• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

seam kızlarrr masumcat canm bende 19. gün olmuştum geçen ay insalah akşamı bulmuşsun olmazsınnn:D

bugun ağrının kurtuluşu tatildi sabahtan beri yatıyom hehe :D

ben de ılk klomen tedavısınde 19. gün adet olmustum. bakalım bu ay olursam kacında olacam. ama ınsallah olmammm:))) bu ay cok umıtlıyım yaaaa

masumcat ınsallah hadı az kaldı bugun 19. gundesen az kaldı yaaaa:bence 2 3 gun daha bekle. progesteron hormonuna baktırdın mı kac cıktı yumurtlamısmısın? ınsallah yumurtlamıssındır da dollenmıstır....

kızlar ben daha önce denemıştım ama nısan yagmuru degıldı sıze lınkı atayım bı bakın istersınız http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/270909-199ocu287u-olmayanlar-i231in-dua.html denemek istersınız belkı dıye paylaşmak istedım
deniycem tşk kız lin nasıl gönderiliyyyy
seam kızlarrr masumcat canm bende 19. gün olmuştum geçen ay insalah akşamı bulmuşsun olmazsınnn:D

bugun ağrının kurtuluşu tatildi sabahtan beri yatıyom hehe :D
as temizlik yapacam dedin 2 gündür yoksun ağrının kurtuluşuysa kesin bu seferde 1hafta olmazsı n:9::9::9:
kızlar bugün iğneden sonraki 19. günüm ve şükür hala olmadım.. geçen ay 19. gün sabahı regl olmuştum.. az önce rest yaptım ama negatifti.. 2-3 gün bişi yapmıcam.. regl olursam zaten tutmamıştır.. olmazsam perşembe sabahı yapıcam.. kafam bi dünya oldu şimdiden:37:
kız testte neden çıkmadı acaba çıkması gerekmiyormu keşke kandan baksaydın vaarmı belirtiler

deniycem tşk kız lin nasıl gönderiliyyyy

as temizlik yapacam dedin 2 gündür yoksun ağrının kurtuluşuysa kesin bu seferde 1hafta olmazsı n:9::9::9:
kız testte neden çıkmadı acaba çıkması gerekmiyormu keşke kandan baksaydın vaarmı belirtiler

actıgın sayfada en üst kısımda yazısı var onu kopyalayıp istedıgın yere yazıştırıyosun anlatabıldım mı canım

sen anlatırsında anlamazmıyımmm "ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

böle degıl ama canım şimdi ovıtrellenın sayfası acık dımı bı öncekı actıgın yere gerı gelmek için yukarıda gerı ok varya orda www. kadınlarkulubu dıye yazan yazı var orayı kopyalıyosun canım dene bı

böle degıl ama canım şimdi ovıtrellenın sayfası acık dımı bı öncekı actıgın yere gerı gelmek için yukarıda gerı ok varya orda www. kadınlarkulubu dıye yazan yazı var orayı kopyalıyosun canım dene bı

ayşegülllll sanırım anlatmakta başarısız kalacan söylediğin hiç birşeyi göremiyimmmm

bende merak ediyodum nasıl link atıldığını :1:

Son düzenleme:
sayemde öğrendin sana zor öğretmiştim bende unuttum hatırlıcam birazdan

aAAAYYYYYYYYYŞEGÜLLLL KAÇMA KIZ NERDESİNNNN

ayyyy inanmıyorum bana anlattı sen başardınnnn,
kıskançççç sırf yaptın diye ben yapamiycammmm nazarın değmiş ya

:1: zeynooooşşşş şimdi sayfanın en yukarsında www.kadınlarkulubü.com diye başlayan bi yer var beyaz bi yer oraya basıyosun orasını kopyalıyosun sonra oluyo bende tam anlatamadım sanırım

sayemde öğrendin sana zor öğretmiştim bende unuttum hatırlıcam birazdan

aAAAYYYYYYYYYŞEGÜLLLL KAÇMA KIZ NERDESİNNNN

burdayım canım zaten sana gönderdıgım ovıtrelle sayfasında yazmıyo komple sayfaya bak sen bılgısayarın ekranının en ust kısmına bak sen ya googleye gırcegın seyı yazıyosun o sayfa acılıyo ya bak orda

burdayım canım zaten sana gönderdıgım ovıtrelle sayfasında yazmıyo komple sayfaya bak sen bılgısayarın ekranının en ust kısmına bak sen ya googleye gırcegın seyı yazıyosun o sayfa acılıyo ya bak orda
başardımmmmmmmmm en yukarda kız sayfanın ortalarına bakıyordummmmm bennnn sonunda başardın anladım canımteşekkürler süslü tazmanya canavarı

Back
X