- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huuuuuu huuuuuuuuu ben geldim kuzuşlarrrrrrrrrrrrrrrr özledinizmi beni ben çokk özledimm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
huuuuuu huuuuuuuuu ben geldim kuzuşlarrrrrrrrrrrrrrrr özledinizmi beni ben çokk özledimm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bunalıma girecektim az kalsın alfabeyiöğret diycektim nerdeyseoldu zeynoş kız aferın basardın![]()
ayyyy aamannn gez toz özledim dehuuuuuu huuuuuuuuu ben geldim kuzuşlarrrrrrrrrrrrrrrr özledinizmi beni ben çokk özledimm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
baktın ayşegül her yolu deniyor hemen pesmi ettin heeekız ne bileyim beceremedim gibi geldi :))
seam kızlarrr masumcat canm bende 19. gün olmuştum geçen ay insalah akşamı bulmuşsun olmazsınnn
bugun ağrının kurtuluşu tatildi sabahtan beri yatıyom hehe![]()
kızlar haklıydınız,
o kadar belirti hamilelikle sonuçlandı
ama 2 gün sonra kan testini yenileyince
sonuç 18 lere düştü
ilk aşılamamda şubat ayında aynı şey olmuştu
2.aşılamamdada..
sanırım kan pıhtılaşması falan var bende
sizce?
hiç dydunuzmu böyle bir durum?![]()
masumcat ınsallah hadı az kaldı bugun 19. gundesen az kaldı yaaaa:bence 2 3 gun daha bekle. progesteron hormonuna baktırdın mı kac cıktı yumurtlamısmısın? ınsallah yumurtlamıssındır da dollenmıstır....
deniycem tşk kız lin nasıl gönderiliyyyy
as temizlik yapacam dedin 2 gündür yoksun ağrının kurtuluşuysa kesin bu seferde 1hafta olmazsı n
kız testte neden çıkmadı acaba çıkması gerekmiyormu keşke kandan baksaydın vaarmı belirtiler
birsen nerdesin dört gözle seni bekliyorum valla![]()
kız hayırlı olsun doktor doğruyu demiş bi kez aşılama dene yani inş.elinin uğuru sanada gelir zaten doktorların eli bazen uğurlu gelebiliryor hayırlı haberler veririsin inş.önümüzdeki ay tüpsüz bebeişine kavuşursun
geldimm tatlımm senden başkaa merak eden olmamış beni.....
kuzum medipole gittim bugun doktor hande güleç..harıka bı doktor..çok cana yakın çok içten sankı bızden bırısı gıbı...bütün tahlıllerımı hsg mı fln getırdım..hepsine baktı..benı muayene etti..yumurtalıkların rahmın cok guzel dedı...hatta bu ay sağdan yumurtlamışsın bı kaç gun once çatlamış yumuşunn dedı..ayy dedım bende acık olan taraftann evt dedı benım elım ugurludur dedı inşallah sende hamıle kalırsın kıme muayene edıyosam hamıle kalıyor dedı.
.sonra konuştuk işte...kayananamda bızleydı..hıc korkma anacım senı babanne yapıcam dedı..kızımızda hıc bı sorun yok dedı yumurtalıkları cok guzel rahmı cok guzel kalınlaşmış..oğlunun spermi çok guzel dedı..nıye tüp bebek yaptırmak ıstıyosunuz dedı..bu şekilde hamıle kalman ıcın hıc bı engel yok dedı..tüp bebek ıcın acele etmeyın bıraz daha bekleyın bence dedı..çünkü hiç bi sorun göremiyorumdedi.bız yumurta ve sperme sorunu olanlara tüp bebek yapıyoruz dedi....istersen önce bı aşılama yapalım sana dedi..dedım şansı dusuk ama dedı sperm ve yumrtalar cok guzel aşılama tutabılır dedı...moralemn cok mutluyum....şimdi ayın 23 de istanbul tüp bebekle randövüm var..o doktarlada gorusucem oda aynı seylerı soylerse yaz sonuna kadar beklıycem tüp bebek ıcın..belkı o arada bi aşılamada yaptırabılırım...
