ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

anladım canım inş tahlıl sonuçlarında iyi çıkar doktorun ugur getırır sana canım arayıp tekrardan söyle istersen hastaneyı canım cumartesı yyaptırma şansınız yok hemn cıkar zaten sonuç

ben ctesi için hem spermi hem randovuyu ıstedım sabah sperm verırız ogleden sonrada muayene oluruz dedım kız aynı gun ıcınde cıkıımıyor dedi..ilk yaptırdıgımız yerde çıkmıştı aynı günde..ayy mecbur arayıp konuşcam kaç gundur bu kızlarla kanka olduk zaten sureklı arayıp duruyorum artık utanıyrum aramaya
:1:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nısan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​250 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

ben ctesi için hem spermi hem randovuyu ıstedım sabah sperm verırız ogleden sonrada muayene oluruz dedım kız aynı gun ıcınde cıkıımıyor dedi..ilk yaptırdıgımız yerde çıkmıştı aynı günde..ayy mecbur arayıp konuşcam kaç gundur bu kızlarla kanka olduk zaten sureklı arayıp duruyorum artık utanıyrum aramaya
:1:

anladım canım bız esıme yaptırdıgımızda aynı gun çıkmıştı hemen sonuç belkı çıkarırlar sen arayıp söyle canım 2 gun az belkı yanlış sonuç çıkabılır canım sen yınede işini garantıye al:1:

canım benim üzülme hakkında hayırlısı olsun rabbim daha fazla yalvarmamızı duamızı bekliyo olucak inşallah

Allah razı olsun cnm benim şimdi biraz daha iyiyim diyebiliriz inşAllah dualarından eksik etme:16:

merhaba kızlarr yaa aklım karıştı benim...

ben bu sabah devlet hastahnesınde gıdıp ucretsız olarak yaptırdım tahlıllerımı..yarın cıkıcakmış sonuçlarım..normal ssk ya bakan özel hastahaneler 900 tl istedi..dewlette ucretsız yaptırttım..ctesi günü içinde doktor aret beyden randövü aldım..eşimden sperm testi istemişlerdiya burda yaptırın demişlerdi..ctesı alamıycagımız ıcın sonuçları cuma öğlen 1 de sperm için randövü verdiler..en erken cinsel perhiz için 3 gün dedi kız...eşim bugun saat 1 de boşaldı cuma saat 1 e kadar 2 gün oluyor dimi..3 gün diye hesapladık bizz ne olucak yafff
:26: ​kafam karıştı 3 gunmu oluyor 2 gunmu

birsencim canım 2 gün oluyo tekrar ara randevuyu değiştir sonuç düşük çıkar canınızı sıkar
bu arada anca o kadar tahlile yetmiştir o kanlar :37:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bende yeni katıldım dün üye oldum daha Kadınlar Külübüne hoşgeldin demek yok mu? :)
gerçi bir kaç tane mesaj yazdım..
ama yinede hoşgeldin istiyoruummmm...

hoşgeldiiinnnn canım benim Rabbim hayırlı sonuçlar nasib etsin inşAllah..

anladım canım bız esıme yaptırdıgımızda aynı gun çıkmıştı hemen sonuç belkı çıkarırlar sen arayıp söyle canım 2 gun az belkı yanlış sonuç çıkabılır canım sen yınede işini garantıye al:1:

arıyorum tatlım meşgul sureklı ah bı dusurebılsem surayı..
Allah razı olsun cnm benim şimdi biraz daha iyiyim diyebiliriz inşAllah dualarından eksik etme:16:

birsencim canım 2 gün oluyo tekrar ara randevuyu değiştir sonuç düşük çıkar canınızı sıkar
bu arada anca o kadar tahlile yetmiştir o kanlar :37:

ewt cnm aramaya calısıyorum cvblarsalar değişicem inş. sormaa gıtttı olan kanım..şimdi yine bı dunya kilo alıcam offffffff:50:

​hoşgeldinnn canım aramıza..kusura bakma takip edemedim bugun 5 şişe kan verdim kafam pek yerınde değil..senin ne sorunun vardı cnm

hoşbuldum canımcım... önemli değil yazılar çok zaten hangi birini takip edeceksiniz.. bir benim sorunum yok şimdilik ama 3 aydır bizde bebek istiyoruz bugün Ovitrele iğne oldum daha bakalım kısmet.. hayırlısı

kızlar yaa bi bakın ben onca ay boşu boşuna gonal f kullanmışım:26: bahçeciden op dr aytun hanımla görüştüm benim hormon değerlerimde fsh ve lh nin düşük olduğunu söyledi ve ancak menegon iğnesinin içindeki bileşenin iyi geleceğini söyledi bakın başıma gelene yaaaaa:47:

arıyorum tatlım meşgul sureklı ah bı dusurebılsem surayı..

