bazen yanılabılıyolar canım tersıde cıkabılıyo bakalım artık belkı tahmınde bıle bulunmaz
bakayım bebek nazlıysa göstermez benim gibi masum sakin garibansa kendini gösterir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen yanılabılıyolar canım tersıde cıkabılıyo bakalım artık belkı tahmınde bıle bulunmaz
birsen canım gelip gitmişsin aret amcadasın muhtemelen inş.güzel geçer merak ettim bnimde türkiyede tercihim herhalde aret amca olurdu birde medicana da bi tane dr.var oda olabilirdi herhalde
kızzz beyza canım pembe renginde regl mi olurmuş sanmıyorum adet olamaz
tahminler genelde çıkıyor dimi ınş.tam gösterir kendini bebişin
varsa çıkar istiyorsan yanında varsa yap tabi sonra ya neden çıkmadı biraz daha beklesemmi yoksa test bozuk olabilirmi
YADA ŞÖYLE çift çizgi çıktı kızlar hamilemiyim ya yanlışsa daha günüme var neden ikinci çizgi çıktı demeyeceksen yap
neden öyle söylüyorum strese girip kafaya takıyorsun eğer çıkacak sonuç seni olumsuz yönde etkilemeyecekse yap canım destekliyorum seni
ya kızlar yaa sabahın köründen beri ayaktayım uyku tutmuyo galiba ben adet oldumm
dün gece hafif bi pembelik geldi sabah baktım hala pembe olarak geliyo ama geliyo bugün 9. günüm yaa bu kadar erken adet olunur mu ben hiç olmamıştım en erken 12. gün diye biliyorumağrı da var kasıklarımda
![]()
canım ben aralıkta iğne tedavisi görürken adetimin 19. gününde adet olmuştum şok oldum daha çalışmalarımız bile bitmemişti. önce 2 gün kadar sütlü kahve gibi geldi sonra kırmızıya dönüştü, doktoru aradım yardımcısı yurt dışında dedi. ben gittiğimde tamamem gelmişti adetim sorduğumda olabilir öyle bazen falan dediler açıklama yapmadılar yani ben en çok 8 gün yediğim iğnelere üzüldüm popom ne kadar acımıştı![]()
bende şok oldum cnm yaa beklemiyodum açıkçası neden böyle oluyo insanı sarsıyo daha doğrusu net olmadığı için bi tuhaf oluyo insan bende mide bulantısıda var ama göğüs hassasiyetide ama bu benim aynı zamnda adet belirtimde işte sabah ilk üstüne görme falan araştırdım durdum ama hala pembe geliyo kesilmedi de o zaman kırmızıya döner bu![]()
belki dönüşmezde inş.olmaz yani canım evet eşim gel git yaptı bugün ondann giremedim pek peki yoğunmusonradan dönüşür kırmızıya cnm yaa ben böyleyim bahtsız bedeviçok cnm sıkılıyo bugün sizde yoktunuz
belki dönüşmezde inş.olmaz yani canım evet eşim gel git yaptı bugün ondann giremedim pek peki yoğunmu
canım malesef dediğim gibi yine aynı şok aynı hüsran geldi kırmızılar![]()
canım ya çok üzüldüm bende niye bu kadar erken olduki?
neyse canım hayırlısı böyleymiş demekki üzülme lütfen inşallah en kısa zamanda ummadığın bir anda olacak canım..yeterki sabredelim mükafatını er yada geç alıcaz.
Allah razı olsun cnm benim bilmiyorum neden böyle oldu nasip kısmet bizim ümitler diğer aya kaldı önceki aylar gibi![]()
hepimiz aynı durumdayız canım napalım.umudumuz bittiği an yine diğer aylar için umudumuız başlıyor rabbim daha fazla aratmasın.
birsencim listeyede ekleyebilirsin cnm 2 sinde beklenmeyen bat 23 ünde geldi![]()
birsen cnm benim doktor görüşmen nasıl geçti gelmedin mi dahaa
birsen canım gelip gitmişsin aret amcadasın muhtemelen inş.güzel geçer merak ettim bnimde türkiyede tercihim herhalde aret amca olurdu birde medicana da bi tane dr.var oda olabilirdi herhalde
kızzz beyza canım pembe renginde regl mi olurmuş sanmıyorum adet olamaz
birsen sen aret kamara mı gidiyosun benim sana söylediğim ikbal'de ki doktormuş o ben adını bimiyodum yeni öğrendim ben çok beğeniyorum onu çok güzel anlatıyo bence inşallah sanada güzel şeyler söylemiştir
birsen nooldu canım gelmemişsin daha inşallah herşey olumludur.
kızlar sağolun çok..gittim geldim çok şükür..aynı tvdekı gıbı cok agırbaslı ve cok ıyı bırısı..ewt alimecimm ıkbaldekı doktor..muayane fln ettı işte sorular sordu ben tek tüpüm kapalı dedım olsun senın cnın sağolsun dedi :))) sıgara ıcıyormusunuz dıye fln sordu esım ıcıyorum dedı..eşimden tekrar sperm tahlılı ıstedı sıgare spermlerın hareklılıgını engellıyormuş..zarar verıp vermediğini anlayalım dedi..sigarayı bırak dedı eşime belkıde bırakınca normal olucak dedı bak buralarda ugraşmıycaksın dedi..bizee bir sürü tahl,il verdi..onları yaptırın gelın ona gore konuşalım dedii...
bunlarda ıstedıklerı tahlıller...
hemogram ,tit, kan şekeri ,üre, kreatinin , sgot , sgpt, total bılırubın, dırekt bılırubın, kanama zamanı , pıhtılaşma zamanı , HBsAg, hıv1-2, hcv , toxoplasmaIgG, toxoplasmaIgM, rubella IgG, rubellaIgM, tsh, serbestt3, serbest t4 , INR, aptt