• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aboooo babaannemiiiiii ne olmuş yaniiii belki benide bağrına basarsın diye düşündüm benimde teyzem olsan ne olcakkkk teyzoş derim senin diğer yiğenlerin bak konuşamıyı bile sana tenezzül bile etmiyilerrr

bakk bakk benım gıbı tazecikk gencecik kıza ne dıyorrr...tamamben senın teyzoşun olcam sende benimm haloşumm ol annaştıkmı :1::1::1:

bakk bakk benım gıbı tazecikk gencecik kıza ne dıyorrr...tamamben senın teyzoşun olcam sende benimm haloşumm ol annaştıkmı :1::1::1:

anlaştık süslüü naciye teyzoşum benimmm süsüne hayran

benimde dün adet günümdü ama kimse merak etmiyor:((((

kızz senn çok gülme süslüyee birşeyy olurr:1:

arkamdan konuşmaa kızz..bak herkese laf söylemem degerinii bill
:34:
kız anası kılıklı derler ya haliyle sizin bebeler kızda erkekte olsa süslü olacaklar erkek bebişler ne yapicik acaba onu düşünüyorumm

evet ya bundan sonra adı laf koyucu bırssen olsunnn:52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9:

kızz senn kaşınıyorsunnn galibaaa...benim adım divaa başka ad istememmm:20:..dua et hamilesin yoksa gelir oraya saçını başını yolardım zaten cılız bieşeysinn :9::9:

benimde dün adet günümdü ama kimse merak etmiyor:((((
vallahi aklımdaydın yemin edrim sabah birşey yazmayınca gelmemiştr dedim benimde senin gibi akıntım geldi bende saatlari sayıyorummm

kızz senn kaşınıyorsunnn galibaaa...benim adım divaa başka ad istememmm:20:..dua et hamilesin yoksa gelir oraya saçını başını yolardım zaten cılız bieşeysinn :9::9:

yok yok ben kasınmıyorum dıva hanım:9::9::9::9:

Back
X