düün sabah 9 da vurulmstum.
kasıklarıma bişeler batıyor sanki.ilk ignem oldgu için böle mi olmalı olmamalı mı bi anlam veremedim
gelip sende de okuyunca biraz rahatladm yoksa dedim bana mı yaramadı.
sana da geçmiş olsun inşallah şifa olur bize.
benim sana bir sorum olacaktı.yarın 3 saatlik ildısı ziyarete gitmem gerek eşimle.orda da ayak üstü duracagım genelde.
igne den sonra ilk ilişki bu aksam oldu.
eimle düşündükte yola cıkmam ve ayakta yogun gün gecirmem ters bişeye neden olur mu?
tutunmayı falan engellemes die düşünüyorum ama bir de sana sormak istedim.şimdiden teşekkür ederim
cnm daha cok erken bencede bi kac gun sonra tekrar dene ins cikar o ikinci cizgi cnm
Ben 1,5 yıldır hiç hamile kalamadım, senin adına üzüldüm. Haklısın, insan seviniyor, ardından düşük olunca daha çok üzülüyor. Ama şunu düşün birde , hamile kalabiliyorsun yani, birde o açıdan bak. Rahim filmimi çeken kişi bana hiç bir şey demedi, rahim sonucundada, böyle bir şey olduğu yazmıyor, seninkinde yazıyormu?
Geçen ay, tüp bebek merkezine gittim, oradaki doktor dedi, şaşırdım. Yazmadığı için böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum, yeni öğrendim. Bu ay fakülteden randevu aldım, birde oradaki doktora göstereceğim bakalım o ne diyecek, bizde birde eşimde hızlı hareket sorunu var, inşallah tedaviye başlayacağız.
Kizlar dun igneyi vuruldum (ovitrelle) ama feci kasik agrim var ve karnimin alt kismi cok agriyo gecen ay olmamisti boylr ltf akil verin cok agrisi olan oldumu
canım ben bahsetmiştimya iğneden sonraki gün müthiş kasık ağrım oldu hemde yumurtaların büyüdüğü sağ tarafımda çatlıyor işte hemen değerlendir çünkü ben dün doktora gittiğimde çatlAMIŞ dedi bende birgün önce akşam müthiş ağrım vardı heee hissettinmi o zaman çatlıyormuş işte dedi.....
Degerlendirdim cnm Allah insallah yuzumuze gulsun insallah bizi annelik duygusundan mahrum etmedin agrim dune gore dindi baya bugun iyiyim biraz ama spor yapmaya gitmedim bugun tutuncak olursa tutunamaz diye bilmiyorum belki bos kurultu yapiyorum bi kac gun daha devam calismalara bakalim
bende çalışmalara devam edicem.bende sporu bıraktım çok ağır da kaldırmamaya çalışıyorum bat tarihine kadar böyle devam edicem bakalım bu ay elimizden geleni yaptık takdir allahın
Hadi inşallah bu sefer tutar. bu arada zaten her ayın yarısını hamile gibi dikkat ederek geçiriyrz. ben artık dalga geçiyrm ayın yarısı normal diğer yarısı hamileyim diye :) Allah yardımcımız olsun bende 2 gün önce test yaptırdım 1,96 çıktıbugün adet günüm aslında 15. gün genelde sabah uyandığımda adet olurum uyandım ağrım vardı ama geçti şimdi acaba da demek istemiyrm sonuç belli moralim karman çorman oldu yaaa
![]()
bende 2 yıldan fazla ugrastım hamıle kalamamıstım tedavıyle hamıle kaldım canım bende aynı zamanda pko var.ama ıste hamıle kalsamda tutunma olmadı bı turlu tutunduramadık.benım sonuctada boyle bısey yok cekılen yerde ve cekılmesını ısteyen doktorda bısey demedı sorun yok deyıp gonderdı.ama sımdıkı doktoruma gıttıgımde tuplerımın tıkalı cıktıgını farkettı.bı kez daha hsg cekılmek zorunda kaldım anestezı alarak.ama bu kez tuplerde sorun cıkmadı sadece rahım yapında bı sorun var dedı.dırek tedavıye basladık ama hep dusuk ıcın ılac verdı dusuk olmasın dıye en basından berı bana dıyodu zaten dusuk rıstın cok yuksek dıye.ılk dusukten sonra tekrarlarsa taramaya gondercem senı demıstı ve dedıgı gıbı 3. ayda ıkıncı dusugu yasadım.ardındanda rahmımın duzelmesı ıcın hısteroskopıye ve dusugun arastırılması ıcın genetık taramaya yonlerndırdı.bugunde kanamam geldı artık tamamen gıttı bebegım benden artık.1 hafta sonra hısteroskopı ve genetık tarama ıcın doktorumun yonlendırdıgı doktora gıdıcem muayene olucam.allah ızın verırse ve mumkun olursa hemen halletmek ıstıyorum bu sorunu artık.sana tavsıyem cok ıyı bı doktor sec.ben 2 yıl duzgun doktor bulamadıgım ıcın hamıle kalamadım.ve her gıttıgın doktora hsg sonucunda cıkanı soyle ve sonucunla gıt...
iğneyi vurulan arkadaşlarımıza iğneleri hayırlı olsun Rabbim bu ay yüzünüzü güldürsün inşAllah..
canım test yaptırdıysan 3 gün daha bekle inş. olmazsında tekrar idrarda bi bakarsın