• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız inş.olmazsın yaaa inş.gelmezler sana kaç gün bekleyip test tutacaksınn

bunlara ayak uydurup yoldan çıktın ama sağlık olsun dilerim rabbim önümüzdeki ay nasip eder yada şuan gönlündeki o bitmeyen umudun inş.vardr karnında rabbim nasip etsin

amin canım sAĞOL cümlemizin inş.

vavvvvvvvvv supermış bırsen tam süslüme göreee:81::81:
kız bende baktımmm valla süper al onu aksesuar olarak solunun ortasına koy çiçek niyetine inanmıyorumm bebiş şimdiden süslüyorsunuz ojeleri rujları vs.benden olsun
senn beni sewıyorsunn biliyorummmmm :46:

nerden bildin kızzz ikimizde aynı duyguları paylaşıyoruz bebişin olsa o beşiği alırmıydın

nPRvUc27HsbGtAb_jIDQCg&sqi=2&ved=0CDQQ9QEwAw&dur=262 bende buldummm sana ayşegüllll

kız bende baktımmm valla süper al onu aksesuar olarak solunun ortasına koy çiçek niyetine inanmıyorumm bebiş şimdiden süslüyorsunuz ojeleri rujları vs.benden olsun

nerden bildin kızzz ikimizde aynı duyguları paylaşıyoruz bebişin olsa o beşiği alırmıydın

oh benım süslü yasadı valla erkekse napcaz ojelerı ben sureyım garı:9::9::9:

​herhalde yanı benım enerjı kaynagım sensın cadıı kızz...walla bayıldım fıyatı butceme goreyse alırdım..

$11.webpcanım bazen gezmelere gittiğinizde bunlada gidersiniz hem araba hem beşik

oh benım süslü yasadı valla erkekse napcaz ojelerı ben sureyım garı:9::9::9:
sana yokkk yeter süsün ne ya boya fıçısınamı düşecen
​herhalde yanı benım enerjı kaynagım sensın cadıı kızz...walla bayıldım fıyatı butceme goreyse alırdım..

esahtanmı süslü naciyem benimmmm kız bende seni seviyorummmm
kız acaba ne kadardr

zZEYNEPPP YAPTI TEK ÇİZGİYİ GÖRDÜ BENDE ŞİMDİ ADET OLDUMMMMMM HİÇ ÜZÜLMEDİM HEPİMİZ DAMGAYI YEDİK KERİA KALDI İNŞ.O OLMAZZZZ

anladım canım ne dıyelım hayırlısı artık vaktı zamnı gelmeden hiç bişey olmuyo canım:50:

Back
X