• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

10 tane kuru inciri kuçuk kuçuk dogra bır bardak iri çekilmiş cevız ,1 bardak un,3tane yumurta,3 yemek kasıgı yogurt,2tane kabartma tozu,1 vanılya ,1bardakta sıvı yağ hepsını karıştır tepsıye dök pişir
şurubu içinde 2bardak şeker,2bardak su soguyunca tepsiye dök krem şantıy hazırla üzerine sür

Hımm Buda güzelmiş becerikli hatunlar maaşallah hepimize

CEVİZLİ TATLI 3yumurta 1su br sıvı yağ 1su br yoğurt 1su br çekilmiş ceviz 1su br Hindistan cevizi 1paket kabartma tozu 1paket vanilya.. Malzemelerin hepsini karıştırıp kek gibi yapıp pişiriyoruz fırından çıkardıktan sonra 3bardak şekerle 2 bardak suyu iyice karıştırıp üzerine döküyoruz isteğe göre krem şanti üzerine sürebilirsiniz şerbet kaynatılmadığı için hafif oluyor

CEVİZLİ TATLI 3yumurta 1su br sıvı yağ 1su br yoğurt 1su br çekilmiş ceviz 1su br Hindistan cevizi 1paket kabartma tozu 1paket vanilya.. Malzemelerin hepsini karıştırıp kek gibi yapıp pişiriyoruz fırından çıkardıktan sonra 3bardak şekerle 2 bardak suyu iyice karıştırıp üzerine döküyoruz isteğe göre krem şanti üzerine sürebilirsiniz şerbet kaynatılmadığı için hafif oluyor

Ohh bu da guzelmıs sımdı olsada yesek:)) Opuyorum sızı kızlar ve mutfagın yolunu tutuyorum yemek vaktı geldı:)

kızlar ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse yok muuuu? bayagı sactan makyajan kıuafetlerden dokturmussunuz yanıııı

slm arkadaşlar. ben bir kez aşılama sonrasında da 2 kez seraphone ve ovıtrelle kullandım.reglimin 13. günü ayın 5. de iğnemi oldum. hesaplamalarıma göre yarın adet olmam lazım, karnımda ve belimde ağrı başladı bu kez de olmadı sanırım. gögüslerde şişkinlik falan yok buna rağmen hamile olunabilir mi? umut dünyası işte.

slm arkadaşlar. ben bir kez aşılama sonrasında da 2 kez seraphone ve ovıtrelle kullandım.reglimin 13. günü ayın 5. de iğnemi oldum. hesaplamalarıma göre yarın adet olmam lazım, karnımda ve belimde ağrı başladı bu kez de olmadı sanırım. gögüslerde şişkinlik falan yok buna rağmen hamile olunabilir mi? umut dünyası işte.

Merhaba,

Bu belırtıler kısılere gore degıskenlık gosterebılır ama,kırmızıları gormedıgımız takdırde hep umut var demektır:) Ben senın ıslem sırasının tam tersındeyım.Goguslerde sıslıkte herkese gore degısır benım gebelık zamanımda olmamıstı.Ama doktorların genel olarak soyledıgı hamıle kalsan bıle adet zamanı vucudunda aynı hısler olusur.Umarım sende adet olmazsında hamıle kalırsın canım.

evet oyle sen kac yasındasın ne tedavısı oluyorsun cnm

27 yasındayım ben. Pko var ve yumurtalarımda tembellık.Ilk regl oldugum zamandan berı zaten duzensızdı, 2-3 aya bır regl olurdum.sonrasında duzeldı gıbı bıraz ama normal bır sekılde 28 gune bır degıl.35 gun vs. Seraphone ardından catlatma ıgnesı ve yıne negatıf olunca sımdıde asılama yaptırdım gun sayıyorum.

27 yasındayım ben. Pko var ve yumurtalarımda tembellık.Ilk regl oldugum zamandan berı zaten duzensızdı, 2-3 aya bır regl olurdum.sonrasında duzeldı gıbı bıraz ama normal bır sekılde 28 gune bır degıl.35 gun vs. Seraphone ardından catlatma ıgnesı ve yıne negatıf olunca sımdıde asılama yaptırdım gun sayıyorum.

ben de son 3 aydır ılacları etkısıyle 34 gunde bır oluyorum. hadı ınsallah tutar senın de hayırlısıyla.. benım de son 8 gun bata. ama hala belırtı yok. sadece kasıklarımda kıpır kıpır bır seyler oluyor solda ozellıkle.

ben de son 3 aydır ılacları etkısıyle 34 gunde bır oluyorum. hadı ınsallah tutar senın de hayırlısıyla.. benım de son 8 gun bata. ama hala belırtı yok. sadece kasıklarımda kıpır kıpır bır seyler oluyor solda ozellıkle.

Ya benımkı o kadar karman corman kı:)Kurtajdan sonra 2 ay cok duzenlı oldum sonra 40 falan olmadım ılacla regl oldum 20 gunden fazla surdu.Sımdıde duzensız catlatma ıgnesı vurulduktan kısa sure sonra hafıf kanamam oldu bu yuzden progestan hapını gunde 3 doza cıkardı doktor.Kesıldı zaman gectı tahlıl yaptık sonuc negatıf.Progestan bıtınce regl olmalıydım ve yınedne ıgnelere baslamalıydım ama regl olmadım.Kahverengı tuhaf akıntılar geld 3-4 gun bu yuzden asılama ıcın ıgnelere basladım yenıden.