ewt cnm aramaya calısıyorum cvblarsalar değişicem inş. sormaa gıtttı olan kanım..şimdi yine bı dunya kilo alıcam offffffff:50:

ara canım ya hep mesgul oluyo zaten hastanenın telefonları belkı düşürebilirsin:34:

hoşbuldum canımcım... önemli değil yazılar çok zaten hangi birini takip edeceksiniz.. bir benim sorunum yok şimdilik ama 3 aydır bizde bebek istiyoruz bugün Ovitrele iğne oldum daha bakalım kısmet.. hayırlısı

anladım cnm geçmişe bir baktımda daha önce rahatsızlıgım vardı demişsin önemli bi rahatsızlıkmıydı cnm 30 yaşından sonra zaten 6 ay olmazsa gelın dıyor doktorlar ıyı yapmışsın acele etmekle
kızlar yaa bi bakın ben onca ay boşu boşuna gonal f kullanmışım:26: bahçeciden op dr aytun hanımla görüştüm benim hormon değerlerimde fsh ve lh nin düşük olduğunu söyledi ve ancak menegon iğnesinin içindeki bileşenin iyi geleceğini söyledi bakın başıma gelene yaaaaa:47:

allahh allahh..iştee o yuzden ben hep duzgun işinde ehlı doktor aramışımdır..bunca tedavın boşuna gıttı sımdı cnm ya..doktoruna soyle bunları oyalamasın senii:47:

ara canım ya hep mesgul oluyo zaten hastanenın telefonları belkı düşürebilirsin:34:

​halaa meşgull ufff..sen nasılsın kuzumm

anladım cnm geçmişe bir baktımda daha önce rahatsızlıgım vardı demişsin önemli bi rahatsızlıkmıydı cnm 30 yaşından sonra zaten 6 ay olmazsa gelın dıyor doktorlar ıyı yapmışsın acele etmekle

allahh allahh..iştee o yuzden ben hep duzgun işinde ehlı doktor aramışımdır..bunca tedavın boşuna gıttı sımdı cnm ya..doktoruna soyle bunları oyalamasın senii:47:

​halaa meşgull ufff..sen nasılsın kuzumm

ah sorma canım ya dun mıgrenım tuttu öldum bas agrısından sabaha kadar yenı gecmeye basladı ya ilaçta içemedım bebege belkı zararı olur dıye korktum:50:

spermiogram B
Hacmi 2.5ML
Renk Krem
PH 8
İleri hızlı yüzde 57
ileri yavaş yüzde 18
yerinde hareket yüzde 3
hareketsiz yüzde 22
canlılık oranı yüzde 75
sperma sayısı 22 milyon
sperma mikroskobi sonucu nadir lökosit
likefikasyon süresi 20dk
viskozite normal

bu arada morfoloji yok neden yok kızlar anlamadım????? o önemli değil mi sonuçta yaa??

kan sonuçları

FSH 1,05
LH 1,7
Prolaktin 9,37
Total testesteron 4.09

deneyimli arkadaşlar lütfen yorumlayabilir mi???Şimdiden çok teşekkürler

bu toplam sperm sayısımı eğer öyleyse biraz düşük gibi.ayrıca morfolojiyede bakılması lazım niye yokki?

ben ne diyim yaa 3 tane doktora gösterdim iyi dediler tahliller için zaten adet düzensizliğimi biliyo doktorum ama bahçecinin doktoru kesinlikle fayda görmek için menegon kullanman lazım dedi:26:

merhaba kızlarr yaa aklım karıştı benim...

ben bu sabah devlet hastahnesınde gıdıp ucretsız olarak yaptırdım tahlıllerımı..yarın cıkıcakmış sonuçlarım..normal ssk ya bakan özel hastahaneler 900 tl istedi..dewlette ucretsız yaptırttım..ctesi günü içinde doktor aret beyden randövü aldım..eşimden sperm testi istemişlerdiya burda yaptırın demişlerdi..ctesı alamıycagımız ıcın sonuçları cuma öğlen 1 de sperm için randövü verdiler..en erken cinsel perhiz için 3 gün dedi kız...eşim bugun saat 1 de boşaldı cuma saat 1 e kadar 2 gün oluyor dimi..3 gün diye hesapladık bizz ne olucak yafff
:26: ​kafam karıştı 3 gunmu oluyor 2 gunmu

evet canım 2gün oluyor cumartesiye yaptıramazmısınız..biz eşime yaptırdığımız özel bir laboratuvardı cumartesi öğleden sonraya randevu almıştık bize en son salı gece ilişki olsun demişlerdi.zaten bu testten önce cinsel perhiz en az 3gün enfazla 5gün olmalıymış.

