• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayyyyy nerdeeee ahh ahh 4 gün öce evde vardı gözüm hep alıyordu zaten test tutmayı seven biri olarak yaptım öylesine sıkıntıdan vallaha yoktu birşey canım para yok eksik evet canım aşılama yapazam bu ay ama pazartesi günüde kıbrısa gidip bi kez görüşmek muayene olmak istyiyorum kistim ön tedavi gerektirebilir

kız 4 gün önce erken cıkmaz tabıı....ayyy ıstermısın hamıle olasın..ayy ne çok isterim bilemezsin..sen bı test daha al yarın yaparsın kuzummmmmmmmmm

hvc nerdesinn tatlımmmm...gelmedi dimi kırmızılarrrrrrrrrrrrr
:52:

yok bebeeemm tüp bebişe taktım ben tedavide olmadım olmıcam yaza kadar yumoşcuklarım 8-9 mm olmuştur hehe:))))

soğan kürüyle içimi temizlm dedim anam herkes fazla akıntıdan bahsediyor bende hiç akıntı makıntıda olmadı hiçbişe hayretmiyo bana :9:
canım iltihap varsa akıntı olurmuş canım demek soğan kürü yapıyorsun tüp bebek denildiğinde psikolojim bozuldu
olsun biz yine öyle düşünelim Rabbim kerimdir dimi ben bi diyorum Rabbim inşAllah olmuştur bi yok yaa gene tutmadı diye üzülüyorum çift ruh hali oldu bi seviniyor bi üzülüyorum :31:

kızzzz valla doğru söylüyorsunn günler saatler insanı ruh hali hep değişim içinde

kız 4 gün önce erken cıkmaz tabıı....ayyy ıstermısın hamıle olasın..ayy ne çok isterim bilemezsin..sen bı test daha al yarın yaparsın kuzummmmmmmmmm

kız insan istemezmi yok canım vallaha olsa drdim almıycam kız boşu boşuna

canım iltihap varsa akıntı olurmuş canım demek soğan kürü yapıyorsun tüp bebek denildiğinde psikolojim bozuldu

kızzzz valla doğru söylüyorsunn günler saatler insanı ruh hali hep değişim içinde

evet ya işkenceye döndü şükür yarın bitiyor:27: valla bilmiyomki iltahabım yokmu hiç benm hiç akıntı olmadı enteresting cidden:D

kız neden tüp bebek deyince canın sıkıldı bakem ben heyecenlanıyom tüp bebek deyince:D:D

evet ya işkenceye döndü şükür yarın bitiyor:27: valla bilmiyomki iltahabım yokmu hiç benm hiç akıntı olmadı enteresting cidden:D

kız neden tüp bebek deyince canın sıkıldı bakem ben heyecenlanıyom tüp bebek deyince:D:D

bende de olmamıştı canım kız inş.faydasını görürsün heyecanlandırıyo demek seni benimde aklıma tekerleme vardı hani,ŞİNASİ BU SENİN SON ŞANSIN DİYE benimde öyle eşim çok istiyorum diye sadece bi kez yaptırırım diyor o yüzden moralim bozuluyo

bende de olmamıştı canım kız inş.faydasını görürsün heyecanlandırıyo demek seni benimde aklıma tekerleme vardı hani,ŞİNASİ BU SENİN SON ŞANSIN DİYE benimde öyle eşim çok istiyorum diye sadece bi kez yaptırırım diyor o yüzden moralim bozuluyo

ya senle benm eş sinir ediyorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47:

zaten ben bu aşılamada eşiminde sperm vermesi gerekti yaa ondan daha çok strese girdim çok zor yaa Rabbim nolur bizleri muhtaç etme doğal yollardan nasib eyle hepimize acilen inşAllah..:16:

birsencim doktoru dinledin mi neler anlattı:15:

zaten ben bu aşılamada eşiminde sperm vermesi gerekti yaa ondan daha çok strese girdim çok zor yaa Rabbim nolur bizleri muhtaç etme doğal yollardan nasib eyle hepimize acilen inşAllah..:16:

aminnnnn canımmm inş.kızzz eşine yansıtmadınmı orda aynı odayamı geçiliyyyy eşim sperm ereceği zaman bi saat ayrı yerlerde durduk ikimizde utanıyoruz ya çıkınca mesaj attım sen git 1 saat sonra gel al beni akşama kadar ikimizde enterasandık valla

nasılsın kaç gündür geliyorsun bi yazıp gidiyorsun yada okuyup gidiyorsun nedennn he

fırsatım olmuyo canım ya az öncede bı kardesım geldı o gıttı yemek yapıyorum kac gunlerdır yemek yapmıyodum arada gırıyorum pc acık kalıyo canım sabahlarıda bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum kac gundur denkgelemedık

ben o doktorun yerinde olsam gitmezdim o programa artık ikbalin tşk bile çok saçma ayak üstü uğurlaması hiç hoşuma gitmedi misafir ağırlıyo sonuçta okadar insana mesaj ayıldı kanl 7ye doktor çıkıyyy diye ben şahsen yeterli bilgi alamadım sadece programın ara boşluğunu doktorla gidermişler konu bile kısa geçildi

kızlar ben 2-3 aydır takip ediyorum hani şu yumurtlama akıntısı varya o geldikten tam 14 gün sonra ve akıntının geldiği saatten 12 saat sonra adet oluyorum .bugün gece 11 de adet olmam gerekiyo yani saatini bile hesapladım:)))

fırsatım olmuyo canım ya az öncede bı kardesım geldı o gıttı yemek yapıyorum kac gunlerdır yemek yapmıyodum arada gırıyorum pc acık kalıyo canım sabahlarıda bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum kac gundur denkgelemedık
anladım canım bi haftadr işi gücü bıraktım hep burdayım tüp bebekte oldu olmadı memlekete gidicimmm kafa dinliycem 4 aylığına plan koruyorum gelince bide bakmışım topik hamişlerle dolu
kız varmı değişiklik snde aşerdiğin birşey varmı

kızlar ben 2-3 aydır takip ediyorum hani şu yumurtlama akıntısı varya o geldikten tam 14 gün sonra ve akıntının geldiği saatten 12 saat sonra adet oluyorum .bugün gece 11 de adet olmam gerekiyo yani saatini bile hesapladım:)))
kızzzz allahhh canını almasın sana bebiş versin emiii güldürdün beni vallahi helal olsun inş.olmazsın ya yumurta akı deniliyor ya pişmiş halimi pişmemiş halimi nasıl birşeyyy bu anlamıyorumm vallahi yapış yapışmı o akıntı

çok sakinler dimi biz hemen olsun bitsin istiyikkkk onlar öğle değil bu durumda bizimkiler sanırımmm:3::3::3::3:

ya deli oluyorum bu sakinliğe ogun diyo bi iki sene bekleyelim bende bağırdım benden çocuğun olmasın istiyorsun sanırım bu ne ya tek taraflı çaba benmki ya stres olma diye diyorum diyo üzülüyormuş da bilmem neee:47:

kızzzz allahhh canını almasın sana bebiş versin emiii güldürdün beni vallahi helal olsun inş.olmazsın ya yumurta akı deniliyor ya pişmiş halimi pişmemiş halimi nasıl birşeyyy bu anlamıyorumm vallahi yapış yapışmı o akıntı

Back
X