- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
çok geçmiş olsun canım..kızz tylot çok içme iyi değilmiş haberlerde de çıktı hatta izlemedinmi..
izlemedim kız ben haber hiç izlemem bınde bır denk gelıcekte ızlıycem..ne dıyorlar..banada bı o ıyı gelıyor yaa:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canım..kızz tylot çok içme iyi değilmiş haberlerde de çıktı hatta izlemedinmi..
bana gönder bana
biraz bekleseydi ya temizlik canım tekrarlayacak hastalığın sonra daha zor iyileşirsinarkadaş çok yok aslında ama çevre aile çok kalabalık canım o yüzden ya biz bi yere gidiyooruz yada birileri geliyo..sizde gelin misafirim olun
kız bu yoğunlukta unuttum kürü yarın soğan kürüne başlıyacam inşallah biraz geciktirdim ama ondan da bişey olmaz herhalde
canım yarın halamda gelıcek babama onunla beraber yapıcaz sora tek basıma daha zor olur...bılmem boyle kızlarla resımlerın vardı bı suru kızlar seç begen al :)))) gelelim yap börek çörek çagır bızı yanımm
canım kacıncı gunndesın..yumurtlama gununden sonra sogan kurunun yapılması sakıncalı..bebegın tutunmasını engellıyormuş![]()
göndr yavrum ben senın kaynanayı uyuturum..aa onunda baska cocugu yokmu nedır hep sizde..biraz başbaşa bıraksın sızı torun ypcaz sana dıyın uyku ılcı atın suyunaa
yavrumm handecık bana 2-3 kez aşılama sonra tüp bebek demişti..senle aynı durumda oldugumuz ıcın muhtemel sanada oyle soyler..ben bu ay cok ılaç içtim gecıkebılır benım adetım bı kc gun![]()
onlar görümcemin arkadaşları kız takılıyoruz bazen onlarlane demek hayatım gelin tabi ki hepbirlikte kararlaştırın bana beceriksiz diyen zeynoş gelmesin ama o zehirlenir sonra
hadi ya öylemiymiş bugün 12. günüm yapmayayım mı yani
adet bıtımınden sonra 10 gun fln yapılıyor dıye bılıyorum tabı yapan kızlar daha ıyı bılır..sen yıne ne olur ne olmaz yapma canımcım...gözlerim kapanıyorr ben yatıyorum tatlım..hafta sonu buralrda olamıycam buyk ıhtımal öpüyorum sizi görüşmek üzre...
buse arkadasımızda msj yazmamıs merak ettım ck sonuclarnı..
ne uyutması yavrum o seni uyutur valla..şimdi biraz kötü gelin olimde dedikodu yapimbaşka çocuğu olmazmı tatlım burda bizden başka 4oğlu ve 1kızı var onlara ayda yılda bir gider 3gün 5gün kalır gelir ama hiiç tozda kondurmaz..napim bende Allah rızası için yaşlıdır annedir deyip sesimi çıkarmıyom..ama biyerden sonrada insanı enayi yerine koyuyorlar
tedavi gördüğümü yanlız kalmamın hem rahatlık hemde psikolojik anlamda daha iyi olacağını biliyor ama banamısın demiyor..kimse kimseyi düşünmüyor kuzucum ya..
iyi ozaman ya ben enkısa zamanda gideyim şu hande hanıma..
