• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Suc mu ne sucu:)) Ben sadece ısım dogru dedım:)Bırde kıme karsı suc oldu onuda tam olarak bılmıyorum:ppp

Insallah adet kanı degıldırde hayırlı haber alır buraya yazarım:)
canımmmm biz burda birsen diye bir arkadaşımız var dedikodusunu yapıyordukkk sende evet vecihi deyince senide suç ortağı yaptıım valla
inş.sen bizi yinede bırakma canımmm haberlerini bekliycez adet kanı değildr ama yummurtlama dönemindede addet olanlar oluyo öyle bi rahatszlıkta var sende o yok şükr ondan bence adet kanı değiilll

marifetliyimmm ben sen hiç dayak yemedin benden demi karnındakine dua et ondan dövmiyim seni bebiş korkmasın diyeeee [/QUOTE]

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: süslüm beni koruyo:9::9::9::9:

[

kız zeynooooşşşş sen beni güldürüyosun ya Rabbimde seni güldürsün çok mutlu etsin

zeynoşum eğer para birikene kadar bekliyceksen bence devlette bi aşılama daha dene en azından içinde de kalmamış olur zamanında boşa geçmemiş olur belki biriktirdiğin paraları bebişe kullanırsın sonra :39::39:

hoş buldummm zeynoşuummm neler kaynatmışsınız oku oku gül gül ve üzül üzül duygularım karıştı :44::44:
heeee kız bugün temizliğimi yaptım oturuyorum sabahtan dedikkodu yapıyorum sen gül diye yazdım ama öyle sbah karnımın sesiyle uyandık vallahi korktummmm
sen hep gül canım benimmm
kız keşke o biriktirdikkklerim daha farklı şeylere gidecek ama bazı şeylerden vazgeçerek yapacam çok param gidecek kıbrısa gidece yaaa

kızlar bugün reglimin 3. günü :37::37: neyse doktorcuğuma gittim.. e2-lh-fsh-prolaktin hormon testi verdim.. dr çok iyi dedi ve 2 serophene ve 2 ovitrelle kullanmıştım geçen 2 ay.. bu ay 3. ayımız ve dr ultrasonda yumoşlarımı iyi gördü ve hap ve iğne wermedi.. kendiliğinden olacak bu dedi.. sadece adetin 16. günü içmem için 10 günlük duphaston hap verdi... bebeğin tutunmasını ve düzenli adeti sağlıyormuş.. hayırlısı artk.. bu ay sallıyorum.. ne gün hesaplama , ne tarih, ne sat , ne bat.. hepsini kafamdan atıyorum.. :27::27::27:

marifetliyimmm ben sen hiç dayak yemedin benden demi karnındakine dua et ondan dövmiyim seni bebiş korkmasın diyeeee [/QUOTE]

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: süslüm beni koruyo:9::9::9::9:[/QUOTE]

birgün korkarım minikte seni kurtaramayacak bendennnn demedi demeeeee:27::27::27::27::27:

kızlar bugün reglimin 3. günü :37::37: neyse doktorcuğuma gittim.. e2-lh-fsh-prolaktin hormon testi verdim.. dr çok iyi dedi ve 2 serophene ve 2 ovitrelle kullanmıştım geçen 2 ay.. bu ay 3. ayımız ve dr ultrasonda yumoşlarımı iyi gördü ve hap ve iğne wermedi.. kendiliğinden olacak bu dedi.. sadece adetin 16. günü içmem için 10 günlük duphaston hap verdi... bebeğin tutunmasını ve düzenli adeti sağlıyormuş.. hayırlısı artk.. bu ay sallıyorum.. ne gün hesaplama , ne tarih, ne sat , ne bat.. hepsini kafamdan atıyorum.. :27::27::27:

salıncada olmuyo valla tüm teknikleri denedim önceden yumurtalarınmı vardı kız inş.bu ay tuturursun biz bugün bi kaç kişi damgayı yedik senle birlikteyiz umarım önümğzdeki ayda hepimiz tek tek güzel haberler veririzzzz

birgün korkarım minikte seni kurtaramayacak bendennnn demedi demeeeee:27::27::27::27::27:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::27::27::27::27::27::27::27::27::33::33::33::33::33::33:[/QUOTE]

çoookkk ayıpppp :45::45::45::45::45:rica ederim bebeğe kötü örnek olmaaa oda yarin birgün dilini falan çıkarırrr bak demedi demeee aaaaa :53::53::53::53::53::53::53:[/QUOTE]

kız zeynoş bugun çok guldurdun benı allahta senı guldursun emı:1::1::1::16:

[/QUOTE]kız zeynoş bugun çok guldurdun benı allahta senı guldursun emı:1::1::1::16:[/QUOTE]
kızzzzz bugün kırmızıyı gördüm bile üzülmedimmm valla moralim birazcık bozulsada bende bugün çok güldüm eşime yemek bile yapmadımm genelde işimi yaparkn yemeğimide yaparım hele bi söyle benimde bebem olacamıııı

salıncada olmuyo valla tüm teknikleri denedim önceden yumurtalarınmı vardı kız inş.bu ay tuturursun biz bugün bi kaç kişi damgayı yedik senle birlikteyiz umarım önümğzdeki ayda hepimiz tek tek güzel haberler veririzzzz

ewt canım yumoşlarım ilaçların ve iğnenin etkisiyle büyümüş ve dr hap iğne verirsem sıkıntı olur dedi.. dinlenme dönemine girdim.. takmıyorum yaa.. bu kadar sıkıntıya gelemem ben.. olursa olur olmazsa olmaz..Allahın wardır bir bildiği.. çok da zorlamamak gerekiyo bence.. geçen gün okudum bununla ilgili bir yazı ve kesinlikle olması için üstelemeyin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır.. vs .. korktum açıkçası.. hayırsız ve kötü bir şeyler olacaksa hiç olmasın daha iyi.... ne yapalım.. çok şükür mutlu bir ewliliğimiz war.. eşim de hiç üstüme gelmiyor sağolsun.. önemli olan sağlıklı olman diyor.. dediğim gibi bu aydan itibaren takmıyorum artık..