Aynı sekılde benımde sol kasıgım sureklı sızlar halde. Dun kanamam oldu ama gectı.Insallah canım ya su 10 gun nasıl gececk bılmıyorum:)

kKIZLAR ŞİMDİ HEPİNİZDEN YORUM BEKLİYORUM OKUYUP GEÇMEYİN RİCA EDERİM
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor

cnm bence zaman kaybetme tup bebek yap hayirlisiyla olacaksa o sekilde olur

benim iş iptal oldu camları sildim ama çok belim ve kasıklarım ağrıdı belki adet ağrısı belki de yorugunluktan bilemiyorum :34: benim normlade 1 hafta onceden başlar sancılarım ama bu ay hiçbişey yok iğne olduğumda da ağrım olmadı bozuldum galiba ben :9::9: ayy bebiş varsa inşallah zararı olmamıştır kızlar dua edin nolur :43: sen test yapmışsın tek galiba ama yine de iş yapıcam deme testte de yanlışlık olabilir kırmızılar geldikten sonra paklarsın artık :)

kızlar kırmızıları gören arkadaşlarımın hepsine çok üzüldüm insan ne kadar pek umutlanmasa da bi yani belki diyo işte..canım sen fransadaydın dimi bende de polikistik var yumurtlama sorunum var mı bilmiyorum şimdilik orda nasıl tedavi uyguluyolar bahsedermisin..birisinden çok farklı tedavi şekli duydum da ondan sordum..kırmızılara da üzülme canım dua et bol bol sabır dile inşallah tez vakitte olur:21::21:

cnm ben ilk gittigimde doktora bir sene bekle dedi sonra butun kan tahlilleri rahim filmi falan bunlari yaptilar poliskistik teshisi kondu ve klomene baslandi
iki ay klomen kullandim bu ayda dun aradim doktoru klomen icin recete verecekmisin diye sormaya oda bu ay igne tedavisine gececegiz fazla klomen kullanip zaman kaybetmeye gerek yok dedi iste adetn dorduncu gunu fostimon igneye basliyorum on gun vurulup sonra ovitrelle catlatma igne vurulacagim sonrasida ayni bildigimiz gibi iste... gecen profesor doktora gittim oda bakti butun tahlillere bir kez igne tedavisinden sonra direk tup bebek yapalim cunku bu yumurtaliklarla ne zaman nasil yumurtladigin belli degil dedi haziranin 7sine tup bebek icin randevu aldim bakalim nasip esimle gidip gorusecegiz iste boyle cnm ha fransa ha turkiye ha baska bi yer Allah vermek isterse verir yoksa gerisi bos

Anladım canım gerçi doktorun daha iyi bilir ama iğneli tedaviye geçsen artık..tüplerinde sorun filanda yoksa aşılamada deneyebilirsin hoş aşılamadada şans düşük ama denenebilir

yok canim tupler acik hic sorun yok igneli tedaviye gectim bile basliyorum pazar sabahi vurulacagim doktorda sen gibi dedi :))

kızlar bugün reglimin 3. günü :37::37: neyse doktorcuğuma gittim.. e2-lh-fsh-prolaktin hormon testi verdim.. dr çok iyi dedi ve 2 serophene ve 2 ovitrelle kullanmıştım geçen 2 ay.. bu ay 3. ayımız ve dr ultrasonda yumoşlarımı iyi gördü ve hap ve iğne wermedi.. kendiliğinden olacak bu dedi.. sadece adetin 16. günü içmem için 10 günlük duphaston hap verdi... bebeğin tutunmasını ve düzenli adeti sağlıyormuş.. hayırlısı artk.. bu ay sallıyorum.. ne gün hesaplama , ne tarih, ne sat , ne bat.. hepsini kafamdan atıyorum.. :27::27::27:

bu guzel haber cnm herseyin dogru durust calismasi guzel bisey

bence de onlar çok pahalı canım illa ki muayenesi ucuz iyi doktorlar cardır ama arayıp bulmak lazım benimkinin de muayenesi 90 lira..eşim diyo ki çocuk bi doğsun iki tane patlatcam ona nerdesin sen yollara döktün bizi bi dünya masraf ettirdin diye :52::52: sizde öyle yapın poposuna poposuna vurun nerdesin bakim diye :52::52: valla maddi manevi çok zor bu işler :50:

kız ya bende her seferinde verdiğim para için vallahi maddi durumu olmayan insanları düşünüyorum 100tl veriyoruz 100tl onların belki bi aylık erzak parası öyle muhtaç insanlar var
bilmem buraları benim kociş istanbulun bilmediği bi tarafı yok işi gereği giyime çok önem verir paara asla gözüne gelmez geldim ben oraya demişti bana istanbulda tesettürlü gyimin en güzel olan yeri fatih diye geldim aldı bi kaç parça eşya orada çoğu insan tesettürlü dimi
[/QUOTE]

kiz guldurdun beni patlatacak demek senin koca valla bende poposuna vurayim olmazsa beklettin beni diye...

Back
X