sanamı gönderim kaynanamında taliplisi çoğaldımı nebana gönder bana
biraz bekleseydi ya temizlik canım tekrarlayacak hastalığın sonra daha zor iyileşirsinarkadaş çok yok aslında ama çevre aile çok kalabalık canım o yüzden ya biz bi yere gidiyooruz yada birileri geliyo..sizde gelin misafirim olun
kız bu yoğunlukta unuttum kürü yarın soğan kürüne başlıyacam inşallah biraz geciktirdim ama ondan da bişey olmaz herhalde
izlemedim kız ben haber hiç izlemem bınde bır denk gelıcekte ızlıycem..ne dıyorlar..banada bı o ıyı gelıyor yaa:26:
evet canım toplamda 6oğlu var çokta ama önemli olan çokluk değilmiş işte..zaten hep sevaptır bende yaşlanacam benimde anne babam var bu düşüncelerle sesimi çıkarmıyorum ya ama insanoğluyuz işte bazende bunalıyorum..bakk senn senın kaynana fena cıktı desene...oooww bır suru oglu var ve sızde kalıyor oylemı..çocukları cagırmıyormu ya da bı ay orda bı ay burda kalmıyormu...demek senın yanında memnun kadıncagız gıtmıyor..olsun cnm sevaptır..rabbım ona ettıgın hızmetın yuzu suyu hurmetıne sana tez zamanda hayırlı evlat nasıp eder inş. haklısın cnm strese sıkıntıya gırmemen lazım aslında senın..insanlar cok anlayıssız..zaten hep zarar en yakınlarımızdan gelırya bıze...
ben cıkıyoırum tatlım..sıkmaa canını![]()
cnm ben yapıyrdum ama kk degısmış listeyi duzenleyemıyorum cnm cok karısık olmuş..umarım duzeltırler..çok sıınır oldum bu işe...hastayımda kafada yormak ıstemıyorum pek su ara...
sağol canıkom ..hiç sormaaa yaff senın gzundenmıdır nedır bılmem bı pıknıge gıttım kıskandınmı ne ettın çarpılmışa döndümkutucugumu boşlttım çoktan gönder kuzumm bende dıyorum bu kızz nıyee msj cekmemiş bana..şekerim bu arada ıgneden korkma kendını bosuna strese sokma..korkulacak bısey yok..hem bazıları adet goruyormuş galıba ıgneden sonra oyle okumuştum..
eee bidaha bana ters cevp ver bu seferde daha fena yaparım
kız ya unuttum neyse karışık şeyler yavru keklik sana zahmet bana eziyet benim evin temizliğinede gelsen 7+24dua ederim hamarat şeyyy seni alan yaşamış diyecem ama diyemem yandı diyorum
çarşamba günü vuricim artık babanlara gideceksin bu seferde aman şuram buram ağrıyor diye gelme karşıma
[/B]
demek sende takılıyorsun kızlara mızlara ya birgünde bana takılonlar görümcemin arkadaşları kız takılıyoruz bazen onlarlane demek hayatım gelin tabi ki hepbirlikte kararlaştırın bana beceriksiz diyen zeynoş gelmesin ama o zehirlenir sonra
hadi ya öylemiymiş bugün 12. günüm yapmayayım mı yani
ne uyutması yavrum o seni uyutur valla..şimdi biraz kötü gelin olimde dedikodu yapimbaşka çocuğu olmazmı tatlım burda bizden başka 4oğlu ve 1kızı var onlara ayda yılda bir gider 3gün 5gün kalır gelir ama hiiç tozda kondurmaz..napim bende Allah rızası için yaşlıdır annedir deyip sesimi çıkarmıyom..ama biyerden sonrada insanı enayi yerine koyuyorlar
tedavi gördüğümü yanlız kalmamın hem rahatlık hemde psikolojik anlamda daha iyi olacağını biliyor ama banamısın demiyor..kimse kimseyi düşünmüyor kuzucum ya..
iyi ozaman ya ben enkısa zamanda gideyim şu hande hanıma..