Son düzenleme:
birsencim 2 gün oluyo evet ama sorun olmayadabilir doktora bi sorun:S

kuday iğne fsh ı düşürüyormuymuş anlamadım kuzum

üzüldüm canım ya senin adına nasıl doktor bunlar ya:47::47:nasıl bilmezlerki..bu arada fsh ve lh değerlerin nedir.benimde lh bana göre düşük ama doktora görede normalmiş..

ah sorma canım ya dun mıgrenım tuttu öldum bas agrısından sabaha kadar yenı gecmeye basladı ya ilaçta içemedım bebege belkı zararı olur dıye korktum:50:

yavrum geçmişler olsun..keşke doktorunu arasaydın belki bi ilaç verırdı şimdi nsl oldun

ben ne diyim yaa 3 tane doktora gösterdim iyi dediler tahliller için zaten adet düzensizliğimi biliyo doktorum ama bahçecinin doktoru kesinlikle fayda görmek için menegon kullanman lazım dedi:26:

işte aslında bızım kadın dogum doktoruna degıl ınfertılıte doktoruna veya tüp bebek yapan doktorlara göstermemiz lazım onlar bu işlerde daha bılgılı..kadındogum doktorları gevbelık surecı ıcın daha ıyı..neysee bı doktorunla konuş bakalım ne yapıcaksıncnm

evet canım 2gün oluyor cumartesiye yaptıramazmısınız..biz eşime yaptırdığımız özel bir laboratuvardı cumartesi öğleden sonraya randevu almıştık bize en son salı gece ilişki olsun demişlerdi.zaten bu testten önce cinsel perhiz en az 3gün enfazla 5gün olmalıymış.

ctesıye aldım sperm testını cnm..siz sonuçlarınızı gösterırsınız doktorda ptesı telde arayıp sızı bılgılendırır dedı olur dedim..ayy ne streslı işler bunlar yaff...bizde daha once yaptırdıgımızda 4. gun yptırtmıstık sabah 9 de vermişti eşim 11 de almıştık sonuçları..burası 1 gün sonra verıormuş..

aradım canım ama anca gece 11bucukta ulaşabildim sanırım hastanedeydı cok dayanamayacak gıbı olursan parol iç dedı canım ama bıraz hafıflemıştı ilk 3 ayda ilaç önermedıklerınden içmedım artık canım ya işin içinde bebek oldumu sabredılıyo önceden olsam hayatta beklemezdım bı kac tane içerdım çok şükür gectı gıbı cok sagol:16:

yavrum geçmişler olsun..keşke doktorunu arasaydın belki bi ilaç verırdı şimdi nsl oldun

işte aslında bızım kadın dogum doktoruna degıl ınfertılıte doktoruna veya tüp bebek yapan doktorlara göstermemiz lazım onlar bu işlerde daha bılgılı..kadındogum doktorları gevbelık surecı ıcın daha ıyı..neysee bı doktorunla konuş bakalım ne yapıcaksıncnm

ctesıye aldım sperm testını cnm..siz sonuçlarınızı gösterırsınız doktorda ptesı telde arayıp sızı bılgılendırır dedı olur dedim..ayy ne streslı işler bunlar yaff...bizde daha once yaptırdıgımızda 4. gun yptırtmıstık sabah 9 de vermişti eşim 11 de almıştık sonuçları..burası 1 gün sonra verıormuş..

hayırlısı olsun canım inşallah bütün testleriniz herşeyin normal çıkar biran önce başlarsın ne yapılması gerekiyorsa..
rabbim daha fazla aratmasın tatlım..bende havalardanmıdır nedir çok hassaslaştım bu konuda ya artık benden sonra evlenip çocukları olanları hamileleri görmeye dayanamıyorum..Allahım diyorum inşallah günaha girmiyorumdur kıskanmak değil bu başka bişey ifade edemiyorum..

Back
X