gunaydınlarrrrrr kaldı 8 gun son 8 gunnnnnnn
hadi bakalım hayırlısı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlarrrrrr kaldı 8 gun son 8 gunnnnnnn
Teşekkürederım canım ...sen ne alemdesın?
niye öyle düşünüyosun canım belkide olur bi şansını dene derim..tabii sorununuz neydi tam bilmiyorum ama..bilmem aşılamaylada olmaz gibi geliyor banaümitsizlik çöküyor üstüme nedense bu konuda
günaydın canım
canım inş.son kırmızıları görüşün olurr
zaten bu süreçler çok zor
ya senle diğer arkadaşlarla hiç denk gelemiedik aşılaama yaptığım zaman iğnemi saat 1:5geçede yapıyordum hiç kaçırmazdım zor bitane olmuştu bari benim gibi dakkası dakkasına gitme ben oturur dakkanın dolmasını beklerdim üstüne titreme benim gibi
ben başlamak istiyordum önümde 2 ayım var canım bazı hastaneler kampanya yapıyor ya faydalanayım dedim kız belirli bi zamanımı var çıkmasının
zahmetsiz iş ağdadan kurtulmuş olurummmmmm
FLASH FLASH FLASHHHHHH
HATTAAAA ŞOK ŞOK ŞOKKKK ŞOKUNDA ŞOKU HABERR
ayşegül ve birsen başka topikte dolaşıyyyy oraya yazıyorlarrrrr
HABERİ OLMAYANLARA DUYURUDUR
dikkat
benden kaçmaz ayıp çok ayıp aaaa bi daha olmasınnnnnn ayşegül de kaç zamandır yazmıyor buraya zaten kaynanam gitsin burdaki tüm kızlar görür atıkkkkkk
YAVRULARRRRR UYMAYIN BUNLARAAAAAA
dua edin kaynanam giderse ben yine hep burda olurummmmmm yahu çok sıkılıyorummm
İyi akşamlar kızlar, bir öğretmen olarak sitemim var sizlere.bugün 19 mayıs bayramınızı kutladım ama bır kısı harıc ses soluk yok
günaydın kızlar...tayinimiz hiç beklemediğimiz bir yere antepe çıktı sabahtan beri canım çok sıkkın(
antepli var mı aranızda ben tüp bebek yaptıracaktım napacağım şimdi oraarda(
eger bebegin ordaysa allah korur onu ama sen niye böyle bişi yaptın dikkat et ağır kaldırma yorulma uzanma dolaplara filan yorma kendini senden güzel haber almak ümidiyle allaha emanet olunkızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz.
eger bebegin ordaysa allah korur onu ama sen niye böyle bişi yaptın dikkat et ağır kaldırma yorulma uzanma dolaplara filan yorma kendini senden güzel haber almak ümidiyle allaha emanet olun
sorma bı denk gelemedık cadıı kızzz..banada doktor ılk ıgneyı 1 de vurmuştu bende hergün 1 de vuruyorum kendime cnm..zaten kagıttada aynı saatte uygulaynınz yazıyor...canımm tüp bebek yaptırıcksın bu lazer ıslemı bı kerelık degılmı kaç kez çagırıyorlar senı gorumcem gecen sene başlamıştı yenı bıttı onunkısı once bı ayda bır sonra 2 ayda bır çagırıyorlar hep hamıle kalırsan lazer bebege zarar verır tedavınde yarım kalır
nee şokuu nee fLaşııı..ayrıcaa başka topik değill benim topikim orası herkes gelebılır..durumumda olanları araştırıyorum..konuşma çok kendın nsl hitin topıkınde dolaşıyosan bızde dolaşırız gelıp oraya dovmıyım seni
bencede lazer işi kalsınn bakarsın hamile kalırım 3 günüm geçti benimmmm hamileyimde çok ayıptır söylemesiii
kız onu kaçırmışım demek topik seninn hayırlı olsun şekerimmm hit amcama laf söylemeee hiittttt hep beraber hhiiiitttt dev gibi boy varrr adamda
kız zeynoş belkı hamılesındır yınede test yapaydın ya dalga gecerkn gercek oluyomuş![]()
geldım kız burdayım![]()
yok canım ya ben geçen ay kendimce tatildeydim o yüzden kendimle dalge geçiyorummm
nasılsın kız bebeğin artık büyümüş şu cinsiyetide öğrenemedin gittin çok sabırlıymışsın
kız bellımı olur ummadıgın anda gelıverır belkı bebış sorma canım ya kontrol suremız uzadı bu ay napayım sabırlı olmasam mecbur beklıyoruz hem cınsıyetı tam bellı olur erkn söyleyınce yanılma olabılıyo![]()
bencede lazer işi kalsınn bakarsın hamile kalırım 3 günüm geçti benimmmm hamileyimde çok ayıptır söylemesiii
kız onu kaçırmışım demek topik seninn hayırlı olsun şekerimmm hit amcama laf söylemeee hiittttt hep beraber hhiiiitttt dev gibi boy varrr adamda
canım ya başka bi doktora görünseydin şimdi bekle bekle zaman geçsinnnn
eee aşermeler
birseeennnnnnnnnnnnnnn
amann yeterkii hamilee klda kılları her şekildee yolarsınn
ewt topik benimm hee şöylee yolaa gell kork bendennsağol tatlım
kızlarr aranızda gonal-f ıgne vurulup bacgında agrı olan varmı ?