herkese günaydınlarrrr:)
cnm onu bende bilmiyorum ama bazı arkadaşların doktorları çatlamışmı diye kontrele çağırmıştı öyle hatırlıyorum benim doktorum çağırmazdı ....doktor çağırdığına göre anlıyo olmaya lazım bence ...yumurta oluşması iyi bişey iki taraftada olmuş hayırlısı bakalım tututurum bi taraftan:)yapın bebişi:)))
mrh kızlar nasılsınız bakalım.. evet servet85 ben mesela ptesi gittim dr a ilk kez bebek istediğimizi söyledim muayene etti 2 tane oluşmuş dedi iğne yazdı çarşamba oldum cuma tekrar çağırdı baktı çatlamış dedi hayırlısı bakalım bekilyorum bende inş bu ay tutar..:2:
bayılıyorum bu ifadelereeeeeee:)
demek sende takılıyorsun kızlara mızlara ya birgünde bana takıl
zaten gelmem ki hem gelsemde yanımda birşeyler getirir kendi getrdiklerimi yerim canımı yerde bulmadım artık hastaneye hepsini ben kaldırırım zehirlenme vakası![]()
mrb canmmmm
senin doktor çatlamışmı diye baktırıyor yine benimki hiç bi zaman bakmadı gerçi çatlamasa bile yapacak birşeyleri yok
geçen canlı bi şekilde izledim tüp bebeğe spermi nasıl enjekte ediyorlar diye yumurtayı görünce şok oldum bide kabuğu var aman allahım dedim meğer ne zor işlemlerden geçiyormuş şu yumurta sperm
inş.tutunur bebeğin sana kızzz bol bol kullannn![]()
canım yumurta herkeste çatlıyor içindeki sıvıyı atamıyormuş ondan çatlamamş deniliyormuşevet cnm öyle.. ama beklide iğneden sonra her halükarda çatlıyo iğneden dolayı ondan bakmıyorlar çatlamışmı diye olabilir mi?
ya kızlar benim bir sorunum daha var sinir olmaya başladım sıkıntı yapıyor artık bende bu kasımdan beri çok idrara çıkıyorum ben aralıkta gittim dr a temiz dedisorun yokdedi ama ilaç yazdı geçmezse bide ultrasan yapalım dedi neyse 1 ay kullandım ben ilcı sonra ocak ayında bebek istediğimiz için dr a gittim böle böle anlattım dr hemen bırak ilaçları dedi bende bıraktım sonra bebek isti,yoruz diye tekrar ilaç yazar diye gitmedim üroloji dr una ya dışarı çıkamaz oldum aniden geliyo çok sıkıştırıyo artık bakalım bu ayda olmassa bebek gidecem artık dr a gitmek şart oldu((((( of yaaaaaaa
(((((((((((((
takılırım ama bende senin yemeğini yemem..benim yemeğimi yemeyenin yemem yaniii![]()
Arkadaslar ya normalde gebelik testi adetin bi 4-5 gun gectimi bakiliyor ya. Adet gunu gecmeden bakinca pozitifse bile belli olmaz deniyor. Benim bi sonraki adet gunum 10 mayis. Ovitrelleyi 25 nisanda oldum. Bugun 10 gun oldu baktim kaNdada idrardada negatif. Simdi sunu anlamiyorum adet gecince mi bakmam lazim. Bu negatiflik yalanci negatiflik olabilir mi??
evet canım geldiğinde yakınsan görüşürüz beni gezdirirsin buralardaaaaa
pek bilmemde buraları bende sevdim burdaki herkesi biri hariç bil bakalım kim
tüp bebek için dimi gelecen artık rabbim yardım etsin hayırlısıyla ol desin sıkıntısıda çok oluyor strese giriyor insannnn
aleykümselam canım..ben yınee hstaaaaaaaa :2: sen nasılsın...yavrum haberlerde arbıstanı sel bastı dıyordu ınsallah bı sıkıntı yoktur sızde...
evet canım tüp bebek için zaten her yaz geliyorum ama bu sefer tedaviye odaklandım bakalım hayırlısı kimi sevmiyosun kız aklıma biri geliyo amaamiinnn cnm benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
yok cnm yağmur yağdı ama az mekkede sel olmadı şükür bugünde kum fırtınası oldu dün temizlik yapmıştım camlar kapalı olduğu halde salon kum oldu tekrar![]()