ewt canım yumoşlarım ilaçların ve iğnenin etkisiyle büyümüş ve dr hap iğne verirsem sıkıntı olur dedi.. dinlenme dönemine girdim.. takmıyorum yaa.. bu kadar sıkıntıya gelemem ben.. olursa olur olmazsa olmaz..Allahın wardır bir bildiği.. çok da zorlamamak gerekiyo bence.. geçen gün okudum bununla ilgili bir yazı ve kesinlikle olması için üstelemeyin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır.. vs .. korktum açıkçası.. hayırsız ve kötü bir şeyler olacaksa hiç olmasın daha iyi.... ne yapalım.. çok şükür mutlu bir ewliliğimiz war.. eşim de hiç üstüme gelmiyor sağolsun.. önemli olan sağlıklı olman diyor.. dediğim gibi bu aydan itibaren takmıyorum artık..

canım ya ilacın etkisiyle demek öyleymş kız haklısın takmamak gerek tabi biz dua ederken sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat istiyoruz allahtan diliyoruuz ne zaman verirse artık takdir ilahi gücün ama rabbimde elbet içimizdekileri biliyordur

kız zeynoş bugun çok guldurdun benı allahta senı guldursun emı:1::1::1::16:[/QUOTE]
kızzzzz bugün kırmızıyı gördüm bile üzülmedimmm valla moralim birazcık bozulsada bende bugün çok güldüm eşime yemek bile yapmadımm genelde işimi yaparkn yemeğimide yaparım hele bi söyle benimde bebem olacamıııı
[/QUOTE]

sadece hep kendımızı yıprattıgımızla kalıyoduk canımm emınım senınde beben olacak ama zamnını bılmıyoruz sadece sen bol bol dua et canım allahım dualarımızı kabul edecektır bak yarın cuma bebek için 4 cuma okunaca bı dua var arastır istersen ben bı cuma okudum 2. cuma gelmeden süslümü öğrendım

kız zeynoş bugun çok guldurdun benı allahta senı guldursun emı:1::1::1::16:
[/QUOTE]

sadece hep kendımızı yıprattıgımızla kalıyoduk canımm emınım senınde beben olacak ama zamnını bılmıyoruz sadece sen bol bol dua et canım allahım dualarımızı kabul edecektır bak yarın cuma bebek için 4 cuma okunaca bı dua var arastır istersen ben bı cuma okudum 2. cuma gelmeden süslümü öğrendım[/QUOTE]

evet canım zaten dualarla ancak olur hep dua ediyorum zaten başka çare yok kız çıkmam gerek yemek yapmalıyımda kusura bakmazsan

sadece hep kendımızı yıprattıgımızla kalıyoduk canımm emınım senınde beben olacak ama zamnını bılmıyoruz sadece sen bol bol dua et canım allahım dualarımızı kabul edecektır bak yarın cuma bebek için 4 cuma okunaca bı dua var arastır istersen ben bı cuma okudum 2. cuma gelmeden süslümü öğrendım[/QUOTE]

evet canım zaten dualarla ancak olur hep dua ediyorum zaten başka çare yok kız çıkmam gerek yemek yapmalıyımda kusura bakmazsan[/QUOTE]

tamam canım benımde cıkmam gerek zaten hadı iii akşmlar canım:3:

kuday ama doktorum gecen ay progesteron sevıyem 5 cıktıgında da 10 gun bekle adet olmazsan gebesın demıstı. sımdı de 13 cıkmıs progesteron gene aynı seyı dedı. ama ultrasonda ıse folıkulun duruyor hala dedı. anlamadım ben bu ısı:(((((((((((((

bızım dıva kaybolmuş hmen cıkmış ya:34:

he hatırladım gı vecıhı ddegılmıydı adı:9::9::9::9:

ben sizin gibi boş gezenin boş kalfası değilim
:19:..yemegımı yaptım kocamı yedırdım şimdi yan gelmiş yatıyorum:51:..offf su lastıgıde benımle karnım cok Agrıyor sökülemedim tam anlamıyla:50:...

kızlar bu arada doğumgunumde bı tanıdık baya boyle nerdeyse boyum kadar bi ayı almıştı bana..onun adını ne koymuştum tahmın edın :))) rükvettini vecihiiiiiii :)))))))))))) vecihiyi eskiden beri sewerimmmmmmmmm...istiyorummm werıyormusunnn ağlıyorum duyuyormusun sevdıkce üzüyormusunnnnnnnn..PEKİ ÖYLE OLSUN
:9::9::9:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan[/TD]
[TD]14 nısan[/TD]
[TD]2 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

listede olmaya dewam etmek ısteyen sayın ciciş anne adayları..bilgilerinizi güncelleyiniz lütfen..liste bi hayli uzamış...bilgileri güncellemeyenleri liste dışı bırakmak zorunda kalıcam..sewgilerr :))

tefriciyede KUDAY arkadaşımız için başlamıştır
:34:

Back
X