- 19 Mart 2013
- 155
- 78
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana cvp vere cek kımse yok mu kzlar
merhaba kımsee yok muuuuu? off vakıt gecmıyor yaa adete son 6 gün......bız bu ay adetın 5. gununden 24. gunune kadar calıstık. 24. gunu progesteron ıcın doktora gıttıgımde doktor bu saattten sonra çalışmamın bır faydası olmadıgını soyledı. ben de o gun bıraktık calısmayı. aslında ben adetıme kadar calıscaktım ya 1 hafta daha ama bıraktım. doktora uydum. ısın ılgınc yanı 24. gunu folıkulum hala ordaymıs catlamıstır kalıntısı olabıılır dedı kesın bır sey demedı . bı doktor kalıntısı mı degıl mı anlayamaz mı sızce?
ooo kistin baya küçülmüş maşallah inşallah geçer gider. benimde 3 tü klomen den 3.5 olduneyse artık hakkında hayırlısı olsun istanbulda tavsiye edilen doktorlara gittin mi? neden iyi bi doktor bulamadın?
canımmm ya yeni doktorum hafta sonuydu diye yoktu başka bi doktor arkadaşına geçici göründüm oda hiç görmedi ben kistim var deyince he evet solda dedi bende yok solda dedim 18ml dedide 30 saniye falan baktı bence yanlış söyledi canım canım ben kendi semtimde 2 doktor buldum ama muayene ücreti çok fazla geldi bana birde tahlil vs.aşılama falan tüp bebek fiyatı çıkar hemen kıbrısa ön muayene için gidersem 600 700tl herşey dahil uçak konaklama dr.muyenesi vs.dahil daha iyi bence yinemi büyüdü senin
bende hiç olmadı tuttumu seninki acaba sende de çok enterasan şeyler oluyor :44::44::44::44::44:Kızlar 15 ınde asılama olmustum, bugun bıcak saplanıyormus gıbı sancılar cekıyorum ara ara ve kahverengı camurumsu lekeler gelıyor yıne.Ben adet donemınde bıle agrı,sancı cekmeyen bırısıyım.Sızce bu neden olur? Asılama yaptıran dıger arkadaslar sızde boyle sancılar va rmı?
Canımm hosgeldınnnn:) Sen hıc ugrasmadan dırek orayı gor daha hayırlı gıbı duruyor artık canım:)
Benıım ıkı doktorum vrdı canım ıkısıde eger cocuk ıstıyorsan ne sık ılıskı ne de nadır dedı, her gun yapılan calısmada sperm kalıtesı dusuyormus,ıkı gune bır normal olanı dıye belırtmıstı. Doktorun muayenesıne de baglı canım anlayıp anlayamaması eger karından ultrasonla bakıyorsa anlayamamıs olabılır, belkıde cıdden anlasılamayacak bırseydır pek bılgım yok acıkcası.
yardimci olmayi isterdim ama Bende hic asilama yaptirmadimmmm....
hoşbulduk canikom nasılsın bakayımmm
zaten bu kisti olanla ya kendiliğinden yada tüp bebekle hamile kalıyor herkes hiç aşılama ile uğraşmadan tüp dedi ama rabbim hayırlısını nasip ederek hiç birşeyi boşa çıarmasın
kaç mm sizin kistler canm
kafam karıştı ya ilk dr.2cm dedi 2.doktorum 2,5dedi bu son gittiğimde 18mm dedi bilemedimki hangisi doğru
yok canım bence son doktorda anormallik vardı kız ultras.hiç bakmadı bile oturdu sonra yerine eee ne yapacaktı doktorun dedi keşke okuyaydımda doktor olaydım kimseye minnet etmez kendi kendime bakardı manemmm o ne ynak bir kistmiş ızz bi görünüp bi kayboluyoD
kızlar adetınıze 5 6 gun kala hıc beyaz ya da sarı akıntınız olur mu
yok canım bence son doktorda anormallik vardı kız ultras.hiç bakmadı bile oturdu sonra yerine eee ne yapacaktı doktorun dedi keşke okuyaydımda doktor olaydım kimseye minnet etmez kendi kendime bakardı m
kızlar adetınıze 5 6 gun kala hıc beyaz ya da sarı akıntınız olur mu
o son soktorun cidden enteresanmış beybi ya nasıl bakmadı kız ee benm arkadaşta 3.5 lik çikolata kisti var doktor hiçbişe olmaz çocuğun olur dedi yaza düğünü var rkadaşın :SS
seninki küçükmüş zatii allah allah kafam karıştıı
keşke okuyup sen dr. olsaydın kesin senden şöyle bi doktor olurdu
ameliyata girer 1 saatlik ameliyatı 3 saat yapardın sonra çok yoruldum deyip 2 gün dinlenirdin
benim gibi gariban sefil kendi halinde ağzı var dili yok biri gelecekti sana
muayene edeceğin sırada kıza moral verceğine yavrum yat klk benden iyisin derdin çocukta kendiliğinden elir der yollarsın
o son soktorun cidden enteresanmış beybi ya nasıl bakmadı kız ee benm arkadaşta 3.5 lik çikolata kisti var doktor hiçbişe olmaz çocuğun olur dedi yaza düğünü var rkadaşın :SS
seninki küçükmüş zatii allah allah kafam karıştıı
keşke okuyup sen dr. olsaydın kesin sende şöyle bi doktor olurdu
ameliyata girer 1 saatlik ameliyatı 3 saat yapardın sonra çok yoruldum deyip 2 gün dinlenirdin
benim gibi gariban sefil kendi halinde ağzı var dili yok biri gelecekti sana
muayene edeceğin sırada kız moral verceğine yavrum yat klk bende iyisin derdin çocukta kendiliğinden elir der yollarsın
aneeem benden doktor hahaha çok komik olurdum benm dikkatde dağınıktır amelyat ederken neyi ettiğimi bilem unuturdum kız![]()