hoşgeldn birsoş bizde senı özledık![]()
hoş geldiiiiiiinnnnnn cnm beniiiiiiiiimmmmmmmmmmmm çok özlettin valla![]()
bunalıma girecektim az kalsın alfabeyiöğret diycektim nerdeyse
ayyyy aamannn gez toz özledim de
hoşgeldin süslü naciye
baktın ayşegül her yolu deniyor hemen pesmi ettin heee![]()
bisküvim deterjanım şekerim tansiyonum bozulmk üzereydi korktum bunlar pes edecek diyeeeee demek oluyorki çocuk iinide bilmediğimiz için böyle yapamıyoruz onunda herhalde kolay bir yolu var ben onu anladımmmnapıyım zeynoşş yaa ama başardın ya sen ona bak ben biliyodum zaten başaracağını :)))
kız hayırlı olsun doktor doğruyu demiş bi kez aşılama dene yani inş.elinin uğuru sanada gelir zaten doktorların eli bazen uğurlu gelebiliryor hayırlı haberler veririsin inş.önümüzdeki ay tüpsüz bebeişine kavuşursun
sen okumadın sayfayı galiba bende seni andım yani yorucu iş diye sensiz listeni düzellttim çoooookkkkk zordu kafa basmıyorduuuuu
kuzum medipole gittim bugun doktor hande güleç..harıka bı doktor..çok cana yakın çok içten sankı bızden bırısı gıbı...bütün tahlıllerımı hsg mı fln getırdım..hepsine baktı..benı muayene etti..yumurtalıkların rahmın cok guzel dedı...hatta bu ay sağdan yumurtlamışsın bı kaç gun once çatlamış yumuşunn dedı..ayy dedım bende acık olan taraftann evt dedı benım elım ugurludur dedı inşallah sende hamıle kalırsın kıme muayene edıyosam hamıle kalıyor dedı.
.sonra konuştuk işte...kayananamda bızleydı..hıc korkma anacım senı babanne yapıcam dedı..kızımızda hıc bı sorun yok dedı yumurtalıkları cok guzel rahmı cok guzel kalınlaşmış..oğlunun spermi çok guzel dedı..nıye tüp bebek yaptırmak ıstıyosunuz dedı..bu şekilde hamıle kalman ıcın hıc bı engel yok dedı..tüp bebek ıcın acele etmeyın bıraz daha bekleyın bence dedı..çünkü hiç bi sorun göremiyorumdedi.bız yumurta ve sperme sorunu olanlara tüp bebek yapıyoruz dedi....istersen önce bı aşılama yapalım sana dedi..dedım şansı dusuk ama dedı sperm ve yumrtalar cok guzel aşılama tutabılır dedı...moralemn cok mutluyum....şimdi ayın 23 de istanbul tüp bebekle randövüm var..o doktarlada gorusucem oda aynı seylerı soylerse yaz sonuna kadar beklıycem tüp bebek ıcın..belkı o arada bi aşılamada yaptırabılırım...
hoşbuldumm ayşegüllkuşşşşşşşşşşşşş...bugun doktordaydım hıc merak etmemişsiniz beni küstüm sizeeee özlemimi geri alıyorumm
hoşbuldumm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...canımm aşılama yapımışsın hayırlı olsun...yumoşların harıkaa allahım inşallaaahhh bebısını sana tutundurur bıtanemmm...sıradakı tefrıcıyeye senı alıyorumm..hemen bıtırelım ecenınkısınıı inşallahh ıyı haberler verırsın
hoşbuldummmm çatlak kiremit​kızz bgcılar medıpol hastanesındeydım yıne bugun harıka bı hastane ve ssklılara muayene 10 tl şok oldum...koskocaman otel gıbı bı hastahene çok lüks ve doktorumu çok sevdım hamıle kalırsam allahın ıznıyle kesınlıkle orda dogurcam..canımm sende eşine söylesene oraya getırsın senı..bütün tahlıllerınle fln muayene ettsın seni..
valla gözün kalsın düzeltme yaptım sadece ben karışmam artık gelince zorlanma diye yaptım bana ne artık de haydi kolay gelsinnnn ilk sayfamızda var listesaol bıtanem...ayy inşallahh bakalım hayırlısı allahtan...yavrum gördüm gördümm listeyıde cok guzel becermıssın...bundan sonra gozum arkada kalmıycak..kociş gelmek uzre ben yemek hazırlayıp gelıyorum lısteye bakıcam hemen![]()
bisküvim deterjanım şekerim tansiyonum bozulmk üzereydi korktum bunlar pes edecek diyeeeee demek oluyorki çocuk iinide bilmediğimiz için böyle yapamıyoruz onunda herhalde kolay bir yolu var ben onu anladımmm