ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aradım canım ama anca gece 11bucukta ulaşabildim sanırım hastanedeydı cok dayanamayacak gıbı olursan parol iç dedı canım ama bıraz hafıflemıştı ilk 3 ayda ilaç önermedıklerınden içmedım artık canım ya işin içinde bebek oldumu sabredılıyo önceden olsam hayatta beklemezdım bı kac tane içerdım çok şükür gectı gıbı cok sagol:16:

geçmiş olsun canım dikkat et kendinede bebişinede.

​yaa banada öyle gelıyor yanı oyle hesaplıyorum bu salak kız yanlışmı hesapladı offf naıcam şimdii

ben çok zekiyim hepiniz yüksek zekamı biliyorsunuz kanımca tıbbi olarak 3 gün oluyor 2,5 gün diyede hesaplayabiliriz
o salak kızda kimmiş her kimse bu durumda bende oliiiimmmm
salak malakkk

kudayyy beyzacım yani senin gittiğin doktorda kusura bakmasın h.....kmü boşu boşunamı okadar stres yok bilmem tedavi yahu ben bu doktorlara bu gidişle hiç güvenemiycemmm dev.hastanesi insanı yorar başından salar
özellerde zaten para meraklısı aldıktan sonra bi tek kafa sallar vardı işinin ehli varsr kahramanlar ama nerdeee

anladım cnm geçmişe bir baktımda daha önce rahatsızlıgım vardı demişsin önemli bi rahatsızlıkmıydı cnm 30 yaşından sonra zaten 6 ay olmazsa gelın dıyor doktorlar ıyı yapmışsın acele etmekle

evet cnm önemli bir rahatsızlıktı... Distoni hastasıyım (kasların istem dışı kasılması)16 senedir rahatsızım.. evlenirkende kasılmalarım vardı..evliliğimin 8. ayında ameliyat geçirdim hastalığımla ilgili bazı ilçlar falan kullandım ameliyat sonrasındaşimdi çok şükür Rabbime ilçları bıraktım aralık ayından beri içmiyorum..şimdi şimdi düşünmeye başladık.. işte son 3 aydır denedik olmadı dr a başvurduk sabah iğne oldum daha.. Ovitrelle işte..bide bi sorum olacak iğne yapıldı ama hiç bir ağrı olmadı çok şükür.. olmaması normal mi?geneldi ağrı sancı yapar diye yazıyor..

anladım cnm geçmişe bir baktımda daha önce rahatsızlıgım vardı demişsin önemli bi rahatsızlıkmıydı cnm 30 yaşından sonra zaten 6 ay olmazsa gelın dıyor doktorlar ıyı yapmışsın acele etmekle<br>
<br>
evet cnm önemli bir rahatsızlıktı... Distoni hastasıyım (kasların istem dışı kasılması)16 senedir rahatsızım.. evlenirkende kasılmalarım vardı..evliliğimin 8. ayında ameliyat geçirdim hastalığımla ilgili bazı ilçlar falan kullandım ameliyat sonrasındaşimdi çok şükür Rabbime ilçları bıraktım aralık ayından beri içmiyorum..şimdi şimdi düşünmeye başladık.. işte son 3 aydır denedik olmadı dr a başvurduk sabah iğne oldum daha.. Ovitrelle işte..bide bi sorum olacak iğne yapıldı ama hiç bir ağrı olmadı çok şükür.. olmaması normal mi?geneldi ağrı sancı yapar diye yazıyor..
<br>
<br>
<strong><em><span style="color: rgb(0, 128, 0);">canım yaaa çok çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm valla acaba kullandığın ilaçlardan olabilirmi 3 aydr olmuyor diye vucut belki yeni yeni kendini toparlamıştr<br>birde canım o ağrılara takılma iğneyi yapıp aprı çekende çekmeyende var 6 iğne falan yaptım bazen çok ağrım oldu bazen hiç olmadı </span></em></strong>

canım yazım sanaydı internet gidip ggelince gönderdim öyle enterasan yazılar çıktı

burda bebeğinin bir sürü teyzesi bitanecikte halası var arkasındayız doğumunada ebe olarak gelicim diğer kızlarda yardımcım olsun
işin ne et tabi

beklerım valla canım ya ınş. kucagıma saglıkla aldıgım gunlerıde görurum canım ya gercekten bebegmın ne teyzesı var neden halası kız bu boşlugu sız tamamlıyorsunuz :34:

Back
X